ROLE MODELS

Η Rebel Wilson μιλάει για τα κιλά σου και καλά θα κάνεις να την ακούσεις

Instagram.com/rebelwilson

«Ο στόχος μου δεν ήταν ποτέ να γίνω αδύνατη, ούτε να φορέσω ένα συγκεκριμένο νούμερο φόρεμα», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Shape η Rebel Wilson, μιλώντας για την απώλεια 30 κιλών μέσα σε 18 μήνες, διαψεύδοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο όσους πίστεψαν πως το έκανε για να συμβιβαστεί με τα προκαθορισμένα πρότυπα ομορφιάς. Η απόφασή της στηρίχθηκε καθαρά σε λόγους υγείας και όχι λόγω ανασφάλειας για την εξωτερική της εμφάνιση. Η ίδια εκμυστηρεύτηκε μεταξύ άλλων ότι επιθυμεί να καταψύξει τα ωάριά της τώρα που έχει «πατήσει» τα 40, και γι’ αυτόν τον σκοπό θα έπρεπε να χάσει κιλά.

Η Rebel Wilson, λοιπόν, έβαλε πάνω απ’ όλα την υγεία της και αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στο σώμα της έχοντας τον χρόνο, το budget, αλλά πάνω απ’ όλα την υπομονή και τη διάθεση. «Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας παιδιά, η αποστολή μου στον “Χρόνο Υγείας” είναι να φτάσω τα 75 κιλά και σε επαγγελματικό επίπεδο θα προσπαθήσω να έχω μία από τις ταινίες μου έτοιμη πριν το τέλος της χρονιάς! Και οι δύο στόχοι απαιτούν καθημερινή προσπάθεια αλλά και πισωγυρίσματα. Αλλά δουλεύω σκληρά», είχε αναφέρει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Rebel Wilson, που χαρακτήρισε «χρόνο υγείας» το 2020.

Η Rebel Wilson είναι πολλά περισσότερα από το βάρος της, όπως και εσύ

Τις τελευταίες μέρες, βέβαια, όπως η ίδια αποκάλυψε, τα 30 κιλά έγιναν 27 γιατί περνάει καλά στις διακοπές της και η χαρά αποτυπώθηκε στη ζυγαριά της. Τι; Νομίζεις πως αυτήν τη στιγμή κλαίει και οδύρεται; Όχι βέβαια.

Ως υπέρμαχη του body positivity, λοιπόν, η 42χρονη Αυστραλιανή κωμικός που θέλει να βρίσκεται πάντα στην σωστή πλευρά της ιστορίας και επειδή καμία ντροπή δεν νιώθει για το σωματικό της βάρος, είτε αυξηθεί είτε μειωθεί, μίλησε για τα κιλά των διακοπών και τα κιλά εν γένει, που δεν θα πρέπει να σε προβληματίζουν ούτε και να σε καθαρίζουν. Οφείλεις να την ακούσεις προσεκτικά.

«Δεν βοηθάει να είσαι σκληρός με τον εαυτό σου»

Η Rebel Wilson πόζαρε με το όλοσωμο, κόκκινο μαγιό της, το mini λευκό παρεό και δήλωσε πολύ κουλ που πήρε 3 κιλά στις διακοπές της. 

«Mόλις παρατήρησα ότι πήρα 3 κιλά στις διακοπές μου. Είμαι σε ένα φανταστικό all-inclusive resort και έχασα τον έλεγχο. Ξέρετε όμως κάτι; Mπορώ να σηκωθώ αύριο το πρωί και να πάω στο γυμναστήριο. Να ενυδατωθώ, να φάω υγιεινά και να αγαπώ τον εαυτό μου. Δεν βοηθάει να είσαι σκληρός με τον εαυτό σου. Αλλά ξέρω πώς είναι να νιώθεις ενοχές. Να μην νιώθεις καλά όταν έχεις φάει πολύ», ανέφερε στην αρχή της δημοσίευσης η Rebel Wilson που καθόλου δεν την νοιάζουν τα κιλά που πήρε στις διακοπές της. Περνάει καλά και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία από τους αριθμούς που σχηματίζονται στη ζυγαριά.

Rebel Wilson: «Τα κιλά σας δεν σας καθορίζουν»

«Αν είστε σαν εμένα να ξέρετε ότι είστε πολλά περισσότερα από το βάρος σας, τα κιλά σας δεν σας καθορίζουν. Προσπαθήστε να είστε υγιείς και μην είσαι σκληροί με τον εαυτό σας. Να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας», κατέληξε η κωμικός που έστειλε το πιο ελπιδοφόρο self-love μήνυμα σε κάθε έναν και κάθε μία από εμάς που έχουμε υπάρξει σκληροί κριτές του εαυτού μας, ειδικά για την εικόνα μας.

Και επειδή ό,τι λέει η Rebel Wislon, το εννοεί και το κάνει πράξη, πάρε και ένα μεταγενέστερο στιγμιότυπο από τη στιγμή που απολαμβάνει ένα τεράστιο food board, κολυμπόντας στα δροσερά νερά της πισίνας του all-inclusive ξενοδοχείου της. Μία ζωή την έχουμε, ας φάμε τουλάχιστον ό,τι θέλουμε στις διακοπές μας.