ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Naomi Watts δεν νιώθει πάντα σούπερ μαμά και έχει συμβιβαστεί με αυτό. Mom power

Invision/AP Images Jordan Strauss

Το να είσαι μαμά δυο παιδιών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και γενικότερα, ας μην κοροϊδευόμαστε, η ανατροφή των παιδιών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ή μάλλον είναι, από τη στιγμή που θα ανακαλύψεις τα κατάλληλα κουμπιά. Αδιαμφισβήτητα, η μητρότητα, είναι ένα υπέροχο στάδιο της ζωής που όμως, απαιτεί αντοχή και αυτογνωσία. Και η ηθοποιός, Naomi Watts, τα έχει και τα δυο.

Η Naomi Watts ποζάρει με τα παιδιά της Kai, 11 ετών και Sasha, 13 ετών, στο νέο εξώφυλλο του περιοδικού Hamptons όπου μιλάει για όλα όσα έχει ανάγκη να ακούσει μια γυναίκα με παιδιά, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Η Naomi Watts δηλώνει πως δεν νιώθει πάντα σούπερ μαμά

Η Naomi Watts, λοιπόν, μίλησε ειλικρινά. Όταν μεγαλώνεις παιδιά κατά τη διάρκεια της καραντίνας, δεν τα βρίσκεις όλα ρόδινα. Υπάρχουν και στιγμές αδυναμίας και αυτό είναι το φυσιολογικό. «Μερικές φορές νιώθεις σαν να είσαι μια σούπερ μαμά – φτιάχνεις κέικ, παίζεις επιτραπέζια παιχνίδια και μαθαίνεις στα παιδιά σου πώς να χρησιμοποιούν την ηλεκτρική σκούπα. Και εκεί που τα πας τέλεια ξαφνικά λες στον εαυτό σου: “Θεέ μου, άσε με να χειριστώ τη σκούπα για να τελειώνω τις δουλειές μου”. Ξέρεις κάτι; αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να συγχωρέσεις τον εαυτό σου τις μέρες που πρέπει να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χώρο και χρόνο στον εαυτό σου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Η φροντίδα του εαυτού είναι το μυστικό της επιτυχίας για την Naomi Watts. Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος, ακόμα και όταν είσαι μαμά.

Φυσικά, τα παιδιά της είναι πάντα εκεί για την ίδια. «Η μαμά χορεύει ντροπιαστικούς χορούς», ανέφερε η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε πώς διοχετεύει το άγχος που προκαλεί η φετινή χρονιά. «Όλα είναι μετέωρα και είναι πολύ δύσκολο να ορίσεις κάποια πράγματα. Ξεκίνησα πολύ καλά, με μια καλή διατροφή και ένα σταθερό πρόγραμμα γυμναστικής. Μετά βαρέθηκα λίγο και έβγαλα έξω τα πατατάκια και το κρασί» συμπλήρωσε στο τέλος η ηθοποιός, μιλώντας για μια από τις προκλήσεις της καραντίνας.

«Υπάρχουν αυτές οι δύσκολες στιγμές που τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν κάποια πράγματα»

Στην συνέχεια, αναφερόμενη ξανά στην οικογένειά της και στα δυο της παιδιά, ανέφερε: «Υπάρχουν όμορφες, απλές στιγμές που η οικογένειά μας είναι ενωμένη. Από την άλλη, υπάρχουν και αυτές οι δύσκολες στιγμές που τα παιδιά που δεν καταλαβαίνουν κάποια πράγματα. Ξέρεις, τα παιδιά μου είναι σε μια ηλικία που δεν θέλω να κάθονται μπροστά από μια τηλεόραση, βλέποντας άσχημα γεγονότα. Επομένως, είναι δύσκολο να κουμαντάρεις την κατάσταση. Απλά ανακαλύπτεις τον δικό σου δρόμο. Υπάρχουν καλές και κακές μέρες» πρόσθεσε στο τέλος η Naomi Watts.