ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν φημίζονται για την τρυφερότητά τους

Τα ζώδια που μπορεί να σε αγαπούν, αλλά έχουν μία κάποια δυσκολία να εκδηλώσουν την τρυφερότητα που νιώθουν. Μην τα παρεξηγείς. Μπορεί να ανήκεις και εσύ σε αυτά.

Ας ξεκινήσουμε με μία παραδοχή. Άλλο πράγμα δεν είμαι τρυφερός και άλλο δυσκολεύομαι να εκδηλώσω τα συναισθήματά μου. Εδώ μιλάμε περισσότερο για εκείνη την περίπτωση των ανθρώπων που έχουν μία ζεστή καρδούλα και έντονη τρυφερότητα, αλλά οι συνθήκες της ζωής τους έχουν κάνει πιο ψυχρούς. Μπορεί να νομίζεις ότι δεν ενδιαφέρονται, αλλά στην πραγματικότητα, φοβούνται να στο δείξουν.

Από την άλλη, όταν βλέπεις ότι δεν ανοίγονται και δε γίνονται τρυφερότητα, υπάρχει περίπτωση να μην αντέξεις πολυ. Είναι καλό όμως να γνωρίζεις ποια ζώδια έχουν τη μεγαλύτερη δυσκολία. Στην τελική, είτε το αποδέχεσαι είτε όχι.

Τοξότης

Εδώ έχουμε μία ιδιαίτερη περίπτωση. Ενώ είναι καταπληκτικοί άνθρωποι, έχουν μία τάση να γίνονται εγωπαθείς. Θα σε ρωτήσουν σπάνια για εσένα και προτιμούν να μιλούν για τον εαυτό τους. Χάνονται στα δικά τους προβλήματα και ξεχνούν τον διπλανό τους. Θα σε ρωτήσουν δύσκολα για το πώς νιώθεις και σε κάνουν να πιστεύεις ότι αδιαφορούν. Η δε τρυφερότητα τους είναι δύσκολη και περιμένουν να τους τη δώσεις εσύ.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για το ότι είναι στην κοσμάρα τους. Τρελαίνονται να μιλούν για το πόσο καταπληκτικοί είναι και σε αγνοούν επιδεικτικά όταν μιλάς. Ακόμα και αν είσαι σημαντική στη ζωή τους, δεν πρόκειται να το καταλάβεις ποτέ. Νιώθουν κάπως άβολα με την έκφραση συναισθημάτων και σε κρατούν πάντα σε απόσταση. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι να εκτεθούν και να δείξουν ευάλωτοι.

Παρθένος

Οι έξυπνοι και πρακτικοί του ζωδιακού χτίζουν τείχη γύρω τους, που δύσκολα γκρεμίζουν. Ο Παρθένος είναι ένα πολύ συναισθηματικό ζώδιο, αλλά το καλύπτει με μεθοδικότητα και τέχνη. Θέλει να έχει τα πάντα υπό έλεγχο και δε χωρούν συναισθήματα σε αυτές τις περιπτώσεις. Αν είσαι τυχερή, μπορεί να σου ανοιχτεί και να γίνει χείμαρρος συναισθημάτων. Μετά από 20 χρόνια γνωριμίας.