WOMEN TODAY

Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε τις αλλαγές στη ζωή αλλά και στο σώμα μας

Ξέρεις τι εύχομαι στον εαυτό μου τα τελευταία πέντε χρόνια; Προσαρμοστικότητα. Θέλω να μπορώ να προσαρμόζομαι ευκολότερα στις αλλαγές που φέρνει η ζωή. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Μπορεί να είναι το να προσαμόζεσαι σε μια νέα κανονικότητα, όπως αυτή που μας έφερε η πανδημία. Μπορεί να είναι οι αλλαγές στην προσωπική μας ζωή. Μπορεί να είναι οι αλλαγές που δέχεται το σώμα μας, ανά τα χρόνια. Απ’ αυτές κι αν έχω ιστορίες. Σαν γυναίκα με καμπύλες, μεγαλώνοντας σε μια κοινωνία με περιορισμένα στάνταρντς ομορφιάς, το να αποδέχεσαι τις αλλαγές στο σώμα σου δεν ήταν πάντα το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο.

Γι’ αυτό και η εκπροσώπηση στη μόδα (και όχι μόνο), είναι τόσο σημαντική. Εκπροσωπώντας όλα τα είδη ομορφιάς μέσα από έναν χώρο που ασκεί τόση επιρροή στη γυναικεία εικόνα, βοηθάει να ξεκινήσει ο διάλογος. Μπορούμε έτσι να δούμε ότι δεν είμαστε μόνες. Εμπνεόμενες από τις ιστορίες άλλων γυναικών και βλέποντας την αποδοχή προσωπικού εαυτού από άλλες inspring γυναίκες, μας δίνει το boost αυτοπεποίθησης που χρειαζόμαστε για να «αγκαλιάσουμε» τις αλλαγές πιο εύκολα. Στο σώμα ή τη ζωή μας.

Σε αυτή τη φιλοσοφία βασίζεται και η νέα, εμψυχωτική ενέργεια της Triumph. Η Triumph μάς λέει το εξής: «αγκάλιασε» τις αλλαγές της ζωής και γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Μέσα από το project, Triumph Talks – Embrace Change, όπου γνωστές Ελληνίδες μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες όσον αφορά τις αλλαγές στη ζωή τους, εμπνεόμαστε και νιώθουμε ένα βήμα πιο κοντά στην αποδοχή προσωπικού εαυτού.

Triumph Talks – Embrace Change: Το εμψυχωτικό project του brand και οι ιστορίες γνωστών Ελληνίδων γυναικών

Η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, μέσα από το εμπνευστικό project, Triumph Talks – Embrace Change, μας καλεί να αγκαλιάσουμε τις αλλαγές στη ζωή μας. Έξι γνωστές Ελληνίδες, συμμετέχουν σε μια σειρά από βίντεο-ομιλίες, οι ιστορίες των οποίων μας εμπνέουν και μας βοηθούν να προσαρμοζόμαστε πιο εύκολα στις αλλαγές που φέρνει η ζωή.

Οι αγαπημένες Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάντη Περσάκη, Ζέτα Δούκα, Σοφία Μπεκατώρου, Μυρτώ Κάζη, και Τάμτα είναι οι έξι υπέροχες γυναίκες που συμμετέχουν στο Triumph Talks – Embrace Change. Και οι έξι αυτές γυναίκες έχουν χαράξει τη δική τους μοναδική πορεία και μέσα από μια σειρά εμπνευστικών βίντεο-ομιλιών μάς μιλούν για τις δικές τους αλλαγές και τις εμπειρίες που τις καθόρισαν. Δίνουν έτσι τη σκυτάλη σε όλες εμάς που θα τις παρακολουθήσουμε, αντλώντας έμπνευση από τις ιστορίες τους. Έτσι, μας βοηθούν να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να «αγκαλιάσουμε» όλες τις αλλαγές πιο εύκολα.

Τι θα δούμε στα βίντεο-ομιλίες

Το project Triumph Talks – Embrace Change, έχει στόχο πάνω απ’ όλα να εμπνεύσει τις γυναίκες. Αλλά είναι σημαντικό να μας υπενθυμίσει τη σημαντικότητα του να φροντίζουμε και να περιποιούμαστε τον εαυτό τους, βλέποντας θετικά κάθε αλλαγή που φέρνει η ζωή στον διάβα μας.

Οι έξι αυτές γυναίκες, λοιπόν, στα βίντεο-ομιλίες μιλούν ανοιχτά για τις πιο σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους. Μας λένε πώς τις αντιμετώπισαν με αυτοπεποίθηση, θάρρος και δύναμη. Έπειτα, μας εξηγούν πώς κατάφεραν να τις ενσωματώσουν στην πορεία της ζωής τους, βάζοντας προτεραιότητα σε όσα έχουν αξία για εκείνες, και πώς αγκάλιασαν κάθε αλλαγή ως κάτι καλό.

Ο στόχος του project

Μέσα από τη σειρά βίντεο-ομιλιών Triumph Talks – Embrace Change, η Triumph θέλει να μας υπενθυμίσει τις αλλαγές που δεχόμαστε από μικρή ηλικία, όσον αφορά το σώμα, τις σχέσεις, τον χαρακτήρα, την ψυχολογία και φυσικά και την καριέρα μας. Μέσα απ’ αυτό το project, λοιπόν, το brand μάς βοηθάει να εξελιχθούμε σαν άνθρωποι και σαν γυναίκες. Ο στόχος εδώ δεν είναι να ενδώσουμε σε μια ακόμα παροδική τάση που μπορεί να ξεχαστεί μετά από μερικά χρόνια. Αλλά να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη μέσα μας η οποία θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίζουμε θετικά τις αλλαγές της ζωής.

Μπες εδώ και απόλαυσε τα όμορφα και εμψυχωτικά λόγια των έξι αυτών γυναικών. Άκου τις ιστορίες τους, εμπνεύσου απ’ αυτές και δες ότι δεν είσαι μόνη. Βοηθώντας η μια την άλλη και στηρίζοντας τις γυναίκες μπορούμε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Έτσι, ό,τι αλλαγές κι αν φέρει η ζωή στο μέλλον, θα είμαστε προετοιμασμένες.

Το επαναστατικό Fit Smart που μας παροτρύνουμε να «αγκαλιάσουμε» τις αλλαγές και το σώμα μας

Η Triumph ήταν από πάντα ένα brand που στεκόταν στο πλευρό των γυναικών. Στόχευε από πάντα στην εκπροσώπηση όλων των σωματοτύπων, προσφέροντας ένα μεγάλο εύρος μεγεθών και λανσάροντας προϊόντα που κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν αυτοπεποίθηση όταν τα φοράνε. Το Fit Smart bra είναι ένα απ’ αυτά και η έμπνευση του project, Triumph Talks – Embrace Change.

Από τη σειρά Design for Life, to Fit Smart bra είναι πραγματικά καινοτόμο. Λόγω της 4D τεχνολογίας του προσφέρει απόλυτη άνεση, προσαρμοστικότητα, ανύψωση και υποστήριξη και έχει τέλεια εφαρμογή. Στην ουσία εφαρμόζει στο σώμα της γυναίκας σαν να έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για εκείνη, δίνοντας απόλυτη ελευθερία στις κινήσεις. Έτσι, η Triumph αγκαλιάζει κάθε αλλαγή στη ζωή και το σώμα κάθε γυναίκας, βοηθώντας την να χαράξει τη δική της πορεία με αυτοπεποίθηση, γιορτάζοντας τις αλλαγές που φέρνει η ζωή.

Αυτή η προσαρμοστικότητα που έχει το Fit Smart bra, που σου έλεγα και παραπάνω, είναι αυτή που μας ωθεί στο να δεχτούμε τις αλλαγές της ζωής πιο εύκολα. Στην τελική, είναι τόσο κακό πράγμα η αλλαγή; Δεν είναι συχνά οι αλλαγές αυτές που μας κάνουν τελικά, να τολμάμε και να απολαμβάνουμε τη ζωή καλύτερα;