WOMEN TODAY

Τη λένε Miley Cyrus κι απέχει από τα ναρκωτικά εδώ κι 6 μήνες

AP Photo Evan Agostini

Στην τελευταία της συνέντευξη στο Variety η Miley Cyrus αποκάλυψε ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο. Ξεκινώντας από τα κακά, η 28χρονη σταρ ήταν για καιρό χρήστρια μαριχουάνας και μάλλον όχι και τόσο περιστασιακή. Και τώρα το καλό νέο: είναι νηφάλια εδώ κι 6 μήνες.

Αφορμή ώστε η Miley Cyrus να κόψει τις κακές συνήθειες ήταν μια χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές της χορδές τον Νοέμβριο. «Πέρασα τέσσερις φρικιαστικές εβδομάδες γιατί δεν έπρεπε να μιλάω. Ήμουν τόσο εκνευρισμένη που έγραφα σε πίνακα, φωνάζοντας σε όλους και προσπαθώντας να κανονίζω συναντήσεις. Αλλά η διαδικασία με προετοίμασε για μια κατάσταση ηρεμίας» λέει η Cyrus αλλά επιβεβαιώνει πως κάθε εμπόδιο για καλό. «Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που τον τελευταίο καιρό έζησα έναν νηφάλιο τρόπο ζωής, ήθελα να ανανεωθώ πραγματικά».

«Eίμαι νηφάλια τους τελευταίους 6 μήνες»

Η τραγουδίστρια, μέσα στην καραντίνα ανέπτυξε στο instagram το talk show “Bright Minded”. Η Cyrus πήρε εξ αποστάσεως συνεντεύξεις από πολλά διάσημα πρόσωπα, όπως ο Elton John,  η Amy Schumer, η Ellen DeGeneres, η Hailey Bieber και όπως είπε στο Variety δεν αποκλείει να μεταφέρει το talk show και στην τηλεόραση. Το μέσο που την ανέδειξε ως Hannah Montana όταν ήταν 11 χρονών. «Στην αρχή ο λόγος που έμεινα νηφάλια, ήταν λόγω της επέμβασης. Αλλά μετά σκέφτηκα πολύ τη μαμά μου. Η μητέρα μου είναι υιοθετημένη και κληρονόμησα μερικά από τα συναισθήματα που είχε, τα συναισθήματα εγκατάλειψης» δηλώνει με ειλικρίνεια η Cyrus, ενώ παραδέχτηκε πως για να κατανοήσει τον ευατό της και τις αδυναμίες της, κατέφυγε στο παρελθόν της οικογένειάς της.

«Οι γονείς του πατέρα μου χώρισαν όταν εκείνος ήταν 3 ετών, οπότε ο μπαμπάς μου μεγάλωσε μόνος του επί της ουσίας. Έψαξα πολύ στο ιστορικό της οικογένειας, και βρήκα πολλές προκλήσεις εθισμού και θέματα ψυχικής υγείας. Περνώντας λοιπόν από αυτή τη διαδικασία αναρωτήθηκα «”γιατί είμαι έτσι όπως είμαι”; Κατανοώντας το παρελθόν, καταλαβαίνουμε το παρόν και το μέλλον πολύ πιο καθαρά. Νομίζω ότι η θεραπεία, η κάθαρση αυτή είναι υπέροχη».

Μάλιστα η Cyrus αποκάλυψε πως έχει ζήσει μέσα σε ένα περιβάλλον όπου η χρήση μαριχουάνας ήταν κάτι πολύ σύνηθες. «Μία από τις αγαπημένες μου συνεντεύξεις είναι αυτή που λέω: “όποιος καπνίζει χόρτο είναι ψεύτικος”. Αυτό το σημείο θέλω να το στείλω στους γονείς μου που είναι χρήστες από πάντα και συνεχίζουν και τώρα». Κάτσε να δεις πώς το λένε; Αμαρτίες γονέων, παιδεύουσι τέκνα. Αυτό ακριβώς (και) για τη Miley.

Η νηφαλιότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση για τη Miley Cyrus

Οι απαιτήσεις που θεωρεί ότι έχουν οι άλλοι από εκείνη ήταν πάντα ο ανασταλτικός παράγοντας.«Η νηφαλιότητα φέρει ένα στίγμα. Είναι πολύ δύσκολο γιατί όταν είσαι νέα ειδικά, αν δεν είσαι διασκεδαστική στιγματίζεσαι. Είναι σαν να λες, “αγάπη, μπορείς να με πεις πολλά πράγματα, αλλά ξέρω ότι έχω πλάκα”. Δεν θέλω να ξυπνάω και να αισθάνομαι γκρινιάρα. Θέλω να ξυπνάω και να νιώθω πως είμαι έτοιμη για τα πάντα» είπε κι ελπίζουμε να εννοεί πως αυτό θα είναι το κίνητρό της για να απέχει μια και καλή από τις κακές συνήθειες που της κόστισαν στο παρελθόν.