ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 6 πιο αδύναμα ζώδια

Pexels

Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους και αναζητούν συναισθηματική υποστήριξη από τους άλλους. Έχουν μια πολύ ευάλωτη προσωπικότητα και είναι τόσο ευαίσθητοι, που δεν μπορούν να φανταστούν ότι υπάρχει καν η πιθανότητα ότι θα πληγωθούν. Τέτοιοι άνθρωποι είναι ψυχικά πολύ αδύναμοι και δεν αντέχουν την μοναξιά.

Η αστρολογία όπως έχουμε δει σε διάφορες άλλες περιπτώσεις, είναι ένας τρόπος για να προσδιορίσουμε περίπλοκες πτυχές της προσωπικότητάς μας αναλύοντας τα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν εξετάζουμε τους πιο «αδύναμους κρίκους» του αστρολογικού κύκλου. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν ανήκεις στα πιο ευάλωτα και αδύναμα.

Κριός

Οι Κριοί κερδίζουν μια θέση στη λίστα με τα πιο αδύναμα ζώδια, καθώς μερικές φορές δεν ξέρουν πώς να χειριστούν τα συναισθήματά τους. Δεδομένου ότι είναι πολύ παρορμητικοί με τις αποφάσεις και τις πράξεις τους, δεν ξέρουν πώς να ενεργήσουν όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν περίπλοκες καταστάσεις. Οι αποφάσεις που παίρνουν έτσι, τους κάνουν να φαίνονται πολύ αδύναμοι.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι επίσης είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και πράοι όταν πρόκειται για αγάπη και άλλα δυνατά συναισθήματα. Είναι όμως ένα από τα πιο αδύναμα ζώδια καθώς μπορούν να γίνουν πολύ ευάλωτοι όταν πρόκειται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους σε αυτούς που αγαπούν. Αν κάποιος τους μιλήσει με αυστηρό τόνο, οι Καρκίνοι μπορεί να καταρρεύσουν εύκολα.

Παρθένος

Ενώ καταφέρνουν να κάνουν τους γύρω τους να νομίζουν ότι είναι δυναμικοί και ατρόμητοι, στην πραγματικότητα οι Παρθένοι είναι πολύ ευάλωτοι. Φροντίζουν να φαίνονται δυνατοί, αλλά εσωτερικά, απλώς προσπαθούν να χαράξουν μια επιτυχημένη ζωή για τον εαυτό τους. Αισθάνονται πολύ πληγωμένοι όταν κάποιος λέει άσχημα πράγματα για αυτούς, αλλά κάνουν ό,τι μπορούν για να μην το δείξουν.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί φοβούνται πολύ να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, καθώς τρέμουν την κρίση των άλλων. Όπως και οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί παρουσιάζουν μια πολύ δυνατή εικόνα για τον εαυτό τους, αλλά κρυφά, νιώθουν πολύ ευάλωτοι και φοβούνται να συναντήσουν έντονα συναισθήματα. Χαρακτηριστικά που τους χαρίζει μια θέση στη συγκεκριμένη λίστα.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες ολοκληρώνουν τη λίστα με τα πιο αδύναμα ζώδια. Οι Ιχθύες συχνά θεωρούνται τα πιο αδύναμα από όλα τα ζώδια. Είναι πολύ ευάλωτοι όταν πρόκειται να αποδεχτούν τα συναισθήματά τους. Προσπαθούν να δαμάσουν τα συναισθήματά τους και τα τρωτά τους σημεία, αλλά είναι μια μεγάλη πρόκληση για αυτούς.