ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Φωτεινή Αθερίδου μοιράστηκε την πρώτη της οικογενειακή φωτογραφία και ένα ειλικρινές κείμενο για τη μητρότητα

Instagram.com/fotiniatheridou

Επτά μήνες πέρασαν απο όταν η Φωτεινή Αθερίδου έγινε μαμά. Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Έλενας Γκασούκα, απέκτησε ένα αγοράκι με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαγκλαρά και από τότε έχει αναλάβει καθήκοντα full time μαμάς. Η ηθοποιός μοιράζεται συχνά τις στιγμές που ζει με τον γιο της τους τελευταίους αυτούς μήνες. Σπανιότερες είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει με τον σύντροφό της, ακολουθώντας τον δρόμο της προστασίας της προσωπικής της ζωής.

Ήρθε όμως ο καιρός, η Φωτεινή Αθερίδου να μοιραστεί την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και τον γιο τους μαζί. Κοινώς, το οικογενειακό τους πορτέτο. Μην φανταστείς όμως ότι στήθηκαν όλοι μαζί μπροστά στο τζάκι φορώντας τα καλά τους. Όχι, η Φωτεινή Αθερίδου είναι fan της πραγματικής ζωής και αυτό φαίνεται και στο Instagram της. Και η πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία προέρχεται από τις πολύ αληθινές στιγμές που έζησαν στο μαιευτήριο.

Η Φωτεινή Αθερίδου κοιτάζει τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και εκείνος κοιτάζει το μωρό τους που μόλις έχει κάνει την εμφάνισή του στο δωμάτιο. Υπάρχει πιο οικογενειακή και πιο προσωπική φωτογραφία από αυτήν; Μάλλον όχι.

Η Φωτεινή Αθερίδου μετέφερε αυτό το τόσο πρωτόγνωρο συναίσθημα που ζουν δύο άνθρωποι όταν γνωρίζουν για πρώτη φορά το μωρό που συγκατοικούσε μαζί τους επί 9 μήνες. Αυτό το μωρό που μπαίνει στη ζωή τους με σκοπό να μην βγει ποτέ από αυτήν. Τη στιγμή που δύο άνθρωποι γίνονται οικογένεια.

Κι εκτός από την εικόνα, αυτό το πρώτο σάστισμα το μετέφερε και μέσα από το ειλικρινές κείμενό της για τη μητρότητα και τους ρόλους της ζωής μας που διαδέχονται ο ένας τον άλλο οριστικά και αμετάκλητα. «Πριν 7 μήνες ήρθε κάτι , μέσα σε ένα γυάλινο πράγμα με ροδάκια. “Το παιδί σας μας είπαν” και δεν πολύκαταλαβαμε. Τι πάει να πει το παιδί μας;», έγραψε η Φωτεινή Αθερίδου.

«Το παιδί ποιανού; Εμείς δεν είμαστε μόνο παιδιά; Που κάποιος πρέπει να μας μαλώνει και να μας λέει τι πρέπει κ τι δε πρέπει ; Πως θα του πούμε τι; Και με ποιο δικαίωμα; Πώς θα αγαπήσω αυτό το ανθρωπάκι με τα πολλά μαλλια ( για κάποιο λόγο ) μέσα σε αυτό το γυάλινο πράγμα με ροδάκια αφού δεν το ξέρω! Τι πάει να πει το παιδί μας;», σημείωσε η Φωτεινή Αθερίδου.

Έπειτα μεταφέρθηκε στο σήμερα. Σε αυτόν τον μαγικό χρόνο που το σάστισμα έχει δώσει τον χώρο του στην αγάπη, τη γνώση και τη βεβαιότητα ότι θα αγαπήσεις το μωρό σου περισσότερο από όσο φανταζόσουν ότι μπορείς να αγαπήσεις ποτέ. «Όλα αυτά πριν από 7 μήνες. Τώρα κοιτάζω αυτή τη φωτογραφία και λέω “αχ, το παιδί μας”», κατέληξε η Φωτεινή Αθερίδου.