ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Σε τι τιμές κυμαίνεται ο στολισμός μιας βάπτισης;

Το Weddingplan.gr σε συνεργασία με το Ladylike.gr σας δίνουν tips και συμβουλές για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας.

Ο στολισμός μιας βάπτισης δε χρειάζεται να είναι περίτεχνος ούτε και ακριβός για να είναι επιτυχημένος και εντυπωσιακός. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι ανάγκη να ξοδέψεις ένα σωρό χρήματα για τα διάφορα διακοσμητικά αν και μπορείς αν θες. Παρακάτω θα μάθεις σε τι τιμές κυμαίνονται οι διάφορες προτάσεις διακόσμησης για να πάρεις μια ιδέα και να διαλέξεις ανάλογα.

Λουλούδια

Τα λουλούδια που θα χρειαστείς για τη διακόσμηση εξαρτώνται από το τι έχεις στο μυαλό σου. Για μια σύνθεση λουλουδιών που μπορείς να βάλεις στο κέντρο των τραπεζιών του πάρτι μπορεί να δώσεις από €5 για την κάθε μια ως και €50. Οι τιμές εξαρτώνται από το είδος των λουλουδιών και το μέγεθος της σύνθεσης, από το αν περιλαμβάνουν βάζα ή και άλλα διακοσμητικά. Για μια μέση σύνθεση χωρίς βάζο θα δώσεις περίπου €6.

Μπαλόνια

Τα μπαλόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού σε μια βάπτιση αφού είναι διασκεδαστικά και τέλεια για τα παιδιά. Τα μπαλόνια σε στικ θα σου κοστίζουν περίπου €0,80 λεπτά το ένα και λίγο λιγότερο χωρίς στικ αλλά γεμισμένα με ήλιο. Μια μεγάλη σύνθεση μπαλονιών μπορεί να ξεκινήσει από €20 και να φτάσει τα €70 και για μια αψίδα από μπαλόνια θα δώσεις από €40 ως και €80 ανάλογα με το πόσα μπαλόνια περιλαμβάνει.

Διάφορα διακοσμητικά

Για τη διακόσμηση της βάπτισης μπορείς εκτός από μπαλόνια και λουλούδια να χρησιμοποιήσεις πόστερ, κορδέλες, τούλια και υφάσματα. Οι τιμές τους μπορεί να ξεκινήσουν από λίγα μόλις λεπτά και να φτάσουν ως και εκατοντάδες ευρώ. Κάνε μια έρευνα αγοράς στο ίντερνετ και στα διάφορα καταστήματα και επέλεξε τα υλικά που θες έχοντας όμως πάντα στο μυαλό πως πρόκειται για έναν στολισμό που μετά θα πεταχτεί και ίσως δεν αξίζει να ξοδέψεις υπερβολικά ποσά.

 

Διάβασε ακόμα στο Weddingplan.gr:

Κουτί & Λαμπάδα Βάπτισης by Jennifer’s

Χτενίσματα για βάπτιση

Βάπτιση στο τιμόνι