ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τα Χριστούγεννα

Unsplash

Ας μην κατηγορούμε κανέναν. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για όλα και δεν βλέπουμε όλοι τα ίδια πράγματα στις γιορτές. Εκεί που ένας Καρκίνος συγκινείται με τις χριστουγεννιάτικες κλασικές ταινίες και ένας Ιχθύς αφιερώνει ένα διήμερο για να στολίσει, υπάρχουν και εκείνοι που θα ήθελαν να προσπεράσουν τις γιορτές.

Είναι εκείνοι που ενδεχομένως βαριούνται τραγικά τις οικογενειακές μαζώξεις. Εκείνοι που προτιμούν τις σοκολάτες από τα μελομακάρονα. Εκείνοι που δε θέλουν να αγοράσουν δώρα και ανατριχιάζουν όταν ακούνε “All i want for Christmas is you”. Αν λοιπόν η κολλητή σου ή ό σύντροφός σου ανήκουν σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, μην τους παρεξηγείς. Απλώς δεν είναι φτιαγμένοι για να αγαλλιάζουν με τα κάλαντα. Ή να συμπαθούν τα Χριστούγεννα.

Κριός

Ένας Κριός δεν μπορεί να καταλάβει γιατί διακόπτουμε την καθημερινότητά μας για να ξεκουραστούμε ή για να γιορτάσουμε κάτι. Γι αυτό δεν υπάρχουν ρε παιδιά τα Σαββατοκύριακα; Θέλει να είναι σε διαρκή κίνηση και να κάνει δημιουργικά πράγματα, αντί να βλέπει «Μόνος στο Σπίτι» και να πίνει ζεστή σοκολάτα.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι συνήθως αυτός ο συγγενής που θα σε κοιτάξει περίεργα που ντύθηκες αθλητικά στο ρεβεγιόν. Είναι τόσο τελειομανής που σπαζοκεφαλιάζει για το τέλειο δώρο. Και αυτό τον οδηγεί σε εκνευρισμό και εξάντληση. Επιπλέον, γιατί να χαλάσει τη διατροφή του; Οι κουραμπιέδες καταστρέφουν τα δόντια και το χοιρινό βαρυστομαχιάζει.

Ζυγός

Ο Ζυγός αποζητά την αρμονία στη ζωή του. Θέλει να κάτσει σαν άνθρωπος να φάει και να πιει το κρασί του χωρίς πολλές εντάσεις. Για δοκίμασε να το κάνεις αυτό κατά τη διάρκεια των γιορτών. Άσε που αντιπαθεί τις συγκρούσεις και δε θα μπει εύκολα σε αυτήν τη διαδικασία. Αν όμως όλα κυλήσουν ήρεμα, δεν έχει τεράστιο πρόβλημα με τα Χριστούγεννα.

Υδροχόος

Αν και ιδιαίτερα κοινωνικός, δεν μπορεί τα πολλά οικογενειακά δράματα. Προτιμά να κάνει clubbing από το να ανεχτεί συγγενείς που δε συμπαθεί. Άσε που δε θέλει να ρυθμίσει το πρόγραμμά του με βάση τους άλλους. Βαριέται φριχτά τις γιορτές και τις αποφεύγει. Το πιθανότερο είναι ότι θα τον βρεις σε κάποιον εξωτικό προορισμό να πίνει Pina Colada.