ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ

Κλέλια Ρένεση: Το δημόσιο ευχαριστώ στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Το συγκινητικό μήνυμα

Alpha TV

Η Κλέλια Ρένεση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram εξέφρασε τον σεβασμό και την αγάπη της για τη συνάδελφό της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η Κλέλια Ρένεση «πιάνεται» από το κλίμα των ημερών κάνοντας μία καταγγελία αγάπης. Το δημόσιο ευχαριστώ της στη φίλη της πια Ελισάβετ Κωνσταντινίδου όταν χρειάστηκε όρθωσε ανάστημα και μπήκε μπροστά για να την προστατεύσει.

«Μέσα σε αυτό το “καταγγελτικό” εύλογο κλίμα, το οποίο επικροτώ και θαυμάζω, έχω μια παράδοξη ανάγκη να κάνω μια καταγγελία άλλου είδους.. μια καταγγελία αγάπης.

Σε μια γκρίζα στιγμή του θεατρικού δρόμου μου, που έβλεπα δόντια σουβλερά να με κοιτάζουν, είχα την τύχη και την ευλογία να έχω δίπλα μου ένα δυνατό, σθεναρό θηλυκό, που δεν λογάριαζε από γρυλίσματα.

Έκατσε μπροστά και μας έκρυψε όλους πίσω της. Την αγάπη της και τη ζεστασιά της δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Τη φιλία της την κρατώ για πάντα.

Γιατί μπορεί οι λύκοι να ήταν αμολητοί τόσο καιρό, αλλά κυκλοφορούσαν και λύκαινες. Λύκαινες που ξέρουν ότι αν πεθάνει το δίκαιο, πεθαίνει και η ψυχή. Και χωρίς αυτή, ούτε “παίζεις” τη ζωή, ούτε ζεις.

Αυτές οι γυναίκες μαζεύουν από το πάτωμα ένα – ένα τα όνειρα σου και στα βάζουν κάτω απ’ το μαξιλάρι. Γιατί θέλουν να βλέπουν τον κήπο ολάνθιστο. Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σ’ αγαπώ από δω ως το φεγγάρι» έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

Χρυσούλα Διαβάτη, ακούς;