ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια. Έχουν ΠΑΝΤΑ την τύχη με το μέρος τους

PEXELS

Μερικά ζώδια έχουν με έναν μαγικό τρόπο, την τύχη πάντα με το μέρος τους. Θες να πεις πως έχουν καλό ένστικτο και υψηλή διαίσθηση; Θες να γίνεις πεζός και να πεις πως είναι κ@λ@φαρδα; Η αλήθεια παραμένει η ίδια και η αυτή είναι πως είναι τα πιο τυχερά ζώδια.

Τα τυχερά ζώδια του αστρολογικού χάρτη

Υπάρχουν τρία ζώδια που θες απεγνωσμένα να έχεις στη ζωή σου, αφού θεωρούνται τα πιο τυχερά του ζωδιακού κύκλου και αυτήν την τύχη την νιώθουν και όσοι είναι δίπλα τους. Μήπως ανήκεις σε ένα από αυτά και δεν το ήξερες;

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που έχει (λανθασμένα) τη φήμη του άτυχου, του γκρινιάρη και του κλαψιάρη. Ενώ οι Καρκίνοι μπορεί να δείχνουν προσκολλημένοι με την άνεση του σπιτιού τους, είναι ωστόσο εξαιρετικοί σε κοινωνικές εκδηλώσεις εκδήλωση και έχουν την τύχη με το μέρος τους. Μπορεί να μην θέλουν να το δείχνουν στους άλλους για να μην εκτεθούν στην αρνητική τους ενέργεια. Η ιδιοσυγκρασία τους δίνει ώθηση και η διαίσθησή τους κατεύθυνση. Ένα επιπλέον πουσάρισμα στο θέμα τύχη, οι Καρκίνοι το κερδίζουν από τον ανοιχτοχέρη Δία, πράγμα που σημαίνει ότι η ενέργεια του Δία αντηχεί στην ενέργεια ενός Καρκίνου.

Τοξότης – Το πιο τυχερό από τα τυχερά ζώδια

Ο τυχερός των τυχερών. Ο Τοξότης είναι το πιο τυχερό ζώδιο από ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ. Αν έχεις μια φίλη που βρίσκει εύκολα λεφτά στον δρόμο, ή πάντα θέση για να παρκάρει Σάββατο βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, μάλλον είναι Τοξότης ή τέλος πάντων έχει πολλούς πλανήτες στο ζώδιο αυτό. Οι Τοξότες είναι οι τυχοδιώκτες του ζωδιακού κύκλου. Ανήκουν στα μεταβλητά ζώδιά, πράγμα που σημαίνει ότι ξέρουν πώς να ακολουθούν τη φυσική ροή των πραγμάτων, αλλά έχουν επίσης και μια ισχυρή ώθηση από το στοιχείο της φωτιάς, το οποίο τροφοδοτηθεί το τυχερό αστέρι. Οι Τοξότες ανήκουν στα πιο τυχερά ζώδια γιατί δεν αφήνουν την τύχη να τους βρει – δουλεύουν γι ‘αυτό.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι επίσης ένα από τα πιο τυχερά ζώδια και μοιράζονται κρυφά κάτι κοινό με τους Τοξότες. Ενώ πολλοί σύγχρονοι αστρολόγοι πιστεύουν ότι ο Ποσειδώνας κυβερνά τους Ιχθύες, οι αρχαίοι αστρολόγοι πίστευαν ότι ο Δίας κυβερνούσε αυτό το ζώδιο. Λόγω αυτής της επιρροής του Δία, οι Ιχθύες είναι τυχερούληδες, ακριβώς όπως και οι Τοξότες. Σε αντίθεση με έναν Τοξότη ωστόσο, ένας Ιχθύς δεν χρησιμοποιεί δύναμη για φέρει την τύχη προς το μέρος του. Μάλλον, χρησιμοποιεί  τη διαίσθησή του για να οδηγήσεις τα κύματα της καλής τύχης προς το μέρος του. Και μάντεψε. Το καταφέρνει!