ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα πιο αχάριστα ζώδια – Ούτε ένα ευχαριστώ

Pexels

Αν σταμάτησε ποτέ για να κρατήσεις μια πόρτα ανοιχτή για κάποιον και του χαμογέλασες ευγενικά καθώς βλέπεις ότι να σε προσπερνά και να σε αγνοεί επιδεικτικά, τότε ξέρεις τι σημαίνει αχαριστία. Είναι αστείο όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα στη ζωή. Να κάνεις κάτι ωραίο και ευγενικό και να σου γυρίζει πίσω σε χαστούκι.

Μερικοί άνθρωποι απλά δεν μπορούν να πουν, «συγγνώμη» ή «ευχαριστώ». Και το ζώδιό τους πολλές φορές είναι ενδεικτικό. Ποια είναι λοιπόν τα πιο αχάριστα ζώδια;

ΤΑΥΡΟΣ

Η πεμπτουσία του κακομαθημένου, ο Ταύρος, όχι μόνο δεν εκτιμά ό,τι καλό έρχεται στο δρόμο του, αλλά το θεωρεί αυτονόητο. Ο Ταύρος δεν ξέρει πώς να πει, «ευχαριστώ». Στην πραγματικότητα, αισθάνεται ότι η εκδήλωση ευγνωμοσύνης τον εξαντλεί, τον μειώνει και τον κάνει να αισθάνεται ένα τίποτα.

Αυτός είναι ο λόγος που ένα Ταύρος θέλει πάντα περισσότερα, περισσότερα και περισσότερα. Και όταν πάρει περισσότερα, το μόνο που θέλει είναι περισσότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα από τα αχάριστα ζώδια που ίσως περίμενες να βρεις στο συγκεκριμένο άρθρο.

Οι Δίδυμοι μπορεί να νιώσουν ευγνωμοσύνη για πράγματα όπως ένα δώρο ή ένα καλό γεύμα, αλλά όταν πρόκειται για το χρόνο ή το χώρο κάποιου, δεν ενδιαφέρονται για το πώς νιώθει το άλλο άτομο για αυτό.

Δώσε στους Διδύμους ένα μικρό δώρο και θα είναι ευγνώμονες, αλλά δώσε σε έναν Δίδυμο μια ώρα από τον χρόνο σου — τον χρόνο που σε ικέτευαν — και θα φύγεις γνωρίζοντας ότι μόλις χάρισες μια ώρα από τη ζωή σου, σε κάποιον που ποτέ δεν πραγματικά ενδιαφερόταν αρχικά για το τι είχες να πεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτά είναι τα πιο αχάριστα ζώδια - Ούτε ένα ευχαριστώ

Όταν μιλάμε για αχάριστα ζώδια ο Παρθένος είναι ολόκληρο, ξεχωριστό κεφάλαιο.

Ο Παρθένος δεν θα εκτιμήσει ούτε εσάς, ούτε τίποτα άλλο, γιατί δεν μπορεί να εκτιμήσει τίποτα. Δεν είναι στη φύση του. Η ευγνωμοσύνη έρχεται σε ελάχιστες δόσεις για τον Παρθένο και αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύουν πραγματικά ότι η ζωή τους χρωστά όλες τις ομορφιές της.

Όλα τα πράγματα που έρχονται στη ζωή του Παρθένου είναι αναμενόμενα, είτε καλά είτε κακά, και αυτό τους δίνει πολύ λίγα περιθώρια για ευγνωμοσύνη. Το μότο της Παρθένου: «Η ζωή είναι δύσκολη, αλλά είναι καλύτερα όταν δεν χρειάζεται να είμαι ευγνώμων».

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί θα σας ξεγελάσουν πολύ εύκολα και αυτό ακριβώς είναι το σχέδιό τους: να σας πεθάνουν στην καλοσύνη και μετά να σας στραγγίσουν όλα όσα έχετε. Αφού αδειάσετε από  συναισθήματα, λεφτά και υπομονή, ο Ζυγός θα σας αφήσει στα κρύα του λουτρού, χωρίς ένα ευχαριστώ για τον χρόνο ή τους κόπους της ζωής σας.

Ένα αχάριστο ζώδιο από πολλές απόψεις. Κάποιος θα μπορούσε ακόμη και να πει ότι έχουν μια περιφρόνηση για όλους όσοι δεν είναι αυτοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτά είναι τα πιο αχάριστα ζώδια - Ούτε ένα ευχαριστώ Pexels

Το να είσαι Σκορπιός σημαίνει να ζεις μια ζωή με προσδοκίες και απογοήτευση. Είναι αναμενόμενο να υπηρετήσετε τον Σκορπιό, στο μυαλό του Σκορπιού. Βλέπουν τους άλλους ως κατώτερους, γεννημένους για να τους υπηρετούν.

Όλοι μας δημιουργηθήκαμε αποκλειστικά για να κάνουμε τη ζωή ενός Σκορπιού καλύτερη.

Και έτσι, όταν πέσετε σε αυτόν τον λάκκο της κόλασης για να ευχαριστήσετε τον παντοδύναμο Σκορπιό, αν νομίζετε ότι θα σας εκτιμήσουν για τα προβλήματά σας, μην αγχωθείτε. Δεν θα σας εκτιμήσουν και καθόλου. Όλη η σκληρή δουλειά και η προσπάθειά σας δεν θα εκτιμηθούν. Γκαραντί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λόγω των καλών τους τρόπων, οι Υδροχόοι θα μπορούσαν σχεδόν να σας πείσουν ότι νοιάζονται για εσάς. Μόνο που δεν νοιάζονται. Θα μπορούσατε να μετακινήσετε βουνά και θάλασσες για να τους δείξετε πόσο ενδιαφέρεστε. Εκείνοι θα ρίξουν ένα μικρό χαμόγελο, κάτι που θα μπορούσατε να το μεταφράσετε ως ευγνωμοσύνη.

Μην ξεγελιέστε. Δεν τους νοιάζει, δεν είναι ευγνώμονες και, στην πραγματικότητα, θα προτιμούσαν απλώς να μην ασχοληθείς. Όλη σας η ύπαρξη, τους κάνει να βαριούνται.