ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Σία Κοσιώνη: Ο γιος της δεν την αφήνει να πάει στη δουλειά. Εργαζόμενες μαμάδες ταυτιστείτε

Instagram.com/siakossioni

Σίγουρα ο ρόλος της σύγχρονης εργαζόμενης μαμάς είναι πιο απαιτητικός και φορτωμένος απ’ ό,τι στο παρελθόν. Και η Σία Κοσιώνη, η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ και μαμά ενός μπόμπιρα, είναι ανάμεσα σε αυτές τις σύγχρονες γυναίκες που έχουν μπει για τα καλά στον ρόλο του multi-tasker.

Όλοι ξέρουμε πως όσο μικρότερο είναι ένα παιδάκι, τόσο περισσότερο έχει ανάγκη τη μαμά του, που όμως αναγκάζεται να το αποχωριστεί για τις ανάγκες του επαγγέλματος. Και η συγκεκριμένη φωτογραφία της παρουσιάστριας είναι η απτή απόδειξη. Η Σία Κοσιώνη αποτύπωσε τη στιγμή που φεύγει για το στούντιο του ΣΚΑΪ και ο μικρός Δήμος το αντιλαμβάνεται. Είμαι σίγουρη πως πολλές μαμάδες ταυτίστηκαν με την ανάρτησή της.

Η Σία Κοσιώνη ανέβασε φωτογραφία του γιου της, Δήμου

Η Σία Κοσιώνη, λοιπόν, δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ο μικρός Δήμος έχει αγκιστρωθεί γύρω από το πόδι της μαμάς του και δεν λέει να την αφήσει να φύγει.

«Όταν η μανούλα πρέπει να φύγει για δουλειά. Και πώς να το τραβήξεις το πόδι; Πώς;» έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Σία Κοσιώνη που όπως φαίνεται ούτε η ίδια θέλει να αποχωριστεί το παιδάκι της. Αλλά δεν γίνεται και αλλιώς. Μεταξύ των χρηστών που αντέδρασαν στη συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν και η Νίκη Λυμπεράκη η οποία πρόσφατα έγινε μαμά και κάπως ταυτίστηκε. «Το πουλάκι μου», έγραψε η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του OPEN.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει εντοπίσει τη Σία Κοσιώνη με τον γιο της. Η παρουσιάστρια εκμεταλλεύεται και αξιοποιεί τον ελεύθερό της χρόνο σε βόλτες με τον μικρό Δήμο.

Οι δηλώσεις της Σίας Κοσιώνη περί μητρότητας και κορονοϊού

«Η μητρότητα σε κάνει να αλλάζεις προτεραιότητες. Θέλω να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο παιδί μου παρά σε άλλα πράγματα που κάποτε τα θεωρούσα πολύ σημαντικά. Η μητρότητα με έκανε να νιώθω ακόμη πιο ευαίσθητη γι’ αυτό που κάνω, επειδή έγιναν πιο ευαίσθητες οι κεραίες μου σε κάποια θέματα που ίσως δεν με συγκινούσαν τόσο κάποτε» είχε δηλώσει στο Thema People.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της κατά το ξέσπασμα της πανδημίας το 2020, η Σία Κοσιώνη είχε παραχωρήσει μία συνέντευξη στο περιοδικό Vogue όπου παρέθεσε τις προσωπικές τις σκέψεις σχετικά με αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση. «Όταν βγάζω για ποδήλατο τον γιο μου, περπατάω και σκέφτομαι ότι μια μέρα όλα θα έχουν τελειώσει και θα του μιλώ για μια άγρια περίοδο που, μέσα στην ατυχία του να τη ζήσει, ήταν αρκετά τυχερός ώστε να μη τη θυμάται» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και μεταξύ άλλων πρόσθεσε: «Έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτομαι ότι δεν με νοιάζει για ‘μένα, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψω να μεγαλώσει το παιδί μου χωρίς μητέρα από μία απροσεξία μου. Φοβάμαι μη κολλήσω τους δικούς μου και φύγουν από ένα δικό μου λάθος».