ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ

Η Μαρία Ηλιάκη μιλά για την εγκυμοσύνη της και στέλνει ένα μήνυμα ενθάρρυνσης στις γυναίκες

24MEDIA Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson

Ανήμερα της φετινής γιορτής των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου 2021, ανακοίνωσε η Μαρία Ηλιάκη πώς διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη. Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, κατά το γνωστό αλλά μόνο ταιριαστό σε τέτοιες χαρμόσυνες ειδήσεις, κλισέ.

Λίγες ημέρες αργότερα, την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, μίλησε για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της, μέσα από ένα video που ανάρτησε σε stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε τα συναισθήματά της, τα άγχη της αλλά και την ευγνωμοσύνη της για τις ευχές που έλαβε μετά την ανακοίνωσή της.

Όλα όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη στο πρώτο της μήνυμα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

«Άργησα λίγο να ξυπνήσω, αλλά τώρα πια καταλαβαίνετε γιατί κοιμάμαι περισσότερο το πρωί. Οι καρδούλες (στο βίντεο) είναι για να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες αυτές τις ευχές. Με έχετε σκλαβώσει. Όπως καταλάβατε, έφτασε και για μένα αυτή η ώρα. Να γίνω και εγώ μάνα.», σημείωσε η Μαρία Ηλιάκη.

Όπως κάθε μέλλουσα μαμά έτσι κι η Μαρία Ηλιάκη, σκέφτεται πώς θα είναι σε αυτόν τον νέο της ρόλο κι αγχώνεται για το αν θα τα καταφέρει όπως θα ήθελε. «Παναγία μου να πάνε όλα καλά, να είμαι μια καλή μανούλα. Δε ξέρετε πόσο άγχος το έχω», σημείωσε χαρακτηριστικά. Η παρουσιάστρια επεσήμανε ότι δεν θα μιλήσει πολύ για την εγκυμοσύνη της στα social media, καθώς όπως είπε: «Ξέρω ότι είναι κουραστικό».

Έκανε όμως μια πολύ σημαντική εξαίρεση και θα συνεχίσει να την κάνει. Η Μαρία Ηλιάκη απευθυνόμενη στις γυναίκες μεταξύ 34 και 40 plus ετών, σημείωσε πως είναι διαθέσιμη να απαντήσει σε όποια απορία τους.

«Θέλω να σταθώ σε πολλά μηνύματα που έχω λάβει και μου λέτε πως πήρατε ελπίδα, γιατί έχετε άγχος, είστε 34-40 plus και σας λένε όλοι πως είναι λίγο δύσκολο. Βλακείες. Και εγώ τα έχω ακούσει αυτά και δεν τους έδινα καμία σημασία. Είμαι πραγματικά πρόθυμη να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση θέλετε να μου κάνετε για το συγκεκριμένο θέμα. Να μου στείλετε μήνυμα προσωπικό. Απαντάω σε όλους και έχω χρόνο τώρα εδώ. Με μεγάλη χαρά θα σας απαντήσω», κατέληξε στο μήνυμά της η Μαρία Ηλιάκη.