ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερε, γίνεσαι πολύ ερωτικός

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, έμπνευση και διορατικότητα θα σας προσφέρει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, σήμερα θα είστε σε θέση να πείσετε, να παρασύρετε και να καθοδηγήσετε. Προσοχή στις οικονομικές σας κινήσεις, γιατί θα υπάρχει κίνδυνος λανθασμένης αξιολόγησης, φανείτε συνετοί στα έξοδά σας. Θερμή θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά, με έντονη τη διάθεση να εκφράσετε την αγάπη σας χωρίς φόβους ή αναστολές. Κάποιο πρόσωπο θα ζητήσει τη βοήθειά σας, θα αποδειχτείτε άξιοι φίλοι, δυνατοί συμπαραστάτες.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θα καταφέρετε να αλλάξετε τη γνώμη προσώπων που σας αδίκησαν ή παρερμήνευσαν κάποιες κινήσεις σας. Με τη δύναμη του λόγου σας, θα κλείσετε ανοιχτές πληγές και θα βάλετε τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Ερωτικό συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει από δική σας πρωτοβουλία, θα ανοίξει δρόμο δεσμευτικής πορείας. Η διαλλακτική σας στάση θα φέρει θερμό ερωτικό αποτέλεσμα και μάλιστα πολύ μεγάλης διάρκειας.

Δίδυμοι

Ρομαντικοί και ευαίσθητοι θα εμφανιστείτε, φίλοι μου Δίδυμοι. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ίσως να υπάρξει μια άρνηση να δεχτείτε την πραγματικότητα, γι’ αυτό θα εμφανίσετε την τάση να θέλετε να πλάσετε τις καταστάσεις, συμφώνα με ό, τι σας βολεύει ή σας αρέσει. Για την ώρα, μην προβείτε σε τελεσίδικες αποφάσεις, αποφύγετε να κλείσετε υποθέσεις, γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να βασιστείτε σε λανθασμένα κριτήρια. Σε περίπτωση που ανοιχτεί ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, καλό θα είναι να μη βαδίσετε με κλειστά τα μάτια.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, θα νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα και να προχωρήσετε σε ριζοσπαστικές κινήσεις. Θα διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα σας και παράλληλα θα επεκταθείτε επαγγελματικά και οικονομικά  αξιοποιώντας καινούργια ανοίγματα. Έκπληξη θα είναι για εσάς η συνάντησή σας με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, μη βιαστείτε όμως να προκαθορίσετε την εξέλιξή σας, αποφύγετε επίμονες πιεστικές πράξεις. Διατηρείστε την αισιοδοξία που θα σας διακατέχει, ωστόσο το νου σας να μην πέσετε σε υπερβολές.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Άρη, καλό θα είναι να δώσετε προσοχή στο ύφος της έκφρασής σας, αποφύγετε αυστηρούς τόνους, περιορίστε απαιτητικές διαθέσεις. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ενδεχομένως να εμφανιστούν ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε αισθήματα και καταστάσεις, στηριζόμενοι στην απτή πραγματικότητα και όχι σε φανταστικές υποθέσεις. Προχωρήστε σε αναλυτικές συζητήσεις, κινηθείτε με βάση τα αποδεδειγμένα γεγονότα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι σήμερα με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα υπάρξει το ενδεχόμενο άλλα να βλέπετε και άλλα να κατανοείτε. Ενισχυμένη θα είναι η φαντασία σας, γι’ αυτό στηριχτείτε στα απτά γεγονότα και όχι στα σενάρια που εσείς θα δημιουργήσετε. Αποφύγετε κινήσεις που θα απαιτούν οικονομικό ρίσκο και σε περίπτωση που είστε σε διαδικασία αγοροπωλησίας, καλό θα είναι να την αφήσετε για το επόμενο στάδιο. Κάποιο πρόσωπο θα σας ανοίξει την καρδιά του, προσοχή να μην παρερμηνεύσετε τις βλέψεις του.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Άρη θα σας βοηθήσει να αποφύγετε εντάσεις, οι διαθέσεις θα είναι ειρηνικές, η στάση σας διαλλακτική. Σήμερα δεν πρόκειται να φανείτε απαιτητικοί, ούτε πεισματάρηδες, με αποτέλεσμα να γίνει εποικοδομητική η επικοινωνία σας τόσο με φιλικά πρόσωπα, όσο και με επαγγελματικά. Οι ρομαντικές σας διαθέσεις θα φέρουν ήρεμο κλίμα στην ερωτική σας σχέση, δεν αποκλείεται να περάσετε σε προσωπικές εξομολογήσεις, που σας φανερώνω πως θα πιάσουν τόπο.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας φέρει οξυδέρκεια, έντονη διαίσθηση, δυνατό ένστικτο. Σήμερα θα δώσετε λύσεις σε προβλήματα που σας κούρασαν, θα ταχτοποιήσετε  θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα και θα κλείσετε με επιτυχία ερωτικό ζήτημα που κάποιο εμπόδιο σας είχε αναγκάσει να το αφήσετε στη μέση. Συνάντηση με πρόσωπο της καρδιάς σας θα φέρει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, καταλήγοντας σε οριστική απόφαση ίσως και δεσμευτική!

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σας δώσω τη συμβουλή να μη στηρίξετε την εμπιστοσύνη σας στα λόγια που θα σας πουν, αλλά να αναζητήσετε βάσιμες πράξεις. Θα υπάρξει ο κίνδυνος της παραπλάνησης και για να αποφύγετε τις απογοητεύσεις, καλό θα είναι να απαιτήσετε εξηγήσεις, να βασιστείτε σε αποδείξεις. Σε περίπτωση που κάποιο πρόσωπο προσπαθήσει να σας αλλάξει γνώμη για ένα συγκεκριμένο θέμα, στηριχτείτε περισσότερο στη λογική και όχι στη διαίσθηση, ίσως να αποδειχτεί απατηλή.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί θα υπάρχει κίνδυνος να μην μπορείτε να αξιολογήσετε σωστά τα ενδεχόμενα που θα σας παρουσιαστούν. Αποφύγετε να δείξετε τυφλή εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν έχετε επαρκείς πληροφορίες για το ποιόν τους. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Δία, δημιουργικό θα είναι το πνεύμα σας, θα ρίξετε βάρος στις επαγγελματικές σας ασχολίες, καταφέρνοντας να κλείσετε εκκρεμότητες. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας κάνει ερωτικούς ίσως και ελαφρώς ρομαντικούς.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θα καταφέρετε να διαμορφώσετε την άποψη των τρίτων για εσάς. Στην επικοινωνία σας, θα υπερισχύσει ο λόγος σας, θα έχετε την ικανότητα να εκφράσετε αυτό που θέλετε και με τον τρόπο που θέλετε. Σήμερα θα περάσετε ιδέες, απόψεις και εντυπώσεις, στόχος σας θα είναι η αρμονική συνεργασία και το ζεστό φιλικό κλίμα. Στην ερωτική σας σχέση, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να βελτιώσετε τις συνθήκες και να προχωρήσετε ένα επίπεδο πιο μπροστά, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε τυχόν προβλήματα ή διαφωνίες.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προσοχή να μην παραβιάσετε τα όρια της φαντασίας και βγείτε πέραν της πραγματικότητας. Θα εμφανιστείτε ρομαντικοί και ονειροπόλοι, με έντονη την τάση να βλέπετε τα πράγματα έτσι όπως εσείς θέλετε και όχι έτσι όπως πραγματικά παρουσιάζονται. Για να μην υπάρξει ο κίνδυνος να απογοητευτείτε ή να αποπλανηθείτε, δώστε βάση σε ό, τι φαίνεται κι όχι σε ό, τι εσείς θέλετε να φαίνεται. Συμπονετικές θα είναι οι διαθέσεις σας, ευαισθησία θα χαρακτηρίζει της κινήσεις σας, ιδιαιτέρως κοινωνική θα είναι η στάση σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Εβδομαδιαίο μελωδικό αφιέρωμα: Η ομορφιά ή η προσωπικότητα μετράει περισσότερο για κάθε ζώδιο;

Ερμής Απριλίου 2015 στον Ταύρο: Με υπομονή και επιμονή φτάσε στην γραμμή του τερματισμού

Η ερωτική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας από 13 έως 19 Απριλίου 2015 από την Νάνσυ Πατμανόγλου