ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η καραντίνα έχει παιδέψει πολύ τον γιο της Gwyneth Paltrow. Και να ‘ταν ο μόνος

Τελικά μπορούμε να πούμε με σιγουρία πως η καραντίνα έχει τις δυσκολίες της. Χωρισμοί, παρεξηγήσεις, τσακωμοί, ψυχολογική πίεση και ούτω καθεξής. Η κοινωνική απομόνωση που έχει επιβάλλει ο κορονοϊός αποδεικνύεται ακόμα πιο δύσκολη για τα παιδιά. Αυτό το πρόβλημα φαίνεται να αντιμετωπίζει η οικογένεια της Gwyneth Paltrow, η οποία περνάει την καραντίνα μαζί με τα δυο της έφηβα παιδιά, τον Moses και την Apple, 14 και 16 χρονών αντίστοιχα.

Για τις προκλήσεις της καραντίνας αλλά και για το πώς αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο της μαζί με τα παιδιά της, μίλησε η Gwyneth Paltrow. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο show του Jimmy Kimmel, “Jimmy Kimmel Live!”.

Gwyneth Paltrow: «Είναι πολύ δύσκολο να είσαι 14 χρονών σε περίοδο καραντίνας»

Όπως ανέφερε η ηθοποιός, ο Moses δυσκολεύεται αρκετά να συμβιβαστεί με την κατάσταση. Η μόνη του διέξοδος είναι η ενασχόλησή του με το skateboard. «Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι κάνει skateboard. Επομένως, μπορεί να περάσει πολύ χρόνο μόνος του, κάνοντας εξάσκηση και δουλεύοντας τις δεξιότητες του σε νέα κόλπα. Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να είσαι 14 σε περίοδο καραντίνας. Και όπως παρατήρησα είναι πιο δύσκολο για τα παιδιά που βρίσκονται σε αυτό το έντονο αναπτυξιακό στάδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Gwyneth Paltrow.

Μετατοπίζοντας τη συζήτηση στην κόρη της, Apple, τα πράγματα φαίνεται να είναι καλύτερα συγκρητικά με τον Moses. «Η κόρη μου είναι 16. Ξέρει ποια είναι και έχει τους φίλους της» πρόσθεσε η ηθοποιός και συνέχισε: «Ο γιος μου θα είχε ξεκινήσει το γυμνάσιο τον Σεπτέμβριο. Νομίζω ότι είναι δύσκολο κοινωνικά γι’ αυτόν. Με έχει, ωστόσο, εκπλήξει το πόσο ευπροσάρμοστα είναι τα παιδιά αυτήν την περίοδο και πόσο ευέλικτα», κατέληξε η ηθοποιός.