ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Ο iFeelKid χορηγός επικοινωνίας στο Family Snow World

Ο Παιδικός Διαδικτυακός Ραδιοφωνικός σταθμός iFeelKid εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία ως χορηγός επικοινωνίας στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων και την δράση Family Snow World.

Το Family Snow World απασχολεί όσα παιδιά δεν επιθυμούν να κάνουν σκι ή snowboard, με δραστηριότητες σε ανοικτό αλλά και κλειστό χώρο.

Σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με την εποπτεία ειδικών παιδαγωγών και ψυχολόγων, παιδιά ηλικίας έως 12 ετών συμμετέχουν στο πρόγραμμα μαθαίνοντας:

– Κανόνες ασφαλείας και πρώτες βοήθειες στα χιόνια.

– Καιρός και φυσικά φαινόμενα στο βουνό.

– Κηπουρική για παιδιά, διατροφή και τοπικά προϊόντα.

– Εποχιακές δραστηριότητες.

Με κατασκευές, χειροτεχνίες, βιωματική εξιστόρηση παραμυθιών του βουνού, ενασχόληση με τη φύση και διαδραστικά εργαστήρια για παιδιά και γονείς, η εκδρομή στο χιονοδρομικό γίνεται παιχνίδι.

Ο Παιδικός Διαδικτυακός Ραδιοφωνικός σταθμός iFeelKid συμμετέχει σε κάθε δραστηριότητα που έχει σχέση με την διαπαιδαγώγηση του παιδιού, την εκπαίδευση του σε δράσεις και σπορ, σε συνδυασμό με έγκριτους επιστήμονες και ειδικούς που μπορούν να δώσουν συμβουλές στους γονείς αλλά και μια σωστή εκπαίδευση στα παιδιά.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκινά την συνεργασία του με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων καθώς και την επιστημονική ομάδα του “Δια Βίου Εξέλιξη”, που διοργανώνει την δράση Family Snow World.

Ο iFeelKid θα βρίσκεται το φετινό χειμώνα στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων και θα φέρει τα παιδιά κοντά στο μαγικό κόσμο του ραδιοφώνου, κάνοντας το γνωστό μέσα από το διαδίκτυο, δίνοντας πρόσβαση μέσα από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, Tablet και Smartphones.