ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Gisele Bündchen κάνει γιόγκα με την 7χρονη κόρη της και δεν παίρνουμε το βλέμμα μας από πάνω τους

Invision/AP Richard Shotwell

H Gisele Bündchen έχει δείξει ποικιλοτρόπως ποιες είναι οι 2 μεγάλες αγάπες στη ζωή της. Η οικογένειά της και η yoga. Όταν αυτά τα 2 συνδυάζονται μεταξύ τους το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Όπως αυτή η «τότε και τώρα» δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σίγουρα έχεις δει τη Gisele Bündchen σε διάφορες στάσεις yoga. Στο σπίτι της αλλά και στη φύση. Η ηρεμία, η υπέροχη σωματοδομή της και η ομορφιά της δεν γίνεται να μην σε καθηλώσουν.

Την έχεις δει και αγκαλιά με τον σύζυγό της Tom Brady και τα παιδιά τους. Τα 2 που έχουν αποκτήσει μαζί, τη Vivian και τον Benjamin, και τον γιο του Brady, John Edward Thomas, από τη σχέση του με την ηθοποιό Bridget Moynahan.

Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές που την έχεις δει να κάνει yoga μαζί με την οικογένειά της. Και συγκεκριμένα με την πανέμορφη κόρη της, Vivian.

Η μικρή φαίνεται πως ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες της μαμάς της και έχει γίνει yogini από κούνια. Πράγμα που η Gisele Bündchen επιβεβαιώνει με ένα throwback στιγμιότυπο. Και το συγκρίνει με μία σημερινή φωτογραφία. Η σχέση με την κόρη της είναι υπέροχη.

Το «τότε και τώρα» στιγμιότυπο της Gisele Bündchen με την κόρη της

H φωτογραφία που δημοσίευσε τώρα όμως είναι ένα πανέμορφο και πραγματικά τρυφερό κολάζ. Στην αριστερή φωτογραφία βλέπεις τη Vivian Lake Brady σε ηλικία μόλις ενός έτους να προσπαθεί να αντιγράψει τη μαμά της, σηκώνοντας τα χεράκια της ψηλά. Στη δεξιά (σήμερα) η μικρή είναι 7 χρόνων και πια κάνει τη στάση ολόσωστα.

«Η μικρή μου yoga partner μεγαλώνει τόσο γρήγορα. Την αγαπώ περισσότερο από όσα μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις! #love #family #yoga 2013-> 2020» γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσης το 39χρονο μοντέλο. Και έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη.