WOMEN TODAY

Rebel Wilson: O αγώνας δρόμου για την απώλεια κιλών και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που εμπνέει

AP Photo Evan Agostini

Πριν έναν μήνα η Rebel Wilson άνοιξε καρδούλα στους φανς της και μίλησε για τον μεγάλο στόχο που έχει βάλει για το 2020. Η κωμική ηθοποιός βάφτισε τη χρονιά «Έτος Υγείας» και έβαλε στο μυαλό της έναν αριθμό: 75 κιλά.

Για την Rebel Wilson η απώλεια του περιττού βάρους δεν είναι κάποια κίνηση ωραιοπάθειας, αλλά παράγοντας υγείας. «Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας παιδιά, η αποστολή μου στον “Χρόνο Υγείας” είναι να φτάσω τα 75 κιλά και σε επαγγελματικό επίπεδο θα προσπαθήσω να έχω μία από τις ταινίες μου έτοιμη πριν το τέλος της χρονιάς! Και οι δύο στόχοι απαιτούν καθημερινή προσπάθεια αλλά και πισωγυρίσματα. Αλλά δουλεύω σκληρά». Για την ολοκλήρωση της ταινίας της διατηρώ αμφιβολίες λόγω κορονοϊού, αλλά το κορμί δεν το αμέλησε. Κανένα lockdown στην προσπάθεια.

«Έχασα 3μιση κιλά σε λιγότερο από μία εβδομάδα»

Και αν έχεις αμφιβολίες ότι η αερόβια «καίει», η ηθοποιός σου τις παίρνει μακριά. Όπως έχει πει σε συνέντευξή της από τον Δεκέμβριο, η Wilson έχασε 3μιση κιλά σε περίπου 4 μέρες, χάρη στα γυρίσματα του “Cats”  τα οποία απαιτούσαν αυξημένη σωματική δραστηριότητα από τη «γάτα» Rebel και μάλιστα μέσα σε συνθήκες απόλυτης ζέστης, αφού η θερμοκρασία λόγω του φωτισμού μέσα στο στούντιο θύμιζε καμίνι. 37 βαθμούς κελσίου όπως αναφέρει η Rachel και τύφλα να ‘χει η hot yoga. Aλλά η ηθοποιός είχε ανάγκη κάτι πιο συγκεκριμένο.

Τι κάνουμε λοιπόν εδώ; Επαινούμε μια γυναίκα που στηρίζει την καλή της ψυχολογία στην απώλεια βάρους; όχι. Στηρίζουμε μια γυναίκα που έχει πάρει μια δύσκολη απόφαση για τον εαυτό της, κόντρα στα συνηθισμένα της. Που θεωρεί πως αν δουλέψει την εγκράτεια και την πειθαρχία της και αφοσιωθεί στην καλή υγεία του σώματός της, θα νιώσει καλά. Θα νιώσει δυνατή, με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση . «Μερικές μέρες είναι διαολεμένα απογοητευτικές, αισθάνεσαι ότι θες να τα παρατήσεις, νευριάζεις με την έλλειψη προόδου, αλλά τα καλά πράγματα εμφανίζονται στον δρόμο σου» επισημαίνει με ειλικρίνεια η Wilson.

Η Rebel Wilson εκπληρώνει τον στόχο της και πολύ μας αρέσει

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram η 40χρονη πρωταγωνίστρια του “Pitch Perfect” και του “Τhe Hustle” δείχνει ανανεωμένη και χαρούμενη, κάτι που εντόπισαν και οι followers που άρχισαν να την ρωτούν τα fitness μυστικά της. «Δείχνεις πολύ καλά Rebel, το ποστ σου μου δίνει κίνητρο να γυρίχω στο γυμναστήριο και να κατέβω κι εγώ στα 75 κιλά». Η “gorgeous” Wilson αυτή την εποχή προμοτάρει το “LOL” aka τη νέα της κωμική σειρά στο Amazon Prime, αλλά και εκείνη τη στάση ζωής που έκανε δική της και της απέδωσε καρπούς. Και μπορεί το 75 να είναι απλά ένας αριθμός, αλλά το να γνωρίζεις πως μια προσωπική σου κατάκτηση δίνει έμπνευση στους ανθρώπους, δεν μετριέται.