ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Λυδία Παπαϊωάννου μίλησε για την πρόωρη γέννηση του γιου της

Papadakis Press/Εξωτερικός Συνεργάτης

Ήταν Ιούνιος του 2018 όταν η Λυδία Παπαϊωάννου ανακοίνωσε πως ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ο αγαπημένος της γιος. Η ίδια λίγο καιρό αργότερα αποκάλυψε πως γέννησε μόλις στον 7ο μήνα της κύησης χωρίς ωστόσο να επεκταθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες, παρά μόνο στη διαβεβαίωση πως πήγαν όλα καλά.

Τρία χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ2 “Μαμά… δες”, η Λυδία Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στην πρόωρη γέννηση του γιου της και εξομολογήθηκε πως ο ίδιος γεννήθηκε περίπου ένα κιλό.

Λυδία Παπαϊωάννου: «Ήμουν έγκυος για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Το ανακάλυψα κάπως αργά»

Στην ερώτηση της Ζωής Κρονάκη για το πώς ήταν οι 9 μήνες εγκυμοσύνης, η Λυδία Παπαϊωάννου εξομολογήθηκε το προσωπικό της βίωμα. «Δεν ήταν εννέα μήνες. Ήμουν έγκυος για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Το ανακάλυψα κάπως αργά, είχα μία πολύ πρόωρη γέννα. Ήμουν επτά μηνών, ήμουν στις 30 εβδομάδες» ανέφερε στην αρχή η ίδια.

«Είχα πάει να κάνω πεντικιούρ και είχα βάλει τα πόδια μου μέσα στο λεκανάκι, ήταν 10 το πρωί. Δεν ένιωθα καλά και με έτρωγε. Παίρνω τηλέφωνο τον γιατρό και πάω στο μαιευτήριο, που ήταν πολύ κοντά. Κάνουμε τον υπέρηχο, και μας λέει ο γιατρός “πολύ καλά όλα, απλώς γεννάς”. Το παιδί είχε γεννηθεί στη 1.25 η ώρα, το είχαν πάρει. Γεννήθηκε 1 κιλό και 80 γραμμάρια» πρόσθεσε στη συνέχεια η Λυδία Παπαϊωάννου, αποκαλύπτοντας το χρονικό της πρόωρης εγκυμοσύνης και πώς η ίδια κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά.

 

Η γέννηση του γιου της είχε αίσιο τέλος και πλέον η ίδια και ο Κυριάκος Μπαλάσκας έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια. Όπως το 2018 είχε κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι συνεχίζει να πορεύεται μέχρι και σήμερα, καθώς αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες του γιου της στα social media.