WOMEN TODAY

Η Μαρία Μενούνος, μια αγκαλιά με τη μητέρα της στο κρεβάτι του νοσοκομείου. «Υπομονή, πίστη, αγάπη» και βαθιά συγκίνηση

Maria Menounos/Instagram

H Μαρία Μενούνος είναι ένας άνθρωπος που έχει επιλέξει να μοιράζεται με τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εκείνη τις χαρές και τις πίκρες της. Με απόλυτη ειλικρίνεια, χωρίς περιττά φίλτρα και περιορισμούς. Μια στάση που σκόπιμα ή μη, περνάει μόνο καλά μηνύματα στους άλλους. Έτσι είναι οι φωτεινοί, χρήσιμοι άνθρωποι. Η τελευταία της ανάρτηση προκαλεί ακαριαία τη βαθιά συγκίνηση. Όταν τα συναισθήματα δίνουν χώρο στην εκλογίκευση, αυτό που απορρέει σαν σκέψη είναι πως η γυναίκα αυτή είναι μεγαλωμένη με αυθεντικές ποιότητες όπως η υπομονή, η πίστη και η αγάπη, τα συστατικά για ό,τι λέγεται ψυχικό σθένος. Αξίες με τις οποίες ορίζει τη ζωή της η ίδια και η οικογένειά της αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές, καθώς η μητέρα της δοκιμάζεται για τέταρτη φορά μέσα σε 4 χρόνια από τον καρκίνο στον εγκέφαλο.

Η Μαρία Μενούνος και η μητέρα της, η πιο ζεστή αγκαλιά

Η εικόνα μιας γυναίκας που αγωνίζεται έχοντας ανελλιπώς στο πλευρό της τους πιο αγαπημένους της ανθρώπους. Η Λίτσα Μενούνος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και η κόρη της είναι εκεί, ένα σώμα, μια ψυχή, όπως και ο σύζυγός της. Μάλιστα δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι γονείς της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας διαγνώσθηκαν με κορονοϊό. Όπως φαίνεται αυτή η μάχη πέρασε για να δώσει τη σκυτάλη σε μία ακόμα. Στην οποία οι Μενούνος είναι οπλισμένοι με αγάπη και αισιοδοξία.

«Υπάρχει πολλή αγάπη εδώ. Η μαμά μου ένιωθε κάπως, οπότε τη ρώτησα αν χρειάζεται μια αγκαλιά μου. Ναι μου είπε. Κι έτσι την πήρα αγκαλιά. Υπομονή, πίστη. Τα βόρεια αστέρια μας. Σας στέλνω υπομονή, πίστη και αγάπη», γράφει η Μενούνος στα αγγλικά και ολοκληρώνει γράφοντας τις 3 τελευταίες λέξεις στα ελληνικά, τιμώντας ίσως με αυτόν τον τρόπο την καταγωγή των γονιών της για την οποία η ίδια είναι εξαιρετικά περήφανη.

Ο λόγος που η Μαρία Μενούνος μοιράζεται τις προσωπικές στιγμές της μητέρας της

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο People, η Μενούνος είχε μιλήσει για τη μητέρα της, τον αγώνα της και όσα θαυμάζει σε εκείνη. «Η μητέρα μου έτσι κι αλλιώς πίστευε πως αν μπορούμε να βοηθήσουμε και άλλους ανθρώπους που έχουν χτυπηθεί από τον καρκίνο, γιατί να μην μοιραστούμε το ταξίδι μας; Το γεγονός πως είμαστε στη δημοσιότητα έχει πλεονεκτήματα καθώς έχουμε περισσότερη πληροφόρηση, επιλογές και εναλλακτικές από άλλους ανθρώπους. Αυτές τις γνώσεις που αποκτήσαμε και η μαμά και εγώ θέλαμε να τις μοιραστούμε γιατί μπορεί να βοηθήσουν και άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα», είχε πει εξηγώντας έτσι τον λόγο που μιλάει δημόσια για όσα περνά η μαμά της, Λίτσα Μενούνος.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έρχεται λίγες μέρες μετά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Keven Undergaro, θα γίνουν γονείς διδύμων μέσω παρένθετης μητέρας. Περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος δεν έχουν αποκαλυφθεί από το ζευγάρι, ωστόσο σε μία από τις εκπομπές της, η Μενούνος, είχε πει χαρακτηριστικά: «Αυτό που εξακολουθώ να λέω στη μητέρα μου είναι ότι βελτιωνόμαστε κάθε λεπτό, κάθε μέρα. Κάθε λεπτό, κάθε μέρα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Αυτό είναι το μότο μου. Χθες, της είπα “Σε θέλω δυνατή. Τα εγγόνια σου έρχονται και μπορεί να μην τα βλέπεις τώρα, αλλά του χρόνου θα εμφανιστούν”. Θα σας έλεγα περίπου πότε, αλλά δεν θα το αποκαλύψω ακόμα».

Ωστόσο η είδηση ότι η Μενούνος θα αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, επιβεβαιώθηκε τη Δευτέρα από τον κουμπάρο του ζευγαριού, Σωτήρη Κυρανάκο.