FEMALE TALK

Η Anita Brand ανεβάζει φωτογραφία από την εποχή που είχε έντονη ακμή και μιλάει για ανασφάλειες αλλά και για υπέροχους συντρόφους

Instagram.com/anabrand/

Μετά τον Roberto Benigni και τον συγκλονιστικό του λόγο κατά την παραλαβή του Χρυσού Λέοντα στο 78ο Φεστιβάλ Βενετίας, λόγος που μοιραία μετατράπηκε από ευχαριστήριος σε αφιέρωση και ερωτική εξομολόγηση προς τη γυναίκα του, σειρά παίρνει ο Χάρης Χριστόπουλος. Ιταλός ηθοποιός ο ένας, Έλληνας φωτογράφος ο άλλος. Οι καλλιτεχνικοί τους δρόμοι δεν τέμνονται. Ωστόσο, οι δυο τους έχουν ένα σημαντικό κοινό: Είναι υπέροχοι σύζυγοι.

Η Anita Brand και ο Χάρης Χριστόπουλος, λοιπόν, μοιράζονται τη ζωή τους εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια. Οι δυο τους, έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια καθώς τον Ιούλιο του 2020 μπήκε στη ζωή τους το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Το κοντέρ σταμάτησε όταν γνώρισα την Anita. Μετράμε 14 χρόνια μεγάλης αγάπης και σεβασμού. Υπήρξε ένα διάλειμμα, 4-5 χρόνια. Τη γνώρισα πιτσιρίκα, ήθελε να κάνει τα δικά της, αλλά εγώ ήμουν πάντα εκεί, βράχος», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Χάρης Χριστόπουλος που στεκόταν – και στέκεται – βράχος δίπλα στη σύζυγό του.

Η Anita Brand είχε ανασφάλειες, αλλά και έναν υπέροχο άνθρωπο δίπλα της

Η πρόσφατη αποκάλυψη της make up artist για την δύσκολη περίοδο που πέρασε πολλά χρόνια πριν με την ακμή, έρχεται να επιβεβαιώσει τις δηλώσεις του Χάρη Χριστόπουλου. Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την επέτειο γάμου τους, η Anita Brand αποφάσισε να δημοσιεύσει μία διαφορετική, γεμάτη νόημα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μία φωτογραφία όχι από τον παραμυθένιο γάμο τους στη Λευκάδα το 2018, αλλά από τη δύσκολη περίοδο της ζωής της το 2005.

Η Anita Brand ποζάρει με τον Χάρη Χριστόπουλο και η περιγραφή της φωτογραφίας μάς υπενθυμίζει πόσο πιο ωραία είναι η ζωή όταν έχεις ένα γερό στήριγμα στις δύσκολες στιγμές σου. Έναν άνθρωπο να σε σηκώνει όταν πέφτεις. Να σου υπενθυμίζει ποια είσαι και πού βρίσκεσαι όταν οι ανασφάλειες χτυπάνε κόκκινο. Να σου τονώνει την ψυχολογία όταν αυτή είναι στα πατώματα. Να είναι δίπλα σου ανεξαιρέτως περιστάσεων.

«Με αφορμή τη σημερινή μέρα εκεί που έψαχνα φωτογραφίες στους παλιούς σκληρούς δίσκους, βρήκα αυτήν εδώ. Έχω ελάχιστες φωτογραφίες από εκείνη την εποχή (κάπου το 2005) γιατί είναι μια εποχή, που για χρόνια ήθελα απλά να διαγράφω από την ζωή μου και όπου για πολλούς μήνες όχι απλά δεν ήθελα να φωτογραφιστώ αλλά δεν κοιταζόμουν καν σε καθρέφτη», ανέφερε στην αρχή της περιγραφής η Anita Brand, αναφερόμενη στην ακμή που αντιμετώπισε πολλά χρόνια πριν.

«Αν βρήκατε τον άνθρωπο που θα σας βλέπει πανέμορφη κ ας νομίζετε πως είστε στα χειρότερά σας. Εκείνον να εκτιμάτε»

«Είχα, όμως, αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου οποίος μού έλεγε καθημερινά για μήνες πόσο όμορφη ήμουν κ το εννοούσε!!», πρόσθεσε στη συνέχεια η Anita Brand μιλώντας για τον υποστηρικτικό και στοργικό Χάρη Χριστόπουλο που δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας στην ίδια. Δεν την άφησε στιγμή να θεωρήσει τον εαυτό της άσχημο.

«Αν κ σήμερα πια δεν θα ντρεπόμουν καθόλου αν είχα ξανά τόσο έντονη ακμή. Τι θέλω να πω; Ότι αν βρήκατε τον άνθρωπο που θα σας βλέπει πανέμορφη κ ας νομίζετε πως είστε στα χειρότερα σας. Εκείνον να εκτιμάτε. Αυτό», κατέληξε η Anita Brand και μέσα σε λίγες μόνο προτάσεις μας έδωσε τον ορισμό του τέλειου συζύγου. Στο τέλος, μάλιστα, πρόσθεσε και το hashtag #όταν_δεν_είχαμε_φίλτρα_ακόμα, περνώντας ακόμα ένα μήνυμα για τον ωραιοποιημένο – αρκετές φορές ψεύτικο – κόσμο των social media. Απόλυτο δίκιο έχει.

 

«Είσαι πάντα η πανέμορφη της καρδιάς μου», σχολίασε με τη σειρά του ο Χάρης Χριστόπουλος κάτω από τη φωτογραφία. Κάποιος να μας μαζέψει από τα πατώματα γιατί δεν μπορούμε να διαχειριστούμε ψύχραιμα αυτήν την υπερβολική αγάπη.

Ο γάμος στη Λευκάδα το 2018

Η Anita Brand και ο Χάρης Χριστόπουλος παντρεύτηκαν το 2018, ύστερα από 15 χρόνια σχέσης, υπό άκρα μυστικότητα στη Λευκάδα. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ελάχιστους καλεσμένους που δεν ξεπερνούσαν τους 6. Το καλοκαίρι του 2020, η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του μικρού Χρήστου.