ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα ζώδια που παίρνουν master στο φλερτ

PEXELS

Είναι ζώδια που λατρεύουν το φλερτ, να γνωρίζουν νέο κόσμο, να βγαίνουν ραντεβού και να διασκεδάζουν. Η ψυχολογία και η φύση των παρακάτω ζωδίων είναι τέτοια που τα κάνει να μην μπορούν εύκολα να αποφασίσουν, αν θέλουν ή δε θέλουν να είναι μέσα σε μια σχέση. Ξέρουν σίγουρα πάντως πως ζουν για το dating.

Τα παρακάτω ζώδια λατρεύουν το φλερτ και αυτό το χαρακτηριστικό τους είναι μέρος της προσωπικότητάς τους.

Κριός

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο που θα μπει σε αυτή τη λίστα. Ο Κριός θέλει να είναι «κυνηγός». Βαριέται τα ίδια και τα ίδια και αν τον φυλακίσεις σε μια καθημερινότητα, με υποχρεώσεις και δεσμεύσεις, τότε μαραζώνει και επαναστατεί. Το drive ενός Κριού, τον κάνει κυρίαρχο στο παιχνίδι των γνωριμιών επειδή, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου, έχει την υπομονή και την περιέργεια γι’ αυτό. Οι Κριοί είναι βαθιά διερευνητικοί. Δεν ντρέπονται να κάνουν ερωτήσεις και μπορούν να αφοπλίσουν ακόμη και το πιο εσωστρεφές άτομο και να τους κάνουν να διηγηθούν την ιστορία της ζωής τους. Ο έβδομος οίκος, αυτός των σχέσεων, είναι για τους Κριούς στο ζώδιο του Ζυγoύ, πράγμα που σημαίνει ότι τελικά αναζητούν έναν σύντροφο που να εξισορροπεί την ενέργειά τους και να τους ηρεμεί.

Δίδυμοι – στα ζώδια που επιδίδονται 24/7 στο φλερτ

Όπως και το αντίθετό τους ζώδιο ο Τοξότης, οι Δίδυμοι ευημερούν όταν βρίσκονται στην γύρα. Με την έμφυτη ευφυΐα και τα επικοινωνιακά τους χαρίσματα, μπορούν να γοητεύσουν οποιονδήποτε και να μην εξαντληθούν ποτέ μέσα σε μια συζήτηση. Ακόμα κι αν ο άνθρωπος με τον οποίο έχουν βγει ραντεβού, δεν είναι ο ιδανικός συνομιλητής, ένας αυθεντικός Δίδυμος θα πάρει το προβάδισμα και θα κερδίσει τον άλλον με την πληθωρική προσωπικότητά του. Ο έβδομος οίκος σχέσεων των Διδύμων είναι στον Τοξότη, που σημαίνει ότι αναζητούν σχέσεις οι οποίες θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν και να διευρύνουν τις γνώσεις τους. Οι Δίδυμοι χαίρονται να περνούν χρόνο έξω και με όλον τον κόσμο, μέχρι να βρουν τον απόλυτο για αυτούς σύντροφο.

Ζυγός

Οι Ζυγοί συχνά φαίνονται σαν τους τύπους που τίποτα και κανένας δεν μπορεί να τους χαλάσει. Στερεοτυπικά, ένας Ζυγός δεν έχει προτιμήσεις στο θέμα dating και το θέμα με τα στερεότυπα είναι ότι είναι συνήθως αληθινά. Αν και όλοι θεωρούν τους Ζυγούς ανισόρροπους, στην πραγματικότητα αναζητούν ισορροπία, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν συνεχή ανάγκη για σύνδεση με τον άλλον. Δυστυχώς όταν μιλάμε για ραντεβού, αυτό σημαίνει ότι οι Ζυγοί θα βγουν με οποιονδήποτε. Όπως οι Δίδυμοι, έτσι και οι Ζυγοί είναι επίσης εγγενώς πνευματώδεις και γοητευτικοί, γι’ αυτό και ανήκουν στα ζώδια που αγαπούν το φλερτ. Έτσι, παρόλο που μπορεί να εξαφανιστούν μετά από ένα πρώτο ραντεβού, οι εμπειρίες μαζί τους -αν υπάρξουν- δεν είναι ποτέ βαρετές.

Τοξότης – από τα τα ζώδια που έχουν master στο φλερτ

Ο Τοξότης είναι ο απόλυτος master του φλερτ στον ζωδιακό κύκλο. Κυριαρχούμενοι από τον Δία, οι Τοξότες θέλουν τα ραντεβού τους να μένουν αξέχαστα και λατρεύουν τα πολυτελή γεύματα. Ο έβδομος οίκος σχέσεων τους βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, πράγμα που σημαίνει ότι αγαπούν επίσης την ποικιλία στις προσωπικές τους σχέσεις. Οι Τοξότες βρίσκονται πάντα σε αναζήτηση, μέχρι να βρουν κάποιον που θα τους πείσει ότι αξίζει να αφήσουν την άγκυρά τους να μείνει στη θέση της. Η οικογενειακή τους αποκατάσταση δεν τους πολυαπασχολεί, οπότε μπορεί να μείνετε για πάντα μαζί τους στη φάση των ραντεβού.