ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Έκανα τρεις εξωσωματικές. Στην τρίτη έμεινα έγκυος»

Ladylike.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Ήταν Μάρτιος του 2018 όταν η Μαρίνα Ασλάνογλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημήτρης Πέππας έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, με τον δίχρονο – πλέον – γιο τους, Κωνσταντίνο να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο που επισφράγισε την αγάπη τους και ολοκλήρωσε την οικογένειά τους. Μπορεί, η επαγγελματική ατζέντα του ζευγαριού να είναι γεμάτη, όμως ο μικρός τους πρίγκιπας είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους και αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο για την ανατροφή του γιου τους.

Ωστόσο, δεν ήταν όλα πάντα τόσο ρόδινα για τη Μαρίνα Ασλάνογλου και τον σύντροφό της. Η ίδια, σε συνέντευξή της στη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day», μίλησε για τον προσωπικό αγώνα που έδωσε για να πετύχει αυτό που πάντα ήθελε, να γίνει μαμά. Και τα κατάφερε, γιατί ο επιμένων νικά.

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Άντεξα πάρα πολλά»

Η ηθοποιός μίλησε για τα βιώματά της την περίοδο που έκανε προσπάθειες να μείνει έγκυος. «Προσπαθούσα να είμαι ήρεμη και να μην έχω άγχος. Ο γιατρός μου είχε πει πως η εγκυμοσύνη δεν είναι κάποια αρρώστια. Θα πηγαίνεις κανονικά στη δουλεία σου. Άντεξα πάρα πολλά με τις ορμόνες μου, τις ενέσεις και τις εξετάσεις που υποβλήθηκα», δήλωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και στη συνέχεια η συζήτηση μετατοπίστηκε σε πιο ευαίσθητες περιοχές.

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν “Δυστυχώς δεν είστε έγκυος. Έκλαψα τόσο πολύ»

«Το πιο δύσκολο και επώδυνο ήταν η αγωνία την ημέρα που έκανα τη Β-χοριακή. Εννοείται και τις τρεις φορές που έκανα εξωσωματική για να βγουν τα αποτελέσματα. Ειδικά την πρώτη φορά θυμάμαι οδηγούσα. Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν “Δυστυχώς, κυρία Ασλάνογλου, δεν είστε έγκυος”. Έκανα στην άκρη και έκλαψα τόσο πολύ. Με έπιασαν οι ενοχές, γιατί ήταν καθαρά δικό μου θέμα. Όσο και να έχεις δικούς σου ανθρώπους που σε στηρίζουν, το περνάς μόνος σου. Το τι συμβαίνει στον ψυχισμό σου είναι καθαρά προσωπική υπόθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Είπα ότι δεν τελείωσε τίποτα. Είχα να κάνω έναν αγώνα»

Στη συνέχεια, η ηθοποιός μίλησε για τη σημασία του να έχεις υποστηρικτικά άτομα δίπλα σου, κάνοντας ειδική μνεία στον αγαπημένο της σύντροφο. «Παρ’ όλα αυτά (μετά τη Β-χοριακή) είπα ότι δεν τελείωσε τίποτα. Είχα να κάνω έναν αγώνα. Ο άντρας μου ήταν πάντα δίπλα μου. Πάντα τόσο γλυκός και υποστηρικτικός. Τον ευχαριστώ και τον αγαπώ τόσο πολύ που είναι δίπλα μου και με στηρίζει. Κάθε φορά μου έλεγε ότι θέλει να είμαι πρώτα εγώ καλά», δήλωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου για τον σύντροφό της.

Μια κατάσταση κρίνεται πάντα εκ του αποτελέσματος. Και η περιπέτεια της ηθοποιού είχε αίσιο αποτέλεσμα, χαραγμένη ως μια ωραία ανάμνηση που τελικά άξιζε τον κόπο. «Έκανα πρώτα μια σπερματέγχυση που ήταν πάρα πολύ δύσκολο και μετά έκανα τρεις εξωσωματικές. Στην τρίτη εξωσωματική έμεινα έγκυος. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά, γιατί οι σκέψεις έχουν δυναμική. Γιατί, καλείς αυτό που θέλεις να σου συμβεί. Δεν θα ξαναμπώ στη διαδικασία να ξανακάνω εξωσωματική γιατί είμαι πλήρης με τον γιο μου. Μόνο εάν κάποιο παιδάκι έρθει από μόνο του», δήλωσε στο τέλος της συνέντευξης.