PROFILE

Ποια είναι η Camille Vasquez; Η δικηγόρος του Johnny Depp έχει γίνει viral

@2022 Kevin Lamarque/Pool Photo via AP Images

Μπορεί ο Johnny Depp να ζει στιγμές μεγάλης δόξας με τους fans του να έχουν γίνει ένα ολόκληρο κίνημα που απαιτεί δικαιοσύνη γι’ αυτόν στη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει κάνει εναντίον της πρώην συζύγου του, Amber Heard, αλλά δεν είναι ο μόνος που οι fans προσέχουν σε κάθε δικάσιμο. Το δικό της μερίδιο προσοχής (και θαυμασμού) παίρνει και η δικηγόρος του, Camille Vasquez.

Ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις που έχει οποιοσδήποτε γι’ αυτή τη δίκη και τη σχέση του Johnny Depp και της Amber Heard, την οποία παρακολουθούμε εδώ και 5 εβδομάδες να χρωματίζεται με τα πιο μελανά χρώματα, η Camille Vasquez αξίζει την προσοχή μας. Είναι μία 37χρονη, μάχιμη δικηγόρος που τα καταφέρνει εξαιρετικά σε αυτό που κάνει. Και κατάφερε να απαντήσει με αφοπλιστικό τρόπο στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον πελάτη της, Johnny Depp.

Ποια είναι η Camille Vasquez;

H 37χρονη δικηγόρος εργάζεται για την νομική εταιρία Brown Rudnick, πελάτης της οποίας είναι ο Johnny Depp για τη δίκη της μήνυσής του για συκοφαντική δυσφήμιση με την οποία αξιώνει αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων από την Amber Heard.

Camille Vasquez δικηγόρος Johnny Depp @2022 Brendan Smialowski/Pool Photo via AP

Τα γραφεία της εταιρείας και η «έδρα» της Camille Vasquez είναι στο Orange County της California. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του γραφείου της, η δικηγόρος ειδικεύεται στην εκδίκαση υποθέσεων και τη διαιτησία. Ειδικότερα η Camille Vasquez εκπροσωπεί τους ενάγοντες σε υποθέσεις δυσφήμισης, σαν αυτή του Johnny Depp. Ο ηθοποιός κατηγορεί την Amber Heard ότι τον δυσφήμισε σε άρθρο της στην Washington Post το 2018.

Η Camille Vasquez πήρε το πτυχίο της με άριστα από το Πανεπιστήμιο South California και συνέχισε τις σπουδές της στη νομική σχολή Southwestern απ’ όπου πήρε πτυχίο το 2010. Και πριν ακόμα λάβει μέρος στη δίκη του Johnny Depp, είχε κερδίσει τον τίτλο «Αυτή που πρέπει να παρακολουθήσεις» στη λίστα The Best Lawyers In America για την περίοδο 2021 – 2022. Επιπλέον μιλά Ισπανικά.

Ποιος είναι ο ρόλος της στη δίκη του Johnny Depp;

Ως συνεργάτιδα στην εταιρεία στην οποία απευθύνθηκε ο Johnny Depp για τη συγκεκριμένη δίκη, η Camille Vasquez είναι ένα από τα πολλά μέλη της νομικής του ομάδας. Έχει εξετάσει μάρτυρες κατά τις 5 εβδομάδες της δίκης, αλλά έγινε το επίκεντρο της προσοχής όταν ανέλαβε την αντεξέταση της Amber Heard με την οποία ήρθε πολλές φορές σε αντιπαράθεση.

Η δικηγόρος του Johnny Depp ξεκίνησε σκληρά τη δεύτερη μέρα της εξέτασης της Amber Heard από την αναφορά της τελευταίας ότι ο πρώην σύζυγός της την κακοποίησε σεξουαλικά με ένα μπουκάλι bourbon κατά τη διάρκεια καυγά τους το 2015 στην Αυστραλία.

Η Camille Vasquez εξετάζει την Amber Heard. / @2022 Steve Helber, Pool/ AP Images
Η Camille Vasquez εξετάζει την Amber Heard.

«Εσείς ήταν που επιτεθήκατε κατά κάποιου με ένα μπουκάλι στην Αυστραλία, αλήθεια δεν είναι αυτό δεσποινίς Heard; Δεν τον φοβόσασταν καθόλου, έτσι δεν είναι;», ήταν μία από τις πρώτες ερωτήσεις της στην οποία η Amber Heard απάντησε: «Δεν επιτέθηκα στον Johnny στην Αυστραλία. Δεν επιτέθηκα στον Johnny ποτέ».

H Camille Vasquez ήταν που πίεσε την Amber Heard να παραδεχτεί ότι δεν ολοκλήρωσε τη δέσμευσή της να δωρίσει τα 7 εκατομμύρια δολάρια της αποζημίωσής της για το διαζύγιό της με τον Johnny Depp σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και ζήτησε επίμονα απαντήσεις για το αν είχε «πειράξει» φωτογραφίες της για να φανούν μελανιές στο πρόσωπό της.

Επιπλέον την έκανε να χάσει την ψυχραιμία της όταν της είπε ότι ο Johnny Depp τη βοήθησε να πάρει το ρόλο στην ταινία Aquaman. «Όχι, δεσποινίς Vasquez. Πήρα αυτόν τον ρόλο με οντισιόν», είπε ταραγμένη η Amber Heard.

Camille Vasquez δικηγόρος Johnny Depp Με τον Johnny Depp μετά από μία ακόμα δικάσιμο. / @2022 Shawn Thew/Pool Photo via AP Images.
Με τον Johnny Depp μετά από μία ακόμα δικάσιμο.

Γιατί έχει ενθουσιάσει τους fans του Johnny Depp η δικηγόρος του;

Πέρα από τις δικές της σκληρές ερωτήσεις στην Amber Heard, η Camille Vasquez και οι έξοχες νομικές γνώσεις της, έχουν ενθουσιάσει τους fans του ηθοποιού (που πιστεύουν ακόμα και μετά από όλη τη «μαυρίλα» που έχουμε ακούσει για τη σχέση του με την Heard στο δικαστήριο ότι είναι απολύτως αθώος). Η Camille Vasquez όση ώρα η δικηγόρος της Amber Heard, Elaine Bredehof, εξέταζε την εντολέα της δεν σταματούσε να κάνει ενστάσεις.

Η δικαστής Penney Azcarate μιλά στις δύο δικηγόρους κατά τη διάρκεια της δίκης στις 17 Μαΐου 2022. / @2022 Brendan Smialowski/Pool photo via AP Images
Η δικαστής Penney Azcarate μιλά στις δύο δικηγόρους κατά τη διάρκεια της δίκης στις 17 Μαΐου 2022.

Οι περισσότερες από αυτές τις ενστάσεις έγιναν δεκτές από τη δικαστή Penney Azcarate και η Amber Heard σχεδόν δεν μπορούσε να μιλήσει. Ανάμεσα στους χιλιάδες fans της τακτικής της, βρίσκονται και συνάδελφοί της που την έχουν αποκαλέσει «αδιαμφισβήτητη star» της δίκης.

Τι συμβαίνει με τις φήμες που θέλουν την Camille Vasquez να έχει σχέση με τον πελάτη της;

Ένα video της Camille Vasquez και του Johnny Depp να αγκαλιάζονται μετά τη δίκη πριν από λίγες ημέρες (καθώς και όλες οι φορές που οι κάμερες τους έχουν καταγράψει να αγγίζονται ή να δίνουν τα χέρια) έχει γίνει viral και οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι έχουν ξεκινήσει να αναπαράγονται.

Camille Vasquez δικηγόρος Johnny Depp H επίμαχη αγκαλιά μετά το τέλος της εξέτασης της Amber Heard. / Brendan Smialowski/Pool Photo via AP Images
H επίμαχη αγκαλιά μετά το τέλος της εξέτασης της Amber Heard.

Τα δημοσιεύματα ωστόσο που φιλοξενούν ρεπορτάζ για το θέμα ισχυρίζονται ότι η δικηγόρος και ο Johnny Depp έχουν μία αυστηρά επαγγελματική σχέση. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν πρόσφατα την Camille Vasquez για τις φήμες αυτές, στις οποίες η δικηγόρος απάντησε απλά γελώντας.

Όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της στο US Weekly οι φήμες αυτές «ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Η Camille έχει σύντροφο και αυτό είναι παρατραβηγμένο».