ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερε, θα είσαι κυκλοθυμικός

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα η διαίσθησή σας θα είναι έντονη, βασιστείτε επάνω της, δεν θα σας απογοητεύσει. Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό, θα ενδυναμώσει το ένστικτό σας, θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις και οι κινήσεις σας θα χαρακτηρίζονται από μεθοδευμένη στρατηγική. Αποφύγετε τάσεις εσωστρέφειας, στον ερωτικό σας τομέα, καλό θα είναι να μην αποδείξετε πως κρατάτε την καρδιά σας ερμητικά κλειστή. Σήμερα κάποιο πρόσωπο θα σας μιλήσει για ένα μυστικό, χειριστείτε την κατάσταση με εχεμύθεια.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, κάπως κτητικοί θα παρουσιαστείτε, καλό θα είναι να αποφύγετε σκηνές ζήλειας. Περιορίστε τάσεις καχυποψίας, μη δείξετε επιμονή σε θέματα που δεν έχετε απτές αποδείξεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε στην ερωτική σας γοητεία, που θα βρίσκεται σε πολύ ανεβασμένο επίπεδο και δώστε βάση στα ερωτικά υπονοουμένα που θα σας ρίξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Φιλικά λόγια θα μετατραπούν σε προσωπικές εξομολογήσεις, έρχονται ευχάριστες ερωτικές ανατροπές.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό, θα καταφέρετε να κλείσετε επιτυχώς κάποια οικονομικά σας ζητήματα και η σωστή σας διαίσθηση θα σας οδηγήσει σε εύστοχες επαγγελματικές κινήσεις. Η συνειδητή ειλικρίνεια που θα δείξετε στους γύρω σας, φίλους ή συγγενείς, θα σας κρατήσει μακριά από παρεξηγήσεις. Σε περίπτωση που υπήρχαν αρνητικές υποψίες, το τοπίο ξεκαθαρίζει, φέρνοντας δυνατούς συναισθηματικούς δεσμούς. Αξιοποιήστε το ερωτικό σας ταπεραμέντο, θα υπάρξει προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, μυστικοπάθεια θα σας διακατέχει και θα είναι λάθος αν κλειδαμπαρώσετε την καρδιά σας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σας προκαλέσει συναισθηματική σύγχυση, ίσως να φέρει μίξη αναμνήσεων και παροντικών καταστάσεων, ωστόσο αν επιλέξετε την αποξένωση, δεν θα καταφέρετε να αλλάξετε την ψυχολογία σας. Αφήστε την κοινωνικότητά σας να κάνει τη δουλειά της, κρατήστε οικεία στάση στα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν και θα δείτε πως από τη μια στιγμή στην άλλη, οι διαθέσεις σας θα αλλάξουν άρδην.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Σελήνη στον Σκορπιό θα σας κάνει επιρρεπείς σε καταστάσεις ζήλειας ή καχυποψίας, γι’ αυτό προσοχή στον τρόπο που θα εκφράσετε τις σκέψεις σας. Θα έχετε τη διάθεση να μετατρέψετε τους διάλογους σας σε συζητήσεις συναισθηματικού βάθους, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο ίσως να μειώσει κάπως την αισιοδοξία σας,  για σήμερα τουλάχιστον δεν πρόκειται να αναλάβετε ρίσκα τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και τον ερωτικό.

Παρθένος

Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό, φίλοι μου Παρθένοι, με στρατηγική θα αποφασίσετε να κινηθείτε, εποικοδομητική θα αποδειχτεί η τακτική σας. Θα υπάρξουν λόγια που θα φέρουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, σήμερα θα είστε στη χρονική στιγμή που θα βιώσετε ένα πολύ έντονο και ευχάριστο ερωτικό γεγονός. Η μέρα σας θα είναι δραστήρια, αρκετά κοινωνική, θα βγουν στο φως γεγονότα που θα σας ανοίξουν τα μάτια και από μόνοι σας θα δώσετε νέα τροπή στους στόχους σας. Δείξτε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσετε, επιλέξτε ως οδηγό των πράξεών σας τη διαίσθηση σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό, προσοχή στη διάσταση που θα δώσετε στις μυστικοπαθείς τάσεις σας. Ναι, μεν, θα είστε ικανοί να διαφυλάξετε το μυστικό που θα σας εκμυστηρευτούν, ωστόσο για προσωπικά σας θέματα, καλό θα είναι να μην επιλέξετε να κρατήσετε άκρα του τάφου σιωπή. Δυνατό θα είναι το ένστικτό σας, θα σας διακατέχει έντονη διορατικότητα, γεγονός που θα οδηγήσει τη δράση σας σε πολύ σωστές πράξεις. Μην απομακρυνθείτε από πρόσωπα που ξέρετε πως σας νοιάζονται. 

Σκορπιός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό, προσοχή στη διάσταση που θα δώσετε στις μυστικοπαθείς τάσεις σας. Ναι, μεν, θα είστε ικανοί να διαφυλάξετε το μυστικό που θα σας εκμυστηρευτούν, ωστόσο για προσωπικά σας θέματα, καλό θα είναι να μην επιλέξετε να κρατήσετε άκρα του τάφου σιωπή. Δυνατό θα είναι το ένστικτό σας, θα σας διακατέχει έντονη διορατικότητα, γεγονός που θα οδηγήσει τη δράση σας σε πολύ σωστές πράξεις. Μην απομακρυνθείτε από πρόσωπα που ξέρετε πως σας νοιάζονται. 

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό, θα φανείτε οργανωτικοί και πολύ δραστήριοι, ωστόσο προσοχή στις τάσεις ισχυρογνωμοσύνης που θα σας διακατέχουν. Για να μην παγιδευτείτε σε λεκτικές διαμάχες, προσπαθήστε να διατηρήσετε διαλλακτική στάση, μείνετε μακριά από σκηνές ζηλοτυπίας, δεν θα σας βγουν σε καλό. Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο δεν θα σας κάνει τολμηρούς ως προς την ανάληψη νέων ρίσκων, ωστόσο με επιτυχημένο τρόπο θα καταφέρετε να διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα.

Αιγόκερως

Κυκλοθυμικοί θα εμφανιστείτε, φίλοι μου Αιγόκεροι. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό, από τη μια θα είστε συναισθηματικά ευαίσθητοι, ίσως και κλειστοί, από την άλλη δραστήριοι με μια δόση έντονου πάθους στις κινήσεις σας. Σε περίπτωση που σας τρώει η επιθυμία ερωτικής διεκδίκησης, τότε σας προτρέπω να μπείτε στη μάχη, γιατί η ερωτική σας γοητεία θα βρίσκεται σε πολύ ανεβασμένο επίπεδο. Τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον ερωτικό, σήμερα κινηθείτε αποφασιστικά, μην κάνετε το λάθος και αδρανήσετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για τακτοποιήσεις υποθέσεων, συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα και τερματισμό κακών συνηθειών. Σήμερα θα σας αποδειχτεί πως όσο διατηρείτε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν, τόσο θα παραμένετε στη στασιμότητα. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας πείσει πως είναι καιρός να κρατηθείτε μακριά από συνήθειες που βλάπτουν την υγεία σας αλλά και το μέλλον σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να αλλάξετε τις βάσεις της ζωή σας, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα που θα προκύψουν.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Σελήνη στον Σκορπιό μάλλον θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα είδος συναισθηματικού συμπλέγματος που ναι, μεν, στην αρχή ίσως να σας δημιουργήσει άγχος ή νευρικότητα, ωστόσο θα αποτελέσει κίνητρο για να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς αναζητάτε στη ζωή σας. Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, με αποτέλεσμα να βγείτε νικητές από μια έντονη συζήτηση που εσείς θα ξεκινήσετε. Στον ερωτικό σας τομέα, συνομιλία με πρόσωπο καρδιάς θα καταλήξει σε υποσχέσεις και όρκους που θα αλλάξουν ριζικά το μέλλον σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 2 με 3 Μαΐου  2015.  Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια!

Ερωτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2015.