FEMALE TALK

Όλγα Τρέμη: Η απάντησή της για τις αισθητικές επεμβάσεις που πρέπει να κάνεις copy paste

Papadakis Press Γιώργος Παπαδάκης

Η Όλγα Τρέμη έχει φύγει από τα δελτία ειδήσεων, όπου είχαμε συνηθίσει να τη βλέπουμε τόσα χρόνια, αλλά παραμένει μία ενεργή δημοσιογράφος στον κόσμο του διαδικτύου. Με αυτή την αφορμή παραχώρησε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στην εκπομπή Happy Day του Alpha.

Η Όλγα Τρέμη, μακριά από τα δελτία ειδήσεων, εμφανίζεται πιο χαλαρή από ποτέ. Με αυτή τη loose διάθεση και με ευθύτητα απάντησε στις ερωτήσεις της Τίνας Μεσσαροπούλου, είτε αυτές αφορούσαν τους λόγους που πήρε σύνταξη, είτε το αν είχε τηλεοπτικές προτάσεις, είτε αφορούσαν την διακοπή της συνεργασίας της με την ΕΡΤ, είτε τις αισθητικές επεμβάσεις.

Η Όλγα Τρέμη δεν χρειάστηκε να σκεφτεί τα λόγια της. Και είτε σου λείπει από την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων, σίγουρα οι χωρίς περιστροφές απαντήσεις της σε αυτήν την συνέντευξη, λείπουν γενικά από το τηλεοπτικό τοπίο.

«Η τηλεόραση δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Από τη στιγμή που ανακάλυψα αυτό το είδος της επικοινωνίας με ενδιαφέρει όλο και λιγότερο η τηλεόραση, χωρίς ωστόσο να την υποτιμώ καθόλου», ανέφερε η Όλγα Τρέμη.

Η Όλγα Τρέμη δεν είχε πολλές προτάσεις για να παραμείνει στην τηλεόραση

Κι αν πίστευες κι εσύ ότι η Όλγα Τρέμη είχε πολλές τηλεοπτικές προτάσεις για να συνεχίσει η παρουσία της στη μικρή οθόνη, η δημοσιογράφος στις διαψεύδει. «Όχι καλέ, καμία πρόταση δεν είχα. Ποιος τα λέει αυτά; Δηλαδή είχα μία δύο αλλά δεν τελεσφόρησαν. Πάντως δεν έκαναν και ουρές έξω από την πόρτα μου», είπε γελώντας η Όλγα Τρέμη.

Η ίδια στη συνέχεια αποκάλυψε ότι επέλεξε να βγει στη σύνταξή καθώς «με τρομοκράτησε ο Κατρούγκαλος», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η ΕΡΤ και το Mega που δεν την ήθελαν

Όλγα Τρέμη Papadakis Press / Γιώργος Παπαδάκης

Για τη διακοπή της συνεργασίας της με την ΕΡΤ η Όλγα Τρέμη συνέχισε τις απνευστί απαντήσεις της. «Έφυγα από την ΕΡΤ γιατί δεν με ήθελαν. Σε αυτές τις περιπτώσεις κανείς το μόνο που έχει να κάνει είναι ήρεμα ήσυχα και με αξιοπρέπεια να πάρει το καπελάκι του και να φύγει. Άλλωστε αυτό το είχα κάνει και στο παρελθόν. Με τον ίδιο τρόπο έφυγα κάποια στιγμή από το Mega, επίσης επειδή δεν με ήθελαν», σημείωσε η Όλγα Τρέμη.

«Το ότι επέστρεψα δεν σημαίνει ότι εκείνοι που δεν με ήθελαν άλλαξαν την αρχική τους γνώμη. Απλώς, απέκτησα μια άλλη προσέγγιση, η οποία ήταν το μη χείρον βέλτιστο», πρόσθεσε ενώ απέκλεισε την επιστροφή της στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων. Όσο για μία τηλεοπτική επιστροφή της σε γενικότερο πλαίσιο, η δημοσιογράφος είπε «Εξαρτάται από την πρόταση».

Ο κύκλος των δελτίων ειδήσεων έχει κλείσει οριστικά για την Όλγα Τρέμη

«Δεν θα ξαναέκανα δελτίο ούτε κατά διάνοια. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για τη γενιά μου. Μια επάνοδος ανθρώπων της δικής μου γενιάς σε τέτοιου είδους ρόλους, το μόνο πράγμα που θα έχει ως αποτέλεσμα είναι την απόλυτη απομυθοποίησή μου. Γιατί να μη μας θυμούνται όταν είμαστε στα πάνω μας; Καλύτερο δεν είναι;», σημείωσε η Όλγα Τρέμη.

Το lifting και η αχρειάστη ντροπή

Η κουβέντα ήρθε και στις αισθητικές επεμβάσεις. Η Όλγα Τρέμη, όπως επεσήμανε η δημοσιογράφος της εκπομπής Happy Day, ήταν από τις πρώτες διάσημες Ελληνίδες που είχε παραδεχτεί ότι έκανε lifting.

«Ναι και δεν θεωρώ ότι το lifting είναι κάτι για το οποίο πρέπει κανείς να ντρέπεται. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι καλύτερος σε σχέση με την πραγματική του ηλικία», σημείωσε και αυτή η φράση της θα πρέπει να δίνεται copy paste σε κάθε σχετική με αισθητικές επεμβάσεις ερώτηση.

«Τώρα αν μπλέξει με άλλα πράγματα, βαθύτερα ψυχολογικά, δηλαδή “Θέλω να φαίνομαι 200 χρόνια νεότερος”, και παρεμβαίνει θέλοντας να γίνει μπέμπης ή μπέμπα, εκεί το πράγμα περιπλέκεται και αποκτά και στοιχεία γελοιότητας», πρόσθεσε.