ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η ομάδα κρούσης κατά του κρυολογήματος της Lanes ευχήθηκε περαστικά με έναν διαφορετικό τρόπο

Η Lanes μέσα από ένα πρωτότυπο activation ανέλαβε τη δύσκολη αποστολή να «κάνει καλά» όλους τους χρήστες του Twitter που ταλαιπωρούνταν από κρυολόγημα. Συγκεκριμένα, γνωρίζοντας ότι ο βήχας και ο έρωτας… δεν κρύβονται, η ομάδα κρούσης κατά του κρυολογήματος της Lanes προσπάθησε να ανιχνεύσει στο Twitter τον «βήχα» ανυποψίαστων χρηστών και να τους ευχηθεί #perastika στέλνοντας τους ένα kit με βιταμίνες Lanes.

Επιπλέον, η Lanes, γνωρίζοντας την καθοριστική σημασία της βιταμίνης C για την τόνωση του ανοσοποιητικού, έδωσε και τη δυνατότητα σε χρήστες που ταλαιπωρούνταν από κρυολόγημα και δεν τους είχε εντοπίσει το «ραντάρ» της να «μοιραστούν» μαζί της τα συναχωμένα tweets τους και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό με δώρο ένα kit βιταμινών C & Echinacea.

Η ενέργεια ξεκίνησε στις 14 Ιανουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου, έχοντας προσφέρει τα #perastika της σε 100 «άρρωστους» χρήστες του twitter.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την πετυχημένη ενέργεια:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενέργεια αυτή αποτελεί ένα ακόμα δείγμα της νέας ταυτότητας της Lanes, καθώς αποδεικνύει έμπρακτα το όραμά της να είναι σύμμαχος όλων αυτών που αναζητούν δύναμη και ενέργεια για να ανταπεξέλθουν στην απαιτητική καθημερινότητα, «συμπληρώνοντάς» τους και βοηθώντας τους να είναι ο καλύτερος τους εαυτός!

Lanes, σε συμπληρώνει!