ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Mustela: Οι βόλτες και το παιχνίδι θέλουν και τη σωστή φροντίδα!

Η ζέστη και οι συχνές μετακινήσεις, δημιουργούν νέα δεδομένα, γι' αυτό κάθε μητέρα πρέπει να είναι προετοιμασμένη, έχοντας μαζί της προϊόντα Mustela. Γιατί, με τα μαντηλάκια καθαρισμού ή με το νερό χωρίς ξέβγαλμα της σειράς Mustela, το παιδί σας μπορεί να παίζει ανέμελο, χωρίς εσείς να αγχώνεστε για την υγιεινή του καθαριότητα και προστασία.

Τόσο η μέλλουσα μαμά όσο και το μωράκι, έχουν ανάγκη ειδική φροντίδα και περιποίηση, με προϊόντα πλούσια σε φυσικά συστατικά.

Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους: Οι ερευνητές των Expanscience Laboratoires έχουν δημιουργήσει μια παγκόσμια καινοτομία, το πρόγραμμα EV.E.I.L.S, με πάνω από 10 χρόνια ερευνών, 11 πατέντες και 22 επιστημονικές δημοσιεύσεις, για να κατανοήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τη φυσιολογία του βρεφικού δέρματος.

 Με γνώμονα αυτές τις πρόσφατες έρευνες και με προσήλωση στην αειφόρο ανάπτυξη, η Mustela δημιούργησε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις για ποιότητα, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

 Έτσι, προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε τύπου βρεφικού δέρματος, από την πρώτη μέρα της γέννησης, αλλά και στις ανάγκες των μελλοντικών μαμάδων σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Επισκέψου το φαρμακείο της γειτονιάς σου και γνώρισε τη Mustela.