ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Jennifer Lopez γιόρτασε τα γενέθλια των παιδιών της με VIP πρωινό στο κρεβάτι κι ένα τέλειο βίντεο. Υπέροχη μαμά

Johnny Louis/Getty Images/Ideal Image

Σίγουρα, το να βλέπεις τα παιδιά σου να μεγαλώνουν και να περνούν στο στάδιο της εφηβείας, αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα. Χαρά, περηφάνεια, συγκίνηση και νοσταλγία ταυτόχρονα. Κάπως έτσι πρέπει να νιώθει και η Jennifer Lopez, η οποία ,πλέον, είναι επίσημα μαμά δυο εφήβων, καθώς στις 22 Φεβρουαρίου τα δίδυμα Emme και Max γιόρτασαν τα 13α γενέθλιά τους. Η μαμά τους, φυσικά, τους περιποιήθηκε ανάλογα.

Η καλή μέρα ξεκινάει με ένα καλό πρωινό, λένε. Και το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε αρκετά καλά για τα δίδυμα της Jennifer Lopez που είχαν τα γενέθλιά τους. Ένα πλουσιοπάροχο πρωινό -πριν καν σηκωθούν από τα κρεβάτια τους- και ευχετήριες κάρτες ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η μαμά τους για τα γενέθλιά τους εν μέσω κορονοϊού.

Η Jennifer Lopez γιόρτασε τα 13α γενέθλια των διδύμων Emme και Max

Η Jennifer Lopez μοιράστηκε το συγκινητικό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας παράλληλα τα συναισθήματά της. «Ω θεέ μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που τα έφερα σπίτι, κρατώντας τα στην αγκαλιά μου στη μέση μίας χιονοθύελλας. Από αυτήν τη χιονοθύελλα βγήκαν δύο υπέροχες μικρές καρύδες. Που αναδιαμόρφωσαν τη ζωή μου και μου δίδαξαν την πραγματική έννοια της αγάπης. Ήταν το πιο μαγικό ταξίδι, γεμάτο περιπέτεια και χαρές ανέφερε η Jennifer Lopez, που καμαρώνει τα παιδιά της να μεγαλώνουν και να εισέρχονται στον κόσμο της εφηβείας.

«Αισθάνομαι τόσα πολλά συναισθήματα σήμερα το πρωί. Είμαι τόσο συναισθηματική, τόσο περήφανη και χαρούμενη και τόσο στεναχωρημένη που δεν μπορώ να παγώσω τον χρόνο. Προς τις δύο ευαίσθητες και ιδιαίτερες ψυχές μου. Που ξέρω ότι θα αλλάξουν τον κόσμο με τον δικό τους πολύ μοναδικό τρόπο. Η μαμά θα σας αγαπάει για πάντα» πρόσθεσε η μαμά που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

Μέσα στην ημέρα, η τραγουδίστρια κοινοποίησε ακόμα ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το βίντεο αποτελείται από φωτογραφίες και κλιπάκια των διδύμων και της ίδιας, με το πέρασμα των χρόνων. Το βίντεο πλαισιώθηκε από το τραγούδι “One Step at a Time”, το οποίο συνέθεσε η pop star όταν τα δίδυμα ήταν μόλις έξι εβδομάδων.