ΖΩΔΙΑ

2024: Τα 4 ζώδια που θα έχουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους

Pexels

To 2024 μάς εισαγάγει σε μια νέα εποχή και μια νέα πραγματικότητα. Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της ριζικής αλλαγής, της μεταμόρφωσης και της δύναμης εγκαθίσταται για τα καλά στον Υδροχόο και θα δούμε σε μεγαλύτερη έκταση την επιρροή του κυρίως στην τεχνολογία και την επιστήμη.

Ποια θα είναι όμως τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον Πλούτωνα και θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο ριζικών αλλαγών στη ζωή τους το 2024; Η Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr  δίνει τις προβλέψεις της.

Ταύρος

Το 2024, ξεκινά μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αστρολογική επιρροή για το ζώδιο σας, που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, σχεδόν μέχρι το 2044 και υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή σας συθέμελα. Ανάλογα σε ποια φάση της ζωής σας, βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, τα δεδομένα σας θα διαφοροποιηθούν. Αλλαγή διαμονής, ίσως και χώρας, αλλαγή καριέρας ή και μια κρίσιμη κατάσταση στην προσωπική ή την οικογενειακή σας ζωή είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια της χρονιάς. Ο Κρόνος στον τομέα της φιλίας, μπορεί να είναι ένδειξη μιας σημαντικής νέας και μακρόχρονης φιλίας, που θα ξεκινήσει μες τη χρονιά. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα ξεκαθάρισμα των φιλικών σας σχέσεων, ώστε να μείνουν οι λίγοι και οι εκλεκτοί. Το 2024, εξακολουθείτε να έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς ο Δίας παραμένει στο ζώδιο σας μέχρι τις 25/05, δίνοντας σας ευκαιρίες επέκτασης προς όλες τις κατευθύνσεις. Το πώς θα αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται, φυσικά εξαρτάται μόνο από εσάς τους ίδιους. Μετά τις 25.05 ο Δίας περνά στους Διδύμους κι από κει θα ενισχύσει πρακτικά τον οικονομικό τομέα αλλά και τα θέματα της καριέρας σας. Το τελευταίο δίμηνο του 2023 μπορεί να έχετε προβλήματα με άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον ή θα πρέπει να ρυθμίσετε ζητήματα ακινήτων.

Λέων

Οι προδιαγραφές του 2024, είναι από όλες τις απόψεις πιο αισιόδοξες αφού η πλειονότητα των αστρολογικών δεδομένων είναι σε ενθαρρυντική όψη προς το ζώδιο σας. Το 2024 ο Πλούτωνας θα μπει οριστικά στον Υδροχόο επηρεάζοντας τα επόμενα 20 χρόνια. Οι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας το 2024 αλλά κι αυτοί που θα φύγουν θα αφήσουν για τα καλά το αποτύπωμά τους στην καρδιά και την ψυχή σας. Μια προαγωγή, μεγαλύτερη στήριξη από ανωτέρους και προϊσταμένους, μια αύξηση ή το ξεκίνημα της δικής σας δουλειάς είναι μερικά από τα σενάρια του 2024. Μετά τις 25/05 και για το υπόλοιπο της χρονιάς ο Δίας μετακομίζει στους φιλικούς σας Διδύμους σταθεροποιώντας τα κεκτημένα σας και δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη φόρα στην υλοποίηση των στόχων και των ονείρων σας.  Προσπαθήστε να είστε συντηρητικοί στην οικονομική σας διαχείριση ακόμη κι αν βγάζετε περισσότερα. Το 2024 θα είναι και μια ιδιαίτερα πνευματική χρονιά για σας καθώς θα συνειδητοποιείτε όλο και πιο βαθιά τη θέση σας στον κόσμο και θα αλλάζουν οι αντιλήψεις σας. Στο τέλος της χρονιάς και συγκεκριμένα από τις 04/11 κι έπειτα θα υποχρεωθείτε να ξανασκεφτείτε τις κινήσεις, τη δράση και τις αντιδράσεις σας.

Σκορπιός

Το 2024, είναι χρονιά προόδου και εξέλιξης αλλά και ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή σας που σχετίζεται με την ίαση τραυμάτων που κουβαλάτε από το παρελθόν και την ανοικοδόμηση νέων θεμελίων στην οικογενειακή σας ζωή. Ο συνήθης ύποπτος των ριζικών αλλαγών και της μεταμόρφωσης φυσικά δεν είναι άλλος από τον Πλούτωνα. Πολλοί από σας φέτος θα αποφασίσετε μια αλλαγή σπιτιού, άλλοι θα κάνετε τη δική σας οικογένεια, άλλοι μπορεί να ενισχύσετε τους δεσμούς σας με τους γονείς σας και κάποιοι άλλοι θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι αυτογνωσίας που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ξένα φορτία που κουβαλάτε στην ψυχή σας. Μετά τις 25/05, ο Δίας θα περάσει στους Διδύμους για έναν ολόκληρο χρόνο. Η εξερεύνηση των συναισθημάτων σας, το να βάλετε βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να κατανοήσετε γιατί τις συντηρείτε ή γιατί θέλετε να τις διακόψετε είναι αυτό που θα σας δώσει περισσότερη ικανοποίηση και δεν θα σας αφήσει να συνεχίζετε μια σχέση μέσα στην απογοήτευση. Το πιο απαιτητικό διάστημα της χρονιάς εκτείνεται στο τελευταίο δίμηνο και κυρίως μετά τις 06/12 που ο Άρης θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Λέοντα μέσα στον τομέα της καριέρας.

Τα ζώδια που θα έχουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους το 2024: Υδροχόος

Η νέα χρονιά θα σας κατευθύνει στον δρόμο που πρέπει να πάρετε ώστε να εκπληρώσετε τον σκοπό της ζωής σας. Ένα μεγάλο και μακρύ ταξίδι ξεκινά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και φέτος θα αποκαλυφθούν οι τομείς που θα επηρεαστούν περισσότερο. Κάποια πράγματα που έχουν φθαρεί ή δεν βοηθούν σε τίποτε την εξέλιξη σας πρέπει να εκλείψουν πρώτα για να καταφέρετε να ξαναγεννηθείτε. Αξίζει όμως τόσο ο κόπος και η προσπάθεια όσο κι όποια οδύνη συνοδεύει μια τέτοια μεταμόρφωση. Για κάποιους από σας το πέρασμα του Κρόνου από τους Ιχθύς, θα σηματοδοτήσει και την ανάγκη επένδυσης σε κάποιο ακίνητο. Ίσως είναι η χρονιά, που θα αγοράσετε το πρώτο σας σπίτι, ή μπορεί να κάνετε μια ανακαίνιση στο ήδη υπάρχουν, να αγοράσετε ένα εξοχικό ή να επενδύσετε γενικώς σε κάποιο ακίνητο. Στο πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς, μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συγγενείς σας ή να κάνετε μια καινούρια αρχή σε κάποια σχέση που είχε προβλήματα στο παρελθόν. Το πολύ καλό διάστημα όμως για σας ξεκινά μετά τις 25/05. Είναι η περίοδος που θα ενισχυθεί η αισιοδοξία και η φαντασία σας αλλά παράλληλα θα έχετε επίγνωση της πραγματικότητας γύρω σας. Στο τέλος του χρόνου θα υπάρχουν πιο έντονες στιγμές στις σχέσεις σας και κάποια από αυτές μπορεί να περάσει μεγαλύτερη κρίση. Προσπαθήστε να μην επιτρέψετε στον εγωισμό σας να μπει μπροστά και να καταστρέψει μια σημαντική σχέση.