WOMAN TODAY

Η Amber Heard έγινε μητέρα και έστειλε το πιο σημαντικό μήνυμα

© 2023 Joel Ryan AP/Invision

Η Amber Heard είναι και επισήμως μαμά. Η πρώην σύζυγος του Johnny Depp «είναι τρελά ερωτευμένη» με την κόρη της, Oonagh Paige, σύμφωνα με μία πηγή που μίλησε αποκλειστικά στο Page Six την Πέμπτη 1 Ιουλίου. «Η Oonagh Paige είναι απολύτως υπέροχη και η Amber είναι μία γεμάτη γυναίκα πλέον. Πάντα ήξερε ότι ήθελε να είναι μαμά και αυτή είναι η μεγαλύτερη επιθυμία της που έγινε πραγματικότητα. Είναι τόσο ευγνώμων στην υπέροχη γυναίκα που βοήθησε να φέρει την Oonagh στη ζωή της» ανέφερε άλλη πηγή.

Η Amber Head, λοιπόν, έχει εισέλθει στον κόσμο της μητρότητας εδώ και σχεδόν 3 μήνες και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι. Πιο συγκεκριμένα, η Oonagh Paige γεννήθηκε στις 8 Απριλίου μέσω παρένθετης μητέρας. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν άτομα από το φιλικό της περιβάλλον, η 35χρονη ηθοποιός δεν θα μπορούσε ποτέ να τεκνοποιήσει. Ωστόσο, για όλα υπάρχουν λύσεις και η Amber Heard την βρήκε. Πλέον, είναι πανευτυχής και διαδίδει το πιο σημαντικό μήνυμα σε όσες γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν παιδί εκτός γάμου ή αντιμετωπίζουν θέματα γονιμότητας.

Η Amber Heard μιλάει ανοιχτά για την απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας και εμπνέει

Η 35χρονη ηθοποιός, λοιπόν, επιβεβαίωσε την είδηση ​​την Παρασκευή 2 Ιουλίου με τον πιο τρυφερό τρόπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της. Η Amber Heard κάθεται ανάσκελα στο κρεβάτι, τη στιγμή που η κόρη της κοιμάται πάνω στο σώμα της και η ίδια την αγκαλιάζει τρυφερά. Από τη φωτογραφία και μόνο, μπορείς να καταλάβεις τη γαλήνη και την αγάπη που υπάρχει ανάμεσα σε μαμά και κόρη. Απλά υπέροχες.

«Ελπίζω να καταφέρουμε να απενοχοποιήσουμε το γεγονός πως μία γυναίκα θέλει να αποκτήσει παιδί, χωρίς να παντρευτεί»

Η αποκάλυψη της Amber Heard συνοδεύτηκε από εμψυχωτικά λόγια. Λόγια που για γυναίκες οι οποίες επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί εκτός γάμου, έχουν ανάγκη να ακούσουν. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι ήθελα να αποκτήσω παιδί. Ήθελα να γίνει με τους δικούς μου όρους. Τώρα εκτιμώ πόσο ριζικό είναι για εμάς ως γυναίκες να σκεφτόμαστε αυτήν τη σημαντική πτυχή της ζωής μας με αυτόν τον τρόπο. Ελπίζω να καταφέρουμε να απενοχοποιήσουμε το γεγονός πως μία γυναίκα θέλει να αποκτήσει παιδί, χωρίς να παντρευτεί» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός που ελπίζει κάποια στιγμή η μητρότητα να απελευθερωθεί από τα στενά όρια που της θέτει η κοινωνία.

«Ένα μέρος του εαυτού μου θέλει να κρατήσει την ιδιωτική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ξέρω, ωστόσο, ότι η φύση της δουλειάς μου με αναγκάζει να διαχειριστώ αυτήν την κατάσταση. Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 2021. Το όνομά της είναι Oonagh Paige Heard. Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου» κατέληξε η Amber Heard αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τον ερχομό της κόρης της. Λεπτομέρειες που για καιρό έμειναν στην αφάνεια. Να σημειώσουμε πως η κόρη της κληρονόμησε το όνομά της από τη μαμά της, Paige Parsons, η οποία απεβίωσε τον Μάιο του 2020 σε ηλικία 63 ετών.

«Είμαι πολύ λυπημένη και συντετριμμένη από την απώλεια της μαμάς μου, Paige Heard. Μας άφησε πολύ νωρίς, συγκρατώντας τη μνήμη της όμορφης, απαλής ψυχής της. Θα μου λείψει από τα βάθη της καρδιάς μου για πάντα», είχε γράψει την τότε εποχή σε δημοσίευσή της στο Instagram.

Η ηθοποιός βρίσκεται στο πλευρό όσων γυναικών νιώθουν ενοχικότητα για τη γονιμότητά τους

«Το πιο σημαντικό πράγμα για την Amber είναι ότι είναι πολύ ανοιχτή σχετικά με τη γέννηση της Oonagh Paige. Υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που αισθάνονται ότι δεν μπορούν να μιλήσουν για τη γονιμότητά τους, ανησυχούν και ντρέπονται. Η Amber Heard θέλει οι γυναίκες να αισθάνονται ότι έχουν υποστήριξη και να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσουν μωρό ακόμα κι αν υπάρχει προβλήματα γονιμότητας» ανέφερε σχετική πηγή στο Page Six.

Τη δεδομένη στιγμή, η Amber Heard διατηρεί δεσμό με την εικονολήπτρια Bianca Butti. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020, ωστόσο αποφάσισε να είναι η μοναδική νόμιμη γονέας της Oonagh.