WOMEN TODAY

H Κατερίνα Παπουτσάκη μπέρδεψε τα γενέθλια των παιδιών της on camera και ακόμα γελάει

NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκαν ο ένας απέναντι στον άλλο στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου. Οι δύο ηθοποιοί θα υποδυθούν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» που θα προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν από την ΕΡΤ.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μελέτης Ηλίας μίλησαν μεταξύ άλλων για τη ψυχοθεραπεία που έχουν κάνει και οι δύο παρέα με τους συζύγους τους, τα παιδιά τους και την δουλειά τους.

Το μπέρδεμα με τα γενέθλια των παιδιών της

Στο πλαίσιο της συζήτησης η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε στα παιδιά της, Μάξιμο και Κίμωνα και της συνέβη κάτι που μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες. Μπέρδεψε τα γενέθλια των παιδιών της. Και δεν σταμάτησε να γελάει μόλις το κατάλαβε.

«Ο γιος μου ο μικρός είναι 3 Μαρτίου, 4 Μαρτίου συγγνώμη, είναι 3 Μαρτίου ο άλλος. Λοιπόν, κάτσε, είναι 4 Μαρτίου το μικρό και 3 Μαΐου ο μεγάλος. Ε, τι να κάνω που είναι κοντά και έχω πρόβλημα με τη μνήμη μου! Ξεφτιλιστήκαμε», είπε γελώντας η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η στιγμή είναι άκρως απολαυστική.

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Στις πρόβες του Ωνάση έβγαζα γάλα»

Αναφερόμενη στο κομμάτι του πώς η μητρότητα έχει επηρεάσει τη δουλειά της, η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τα αυτονόητα. Οι επιλογές για μία γυναίκα μετά την μητρότητα, περιορίζονται με έναν τρόπο. «Δεν δουλεύω τόσο πολύ πια. Όταν ξεκίνησαν οι πρόβες το μωρό ήταν 6 μηνών. Δύσκολο ήταν, έβγαζα γάλα στις πρόβες, στα διαλείμματα. Εκείνος δεν το έπινε. Δεν τον είχα μαζί, δεν γινόταν. Αλλά αυτό κράτησε 3 μήνες. Γι’ αυτό και επέλεξα αυτή τη δουλειά, γιατί είχε μικρή σεζόν», είπε για την εποχή που ξεκινούσε την προηγούμενη θεατρική της δουλειά «Ωνάσης: Τα θέλω όλα».

«Πάντα από τότε που γεννήθηκε και ο Μάξιμος, περίπου 7 χρόνια, με αυτόν τον γνώμονα αποφασίζω αν θα κάνω μια δουλειά. Προσέχω πάντα να είναι μια μικρή σεζόν, δύσκολα επιλέγω κάτι που κρατά όλη τη σεζόν παρόλο που μπορεί να είναι κάτι που με ενδιαφέρει γιατί εκεί θα χάσω πάρα πολύ από τα παιδιά. Και λέω “Κοίτα να δεις, άδικη κοινωνία”», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Οι δύο ηθοποιοί είναι πιστοί της ψυχοθεραπείας

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Πιλαφά. Ο Μελέτης Ηλίας με τη Θέμιδα Βουτσινά. Και τα δύο ζευγάρια έχουν περάσει από τη διαδικασία της κοινής ψυχοθεραπείας.

«Δεν ξέρω να οριοθετούμαι και αυτό είναι κάτι που δουλεύω πάρα πολύ με την ψυχοθεραπεύτριά μου. Και γενικά με βοηθάει πάρα πολύ αυτό στην οριοθέτηση, μακάρι να είχα ξεκινήσει αυτή τη δουλίτσα πριν δέκα χρόνια, θα βοηθούσε πάρα πολύ. Με τον άνδρα μου κάνουμε μαζί ψυχοθεραπεία», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Τώρα μας έχει χωριστά. Είναι πολύ χρήσιμο», σημείωσε η ηθοποιός. «Δουλεύεις τα patterns σου. Αυτά προσπαθείς να βελτιώσεις, που είναι όμως και αυτά που σε έφεραν κοντά. Και έλα τώρα εσύ και βρες τις λύσεις. Βασικά αυτό που χρειάζεται είναι ο καθένας να κάνει τις δικές του υπερβάσεις και να θέλει να είναι πολύ με τον άλλο», σημείωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε για τα πράγματα που άλλαξε εκείνος στον εαυτό του χάρη στην ψυχοθεραπεία και τις συνειδητοποιήσεις που έκανε. Και μετά η συζήτηση πέρασε και πάλι στα φύλα και τις σχέσεις μεταξύ τους. «Είναι φαινόμενο του πώς ζούμε σε αυτή τη φάση. Πιστεύω σε κάποια χρόνια θα έχει βρεθεί ένας εξισορροπιστικός παράγοντας. Οι γυναίκες τώρα παλεύουν να τα καταφέρουν όλα και είναι και μαμάδες που αυτό είναι ένα μεγαλύτερο βάρος. Οι άνδρες πάλι νιώθουν πάροχοι και πρέπει να δουλέψουν και άρα δεν μπορούν να είναι τόσο πολλοί γονείς. Είναι κάτι που αφορά όλους μας», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.