ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομη Αφροδίτη: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Unsplash

Προσπαθώντας ακόμα να ξεχάσουμε τον ανάδρομο Ερμή που ήρθε να φέρει αλλαγές στην επικοινωνία, ερχόμαστε αντιμέτωποι με την αγαπημένη Αφροδίτη. Αν και κινείται υπογείως από τον Απρίλιο, θα καταλάβουμε στο πετσί μας τα αποτελέσματά της από τις 13 Μαΐου έως και τις 25 Ιουνίου.

Τώρα θα δούμε τι άφησε η ανάδρομη Αφροδίτη τον τελευταίο μήνα και όπου Αφροδίτη, βάλε ερωτική ζωή, πάθη, ομορφιά αλλά και χρήματα. Αν έχεις θέματα, καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις και αν είσαι single, θα πρέπει να δώσεις χρόνο και να μην επιτρέψεις στον ενθουσιασμό να σε αποχαυνώσει. Ας δούμε πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός

Αν και θέλεις να δείξεις την τρυφερότητά σου, υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθείς. Η ανάδρομη Αφροδίτη σου δείχνει ότι πρέπει να είσαι συγκεκριμένη και σίγουρη για το τι λες.

Ταύρος

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που σε κυβερνά, επομένως θα νιώσεις για τα καλά τον Ανάδρομο. Μεγάλη προσοχή στα λεφτά που ξοδεύεις. Προσπάθησε να κάνεις οικονομία ώστε να έχεις για το καλοκαίρι.

Δίδυμοι

Η ανάδρομη Αφροδίτη γίνεται στο ζώδιό σου και θα νιώσεις τεράστιες αλλαγές στα προσωπικά. Καλείσαι να δεις τους ανθρώπους έτσι όπως είναι, χωρίς προσδοκίες και ροζ γυαλιά. Αλλάζει ακόμα και ο τρόπος που βλέπεις τον εαυτό σου.

Καρκίνος

Ώρα για ενδοσκόπηση. Θα εξετάσεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά από τις σχέσεις και τι τους δίνει αξία στην καθημερινότητα. Άκου τη διαίσθησή σου και βάλε όρια.

Λέων

Οι φιλίες μπαίνουν στο στόχαστρο και κάνεις ξεκαθαρίσματα. Θα χρειαστεί να δεις αν είσαι κι εσύ εντάξει απέναντί τους και πώς μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σας.

Παρθένος

Πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμη και χαμηλών τόνων αυτήν την περίοδο. Η ανάδρομη Αφροδίτη δεν σε κάνει να σκέφτεσαι καθαρά, ως συνήθως.

Ζυγός

Είναι η σωστή στιγμή για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να ξαναπιάσεις projects που τόσο καιρό ανέβαλες. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να ταξιδέψεις ακόμα, μπορείς να ασχοληθείς με σπουδές.

Σκορπιός

Θα πας πολύ βαθιά και θα αντιμετωπίσεις τις αλήθειες που απέφευγες. Αλλάζουν οι συνήθειες και ο τρόπος που λειτουργείς στις ερωτικές σχέσεις. Θα είναι μεγάλη πρόκληση αλλά θα κλείσουν και πληγές.

Τοξότης

Θα φροντίσεις ακόμα περισσότερο τον έρωτα και τις φιλίες σου. Πρέπει μόνο να είσαι προσεκτική στο τι λες και πώς λειτουργείς. Μαλάκωσε τον τρόπο σου ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως

Βρίσκεις την ισορροπία μεταξύ δουλειάς και φροντίδας του εαυτού σου. Δουλεύεις πολύ σκληρά αλλά πρέπει να απολαύσεις και τη ζωή. Ξεκίνα ένα χόμπι.

Υδροχόος

Η συγκεκριμένη ανάδρομη Αφροδίτη σε κάνει να λειτουργείς πιο παρορμητικά στο έρωτα και τις γνωριμίες. Αν λειτουργήσεις έτσι, το πιθανότερο είναι ότι θα απογοητευτείς. Βάλε και λίγο φρένο.

Ιχθύς

Αυτή η περίοδος σου θυμίζει τη σημασία της άνεσης και της οικειότητας. Στήριξε όπως μπορείς την οικογένειά σου και δείξε τρυφερότητα σε όσους αγαπάς. Έτσι διατηρούνται οι σχέσεις.