ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Το κρεβάτι σου θα σου πει αν τρως κέρατο

Σταμάτα να παρακολουθείς το προφίλ του και να κάνεις εικασίες για κάθε καινούριο like και friend request που βλέπεις. Μην φλερτάρεις καν με την κατινιά να ψάξεις το κινητό και τα εισερχόμενά του.

Η λύση για τις υποψίες ότι σε απατά, μπορεί να δοθεί τώρα με ένα application και ένα καινούριο στρώμα. Ναι, πολύ καλά διάβασες. Αν υποψιάζεσαι ότι όταν λείπεις ο σύντροφός σου καλεί άλλη συντροφιά στο σπίτι σας, δεν έχεις παρά να ψάξεις λίγο τη Smartress.

Οι ιθύνοντες πίσω από αυτή την υπέρτατη εξυπνάδα, δημιούργησαν ένα high-tech στρώμα και μια εφαρμογή που το συνοδεύει, ώστε να πιάσεις στα πράσα τον άπιστο. Το στρώμα αυτό χρησιμοποιεί ένα σύστημα εντοπισμού εραστή, κάτι σαν αισθητήρα φαντάσου, ώστε να σε ενημερώσει στο smartphone σου ότι το στρώμα σου χρησιμοποιείται, ενώ εσύ λείπεις. Και φυσικά δεν εννοούμε ότι απλά κοιμάται κάποιος πάνω σε αυτό. Εκτός λοιπόν από το ότι θα μάθεις για το κέρατο, θα μάθεις και τη διάρκεια της πράξης, την ταχύτητα, αλλά και την ένταση των κινήσεων που έλαβαν χώρα πάνω στο κρεβάτι σας. Τον τυλίγεις δηλαδή σε μια κόλλα χαρτί κι άντε μετά να σου πει “δεν είναι αυτό που νομίζεις”.

 

Βέβαια αυτή η θεωρητικά πολύ δυνατή εφεύρεση, χωλαίνει σε αρκετά σημεία, όπως ότι δεν είναι αποτελεσματική στην – παραπάνω από τεράστια πιθανότητα – πουα κάνει σεξ με άλλη, σε άλλο σπίτι. Ή ακόμα και σε άλλο χώρο του σπιτιού σας. Παρόλ’ αυτά δε γκρινιάζουμε, αλλά προτείνουμε σε έξυπνους developers και μια ακόμα εφεύρεση, τύπου “έξυπνο μποξεράκι”, που να σε ειδοποιεί στο smartphone σου όταν φεύγει από τη θέση του για περισσότερα από ορισμένα δευτερόλεπτα. Αμέ, σκεφτείτε το.