ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

Η Σίσσυ Χρηστίδου περνά μία δύσκολη εγκυμοσύνη και μίλησε γι’ αυτό

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν με μία πολύ γλυκιά φωτογραφία ότι περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Σε αυτές τις συνθήκες, πολύ λογικά θα περίμενε κανείς η Σίσσυ Χρηστίδου, που είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχει καθημερινή ή έστω πολύ συχνή παρουσία σε αυτά, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της εγκυμοσύνης της και την καθημερινότητά της σε αυτή.

Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη ποτέ, το αντίθετο μάλιστα. Λίγο μετά την ανακοίνωση της τρίτης εγκυμοσύνης, η Σίσσυ εξαφανίστηκε εντελώς, δεν κοινοποιούσε τίποτα και δεν εμφανιζόταν πουθενά, με αποτέλεσμα πολλοί να αναρωτηθούν τι της συμβαίνει.

Η παρουσιάστρια έκανε, εντέλει, σήμερα το διαδικτυακό της come back, κοινοποιώντας μερικά instagram stories, στα οποία εξηγούσε το λόγο της απουσίας της. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, αυτή η εγκυμοσύνη είναι πιο δύσκολη από τις άλλες, γεγονός που την ανάγκασε να απέχει αυτό το διάστημα.

“Γεια σας! Να ‘μαι κι εγώ… Κατ’ αρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα γλυκά σας λόγια και την θετική σας ενέργεια και τα μηνύματα που μου στέλνετε. Γιατί είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό και νομίζω πως με βοηθάει κιόλας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Παρόλο που λίγο χάθηκα και λίγο με χάσατε, εσείς είστε εκεί και στέλνετε όλη αυτήν την αγάπη και σας ευχαριστώ πολύ. Το πρώτο τρίμηνο αυτής της τρίτης εγκυμοσύνης μου, δεν ήταν και τόσο βαρετό όπως τα άλλα πρώτα τρίμηνα. Γενικά έχω ζοριστεί λίγο, έχω συμπτώματα που άκουγα ότι υπάρχουν στις εγκυμοσύνες αλλά εγώ δεν τα είχα στις προηγούμενες… Νευριάζω με το snap, εκνευρίζομαι, το βρίζω και τέτοια συμπτώματα έχω… Ευτυχώς είμαι πολύ τυχερή και έχω ένα περιβάλλον που ανέχεται όλον τον παραλογισμό και με στηρίζει και έχω και εσάς. Γενικά δεν θέλω να σας ζαλίζω… Ο τέταρτος μήνας είναι πιο ήσυχος και πιο βαρετός οπότε όλα είναι καλύτερα και ήθελα να πω ένα ευχαριστώ. Οπότε εγώ θα επανέλθω γρήγορα γρήγορα και να βάψω και αυτή την ρίζα”, ανέφερε η παρουσιάστρια.

Να της ευχηθούμε όλα να είναι καλά στο εξής!