ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Ζέτα Δούκα ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία fit καραντίνας με την κόρη της

Instagram.com/zetadouka

Όπως όλοι, έτσι και η Ζέτα Δούκα ζει σε ρυθμούς Lockdown 2 μένοντας στο σπίτι και αφιερώνοντας τον ελεύθερο χρόνο που της προσφέρει η καραντίνα στην οικογένειά της και κυρίως στην κόρη της.

Μάλλον η Ζέτα Δούκα βρήκε την gym buddy της, που δεν είναι άλλη από την μικρή της. Η ηθοποιός μάς έχει αποδείξει επανειλημμένα πως αγαπάει την άθληση και πως φροντίζει όσο μπορεί για τη σωματική της υγεία. Όπως φαίνεται, έχει κληροδοτήσει την αγάπη της για τη γυμναστική στην κόρη της, η οποία- όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός και παρουσιάστρια στο Instagram- τα καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία. Ας μην ξεχνάμε, πως και ο σύντροφός της, Μιχάλης Χατζαντωνάς είναι γυμναστής. Εδώ μιλάμε για fit οικογένεια.

Η Ζέτα Δούκα γυμνάζεται παρέα με την κόρη της

Καθώς τα γυμναστήρια είναι κλειστά, η άθληση στο σπίτι είναι μονόδρομος και η Ζέτα Δούκα έχει συντροφιά σ’ αυτό τη μικρή Θάλεια. Μαμά και κόρη γυμνάζονται στο σπίτι και φαίνεται να το διασκεδάζουν.

Aνεβάζοντας την παραπάνω φωτογραφία, η Ζέτα Δούκα έγραψε: «Η σημερινή φάση ήταν “Δεν σε αφήνω ούτε δευτερόλεπτο”. Χαλάλι της». Η ηθοποιός φαίνεται να κρατάει στην πλάτη της την Θάλεια, έτοιμη να κάνει κάποια άσκηση, ενώ η κόρη της κρατάει το λάστιχο της γυμναστικής. Μπορεί, λοιπόν, η μικρή να διέκοψε την προπόνηση της, όμως, όπως είπε και η ίδια, άξιζε.

Η Ζέτα Δούκα και ο αγαπημένος της σύντροφος, Μιχάλης Χατζαντωνάς, είναι μαζί από το 2013 ενώ απέκτησαν την κόρη τους το 2016.