ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ

Η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογείται γιατί δεν έκανε παιδί

Papadakis Press/Γιάννης Νταρίλας

Το ταμπού σύμφωνα με το οποίο όλες οι γυναίκες πρέπει να γίνουν μαμάδες ώστε να ολοκληρωθεί η ζωή τους, πρέπει να καταρριφθεί. Δεν γεννιούνται όλες οι γυναίκες, για να γίνουν μαμάδες. Επιλογή απολύτως σεβαστή και κατανοητή. Ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες, βρίσκεται και η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία έχει αποφασίσει συνειδητά να μην κάνει παιδί.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γκαγκάκη, μίλησε δημόσια και χωρίς περιστροφές για την απόφασή της στην εκπομπή “Μαμά-Δες” της ΕΡΤ, ενώ αποκάλυψε και το ενδεχόμενο μίας υιοθεσίας. Ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξής της, μεταδόθηκε στην εκπομπή “Happy Day” του Alpha με τηΣταματίνα Τσιμτσιλή.

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι κάτι που το θέλησα»

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι κάτι που το θέλησα, το επεδίωξα και δεν το έκανα. Είναι κάτι το οποίο νόμιζα ότι το ήθελα. Σκέφτομαι ακόμα την υιοθεσία» ανέφερε η ίδια στην αρχή της συνέντευξής της και εξήγησε περαιτέρω την απόφασή της.

«Είναι κάτι το οποίο νόμιζα ότι το ήθελα και νόμιζα ότι το επέλεξα. Θεωρούσα ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή με κάνει πολύ ευτυχισμένη να ζω έτσι όπως ζούσα» πρόσθεσε η Κατερίνα Γκαγκάκη με απόλυτη ειλικρίνεια, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «κάποια στιγμή σκέφτηκα, ότι κοίτα να δεις μπορεί να μην ήταν το ιδανικό, αλλά στις γυναίκες το ‘κάποια στιγμή’ δεν έχει παραπέρα».

Τέλος, η ίδια επισήμανε πως δεν απέκλεισε – ούτε και έχει αποκλείσει – το ενδεχόμενο μίας υιοθεσίας. «Σκέφτομαι ακόμα και τώρα την υιοθεσία και έχω ψάξει τις διαδικασίες» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.