ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Rosie Huntington-Whiteley λατρεύει το σώμα της μετά τη γέννηση του γιου της και ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του Elle

H Rosie Hantington-Whiteley ποζάρει γυμνή για το εξώφυλλο του βρετανικού Elle, για την έκδοση του Απριλίου και δείχνει με περηφάνεια το κορμί της, το οποίο έχει αλλάξει εντελώς φυσιολογικά μετά τη γέννηση του γιου της, Jack, που απέκτησε με τον Jason Statham.

Η φωτογράφιση για το περιοδικό Elle συνοδεύτηκε και από μία εμψυχωτική συνέντευξη της Rosie Hantington-Whiteley προς όλες τις μαμάδες που ίσως αισθάνονται περίεργα με το σώμα τους μετά την εγκυμοσύνη. Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη γέννηση του μικρού Jack και το 33χρονο μοντέλο νιώθει καλά με το σώμα της, το οποίο, εξάλλου, της χάρισε μία μεγάλη ευλογία.

Rosie Hantington-Whiteley: «Ίσως το κορμί μου να μην είναι όπως πριν κάνω μωρό, αλλά το έχω αποδεχτεί»

«Kάποια πράγματα δεν “κάθονται” στη θέση τους όπως πριν την απόκτηση ενός μωρού. Είμαι ακόμη 33 ετών, αλλά αρχίζω να βλέπω λεπτές γραμμές και ίσως το κορμί μου να μην είναι όπως πριν κάνω μωρό, αλλά το έχω αποδεχτεί» ανέφερε στην αρχή η ίδια.

«Σίγουρα ξέρω τον εαυτό μου και καθώς μεγαλώνω αναθεωρώ τις ιδέες που έχω για το πώς πρέπει να δείχνω με την πάροδο του χρόνου», πρόσθεσε στη συνέχεια η Rosie Hantington-Whiteley που έχει αποδειχθεί πλήρως τις αλλαγές στο σώμα της, ως φυσική συνέχεια των πραγμάτων.

Τσεκάροντας τον λογαριασμό της στο Instagram, η πρώτη σου σκέψη είναι πόσο ωραία περνάει κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ωστόσο, η πραγματικότητα απέχει από τα social media, όπως η ίδια παραδέχθηκε. «Δεν μπορώ να πω ότι όλα είναι τέλεια όλη την ώρα. Γιατί δεν είναι. Ωστόσο, τα καταφέρνουμε γιατί συμπαραστεκόμαστε ο ένας στον άλλον όταν το έχουμε ανάγκη» ανέφερε χαρακτηριστικά η Rosie Hantington-Whiteley για τη συμβίωση με τον Jason Statham και τον γιο τους, τη δεδομένη στιγμή.

Η αρνητική της κριτική σε δηλώσεις δημόσιων προσώπων

«Υπάρχουν πολλά δημόσια πρόσωπα εκεί έξω που λένε ότι “είμαστε όλοι μαζί μαζί σε αυτό”. Ναι. Ίσως βιώνουμε τις ίδιες καταστάσεις. Αλλά είναι διαφορετικό το να βρίσκεσαι στο αρχοντικό σου στο Beverly Hills με μια πισίνα και ιδιωτικούς δασκάλους. Περιμένεις από κάποιον που ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα να πιστέψει ότι “είμαστε όλα αυτά μαζί σε αυτό;”» ανέφερε χαρακτηριστικά η Rosie Hantington-Whiteley, επικρίνοντας όσους διάσημους πιστεύουν πως η δική τους εμπειρία από την πανδημία, είναι ίδια με όλων των υπολοίπων.