ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΤΣΗ

Τζένη Μπότση: Η συγκινητική ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για την εξομολόγηση της ηθοποιού

SKAI

Η Σία Κοσιώνη υποδέχθηκε στο στούντιο του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ την Τζένη Μπότση, η οποία για πρώτη φορά περιέγραψε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη το 1994, όταν εκείνη ήταν 22 ετών.

«Σας ευχαριστώ πολύ που εμπιστευτήκατε εμένα προσωπικά» θα πει η Σία Κοσιώνη καλώς ορίζοντας την Τζένη Μπότση. Η εξομολόγηση της ηθοποιού ήταν συγκλονιστική.

Μέσα σε ένα βίντεο 15 λεπτών αποτυπώθηκε με τρόπο ανατριχιαστικό το βάθος του τραύματος που αυτός ο άντρας προξένησε με τις πράξεις του. Μάλιστα η Τζένη Μπότση ανέφερε πως οι καταγγέλουσες αρχικά ήταν 3 και μέχρι σήμερα έχουν ανέλθει σε 14.

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη η Σία Κοσιώνη με ανάρτησή της στο Instagram ευχαριστεί την Τζένη Μπότση για το θάρρος και τη δύναμη που βρήκε ώστε να μιλήσει ανοιχτά, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο να πάψουν παρόμοια περιστατικά.

«Αν την είδες δεν χρειάζεται να προσθέσω ούτε απόστροφο. Είδες την ταραχή της, είδες τον φόβο να εξατμίζεται λίγο λίγο κάθε δευτερόλεπτο της συνέντευξης, είδες το θάρρος και την αξιοπρέπεια.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη της φράση: “Δεν το πιστεύω ότι ήρθε αυτή η μέρα”. Ήρθε, λοιπόν, ναι. Και δεν ήρθε μόνη της. Την έφερες εσύ. Την φέρατε όλες εσείς. Και εμείς σας βγάζουμε το καπέλο και σας ευχαριστούμε» έγραψε η Σία Κοσιώνη.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Τζένης Μπότση

Κατάθεση ψυχής και από την Αγγελική Λάμπρη