ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερε, πρέπει να ανασυγκροτηθείς

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Καλό και δημιουργικό μήνα να έχετε, φίλοι μου Κριοί, και πώς να μην είναι με τον Ερμή στο ζώδιό σας να σας προτρέπει σήμερα, να διαχειριστείτε με ήρεμη διάθεση τις αντοχές σας, για να διαπραγματευτείτε με ευνοϊκούς όρους μια επαγγελματική συνεργασία, προωθώντας τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας. Καλό θα είναι να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στους ανεβασμένους τόνους, είτε γιατί εγκυμονεί ο σοβαρός κίνδυνος να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, είτε γιατί βρίσκεστε στο σημείο εκείνο που είτε θα πρέπει να ολοκληρώσετε τις προσδοκίες σας είτε να διαμορφώσετε το τοπίο με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην εκπλαγείτε από ένα αποτέλεσμα που δεν σας ικανοποιεί. Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο σήμερα στην αυτοπεποίθησή σας, γιατί αναζωπυρώνει τον εσωτερικό σας αναβρασμό, δίνοντάς σας την ευκαιρία να γνωρίσετε την αληθινή αγάπη.

Ταύρος

Αγαπημένοι μου Ταύροι, σας εύχομαι καλό και ευτυχισμένο μήνα, με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο σας σήμερα, να δημιουργούν έντονη κινητικότητα στις υποθέσεις που σας απασχολούν, είτε αυτές αφορούν την κοινωνική σας καθημερινότητα, είτε τα προσωπικά σας σχέδια για τη σχέση που επιθυμείτε. Μπορεί να χρειαστεί να κοπιάσετε περισσότερο σήμερα για τα αποκτήματα που προσδοκάτε, όμως το σίγουρο είναι πως αφ’ ενός μεν το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει, αφ’ ετέρου είναι το ευνοϊκότερο διάστημα για να κυριαρχήσετε με τις απόψεις και τις επιθυμίες σας, τιθασεύοντας τις δυσκολίες με τις ακούραστες προσπάθειές σας. Ο σύντροφός σας σήμερα θέλει να σας προσφέρει μια απίστευτη βραδινή έξοδο, που σίγουρα θα τονώσει τη λίμπιντο και την αυξημένη σας διάθεση για ξεγνοιασιά και ξεκούραση.

Δίδυμοι

Ο καλός μήνας απ’ το πρωί φαίνεται, φίλοι μου Δίδυμοι, κι εσείς σήμερα έχετε τα αγαπημένα πρόσωπα κοντά σας να στηρίζουν τις επαγγελματικές σας προσπάθειες, ενώ οι κοντινοί συνεργάτες στέκονται δίπλα σας, για να σας βοηθήσουν να αποσαφηνίσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, να κλειστείτε στον εαυτό σας δίχως να προβληματίζεστε για το γενικό σύνολο ή να ξεχυθείτε με δράση και κινητικότητα για ν’ ανακτήσετε τις χαμένες σας δυνάμεις. Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι υπάρχει παρασκήνιο στις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες που θέλετε να πάρετε, γι’ αυτό καλό θα είναι να προφυλαχτείτε σήμερα, απ’ τα πισώπλατα μαχαιρώματα και να θρέψετε μόνο ό, τι έχετε αφήσει μισοτελειωμένο. Το ταίρι σας αγωνιά μαζί σας για το μέλλον του δεσμού σας, οπότε ίσως πρέπει να αφεθείτε στη ζεστή αγκαλιά που σας περιμένει.

Καρκίνος

Αγαπημένοι μου Καρκίνοι, αφού σας ευχηθώ καλό μήνα, σας παροτρύνω να στρέψετε την προσοχή σας σήμερα κυρίως στις στενές σας σχέσεις, δίχως να παραπονιέστε πως τίποτα δεν μπορεί να πάρει το δρόμο του, χωρίς να ρισκάρετε τη φιλία ενός αγαπημένου προσώπου ή τη συμπαράσταση που προσπαθούν να σας προσφέρουν «οι δικοί σας άνθρωποι». Είναι μια μέρα η σημερινή, που θέλετε δεν θέλετε δεν θ’ αποφύγετε υποχρεώσεις που κρέμονται απ’ τα χέρια σας για να ολοκληρωθούν, ενώ η συναισθηματική σας ζωή ίσως παραμεριστεί για λίγο, προκειμένου να εντείνετε τις προσπάθειές σας στον κοινωνικό τομέα και την επίτευξη των σημαντικών σας στόχων. Η ερωτική σας ζωή δεν πρέπει να μείνει παραπονεμένη, δεδομένου ότι η σχέση σας γίνεται σήμερα πηγή χαράς κι αισιοδοξίας.

Λέων

Καλό σας μήνα, φίλοι Λέοντες, αρχίζοντας από τη σημερινή μέρα, που η σύμπνοια των πλανητών γύρω σας και η μόνιμη παρουσία του Δία στο ζώδιό σας, μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόσθετο φόρτο εργασίας, αλλά την ίδια στιγμή σας προσφέρονται οι ευκαιρίες να αντιπαλέψετε με τα εμπόδια και τις δυσκολίες που ίσως εμφανιστούν, προκειμένου να εισπράξετε την ολοκλήρωση στα σχέδιά σας και τις οικονομικές απολαβές που προσδοκάτε. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σήμερα στον αισθηματικό τομέα, αγκαλιάστε το σύντροφό σας και τις αδυναμίες της σχέσης σας με υπομονή, αφήστε έξω απ’ το σπίτι τα επαγγελματικά βάρη, κουβαλώντας στην καρδιά σας αισιοδοξία και ισορροπία για να απολαύσετε τη χαλαρότητα και τη ζεστασιά του δεσμού σας.

Παρθένος

Ενέργεια και αμεσότητα στο λόγο και στην έκφρασή σας πρέπει να έχετε σήμερα, αγαπημένοι μου Παρθένοι, για ν’ αρχίσει ο μήνας με τις καλύτερες για σας επαγγελματικές προϋποθέσεις, πράγμα βέβαια που σημαδεύεται με τη φιλική για σας θέση του Άρη στον Ταύρο αλλά και με τη Σελήνη που είναι στο ζώδιό σας, για να οργανώσετε με προσοχή τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σας στις μικρολεπτομέρειες της κοινωνικής και προσωπικής σας ζωής. Η σκέψη και η δημιουργικότητα του μυαλού σας σήμερα, αποτελούν τα σταθερά σημεία που πρέπει να χτίσετε τις δραστηριότητές σας, απολαμβάνοντας τις κοινωνικές συζητήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να επενδύσετε στην ερωτική σας ζωή σήμερα, χωρίς να αψηφήσετε τις ανάγκες του δεσμού σας.

Ζυγός

Καλό και εποικοδομητικό μήνα να έχετε, φίλοι μου Ζυγοί, και να είσαστε σε ετοιμότητα από σήμερα, γιατί οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αυξάνονται, τα έξοδα σας τρέχουν, το άγχος σας μεγαλώνει για να προλάβετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες. Βρίσκεστε σήμερα μπροστά σε καινούργιες προτάσεις και προκλήσεις, που ενώ μπορεί να σας κουράσουν σωματικά, παράλληλα όμως σας ευχαριστεί σήμερα το γεγονός πως έχετε βρει το δρόμο σας, ξέρετε πού και πώς να βαδίσετε για να επιτύχετε το ακατόρθωτο. Διαθέστε περισσότερο απ’ τον εαυτό σας στην αισθηματική σας ζωή σήμερα, μην αφήνετε το σύντροφό σας παραπονεμένο, συζητήστε τα προβλήματα του δεσμού σας σε ήρεμους και χαλαρούς τόνους, πιστέψτε πως μπορείτε να χαλιναγωγήσετε τις τρικλοποδιές και τις παγίδες.

Σκορπιός

Να έχετε έναν καλό και ήρεμο μήνα, αγαπημένοι μου Σκορπιοί, κάνοντας σήμερα μια καινούργια αρχή στην επαγγελματική σας καριέρα, αφού μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια και τους στόχους σας, να συζητήσετε τα οράματα και τις φιλοδοξίες σας με ανωτέρους, να προβάλλετε τα δημιουργικά σας ταλέντα και τις ικανότητές σας. Δεν θα λείψουν σήμερα οι εντάσεις και οι εκρήξεις στην προσωπική σας ζωή, αφού ο Άρης απέναντι σας απ’ τον Ταύρο, σας αναγκάζει να έρθετε ακόμα πιο κοντά στο σύντροφό σας, ν’ ασχοληθείτε με τις μικρολεπτομέρειες της καθημερινότητας, πράγμα που ίσως φουντώσει το πείσμα σας για να τα καταφέρετε και να βγάλετε ασπροπρόσωπο τον εγωισμό σας. Μεταφέρετε την εσωτερική σας εκρηκτικότητα στις μοναδικές, αισθησιακές στιγμές με το σύντροφό σας.

Τοξότης

Καλό σας μήνα, αγαπημένοι μου Τοξότες, και μην πτοείσθε καθόλου με τις βολές του Άρη απ’ τον Ταύρο, που ενώ ενδυναμώνει σήμερα τη θέλησή σας να κυριαρχήσετε στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, ίσως δημιουργήσει προβλήματα συνεννόησης με κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα ή συνεργάτες. Σκεφτείτε πως ο Ερμής απ’ το φιλικό σας ζώδιο του Κριού, ανάβει συναισθηματικές φωτιές στην καρδιά σας, πράγμα που σας προτρέπει, αν αισθάνεστε μοναξιά, να βγείτε, να κάνετε μια καινούργια γνωριμία, να διώξετε τις ανασφάλειες και το φόβο σας πως τα ερωτικά σας λιμνάζουν, ενώ αν είστε σε σχέση, ίσως είναι προτιμότερο σήμερα να εμβαθύνετε στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, αποφορτίζοντας έτσι το δεσμό σας από ενοχλητικές εξάρσεις, δίνοντας έμφαση και προσοχή στη σταθερότητα και τη μονιμότητα!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, να έχετε έναν ευχάριστο και δημιουργικό μήνα, αρχίζοντας από σήμερα να κλείνετε σταδιακά τα ανοιχτά μέτωπα που έχουν δημιουργηθεί στη δουλειά σας, ρίχνοντας την προσοχή και το βάρος σας σε συγκεκριμένες αρμοδιότητες που σας έχουν εμπιστευτεί οι ανώτεροί σας. Το ξέρω πως είναι δύσκολο να πιάσετε τους προσωπικούς σας στόχους, δεν είναι όμως τίποτα ακατόρθωτο, αν πιστέψετε στην εσωτερική σας δύναμη και στο εποικοδομητικό σας πείσμα. Φίλοι και συνεργάτες είναι στο πλευρό σας, αν επενδύσετε στην καλή επικοινωνία σας, αν εντάξετε σήμερα στο πρόγραμμά σας λέξεις όπως αναγέννηση, ανασυγκρότηση και πραγμάτωση. Αυτό ακριβώς περιμένει από σας σήμερα ο σύντροφός σας, τη φρεσκάδα και τη ζωτικότητά σας, τη ζεστασιά μιας αληθινής συζήτησης!

Υδροχόος

Έναν καλό και ευχάριστο μήνα να έχετε, αγαπημένοι Υδροχόοι, αψηφώντας σήμερα την καταπιεστική ατμόσφαιρα που προσπαθεί να δημιουργήσει ο Άρης απ’ τον Ταύρο και τον τέταρτο οίκο σας, στην επαγγελματική σας καριέρα και τις σχέσεις σας με τα οικεία πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ίσως πρέπει σήμερα να δώσετε σημασία «στο δάσος κι όχι στο δέντρο», να μην εμπλακείτε σε προστριβές και μπερδέματα που θεωρείτε πως σας στερούν την ελευθερία του λόγου και των κινήσεών σας, προκειμένου να μην ανοίξετε έναν εκρηκτικό κύκλο στις συνεργασίες σας. Έχετε συνηθίσει να τρέχετε με εντατικούς ρυθμούς και ίσως σήμερα αισθανθείτε πως η συναισθηματική σας ζωή, σας αποσυντονίζει με αναποφασιστικότητα και αργοπορία. Δώστε εσείς το ερωτικό σινιάλο στο ταίρι σας, παίζοντας άμυνα κι όχι επίθεση στο γήπεδο της καρδιάς σας.

Ιχθύς

Εύχομαι να έχετε έναν καλό και ήρεμο μήνα, φίλοι μου Ιχθύες, αρχίζοντας σήμερα να ρυθμίζετε τις οικονομικές υποχρεώσεις που σας φορτίζουν, δημιουργώντας τα δικά σας πλαίσια στον επαγγελματικό σας χώρο, είτε γιατί η επικοινωνία σας με τους ανωτέρους και τους συνεργάτες βαραίνει την ατμόσφαιρα, είτε γιατί ενώ έχετε ανάγκη και πρέπει ν’ ασχοληθείτε με τα δικά σας προβλήματα, δίνεστε ολόψυχα πρώτα στους άλλους, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τις δικές σας ανάγκες. Φροντίστε σήμερα να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας σε προσωπικό επίπεδο, να δεχτείτε την πρόσκληση του συντρόφου σας για μια βόλτα χωρίς συγκεκριμένο προορισμό, γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος ν’ απαλλαγείτε απ’ τις φροντίδες και ν’ αφοσιωθείτε στον έρωτα με όλες σας τις αισθήσεις!

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Η ερωτική συμπεριφορά των 12 ζωδίων

Νόμος της έλξης και ζώδια. Πόσο εύκολα μπορώ να έλξω αυτό που επιθυμώ;