ΜΑΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ματίνα Νικολάου: «Δεν μπορώ καθόλου τον Κούγια. Δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι»

24Media

Οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου με αποκορύφωμα την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη– η οποία τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη και σοκάρει- αφήνει στη Ματίνα Νικολάου ένα αίσθημα θυμού. Η ίδια είναι μητέρα ενός 13χρονου αγοριού και ο αποτροπιασμός είναι ακόμα μεγαλύτερος.

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε, λοιπόν, καλεσμένη η ηθοποιός Ματίνα Νικολάου, γνωστή και ως «Βάνια» στο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά. Μεταξύ άλλων, συζήτησε με τη Σίσσυ Χρηστίδου τα δρώμενα ων τελευταίων ημέρων, την εκτυλισσόμενη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τον χαρακτηρισμό «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» εκ μέρους του Αλέξη Κούγια, δικηγόρου του σκηνοθέτη.

Ματίνα Νικολάου: «Δε μπορώ καθόλου τον Κούγια. Δεν με νοιάζει τι θα πει, δεν θέλω να τον ακούω»

Αναφερόμενη αρχικά στην ατάκα του Αλέξη Κούγια «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» που υπήρχε ως όρος στην επίσημη ανακοίνωση της υπερασπιστικής γραμμής του Δημήτρη Λιγδάνη, η Ματίνα Νικολάου ήταν αφοπλιστική. «Ούτε εγώ τον έχω καταλάβει τον όρο. Αλλά να σου πω κάτι; Δε μπορώ καθόλου τον Κούγια. Δεν με νοιάζει τι θα πει, δεν θέλω να τον ακούω. Είμαι σίγουρη ότι δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Δεν με αφορούν. Πρέπει να αλλάξει όλο αυτό». Και συνεχίζει: «Δεν μπορείς να βγαίνεις και να κάνεις τέτοιους χαρακτηρισμούς. Δεν γίνεται. Πρέπει να κοπεί μαχαίρι. Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, δεν έχει να κάνει με τη θέση που έχεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ανοίγοντας πυρά κατά του Αλέξη Κούγια.

«Το θέμα είναι να μην αφήνουμε ανθρώπους που πιστεύουν αυτό να κυριαρχούν σε οποιοδήποτε επίπεδο. Πολύ στενάχωρα όλα αυτά που γίνονται. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Πρέπει να το πάρουμε πάνω μας. Αισθάνομαι υπεύθυνη γι’ αυτό που συμβαίνει» πρόσθεσε η Ματίνα Νικολάου.

«Είμαι στην ηλικία που είμαι. Έχω αποκτήσει ένα παιδί. Έχω μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει. Και ο καθένας από εμάς πρέπει να έχει ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει» ανέφερε στο τέλος η Ματίνα Νικολάου, η οποία ως προστατευτική μητέρα αναλαμβάνει τις ευθύνες που της αναλογούν.