ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Κατερίνα Λάσπα στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι πιο γλυκιά από ποτέ

Μετά την πρώτη κόρη τους, Σάρα, η Κατερίνα Λάσπα και ο σύζυγός της, Νεκτάριος Νικολόπουλος, περιμένουν το 2ο παιδί τους, που είναι επίσης κορίτσι, με την παρουσιάστρια να διανύει κιόλας τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μιλώντας στο περιοδικό People, αναφέρει πως ήταν μια εγκυμοσύνη που την ήθελαν αλλά δεν την είχαν προγραμματίσει, ενώ όπως εξηγεί ο σύζυγός της ήθελε δεύτερο παιδί ήδη από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή η πρώτη τους κόρη, η Σάρα.

It's a GIRL…#newlife #motheranddaughter #love #storytelling #keepup #feelingblessed #behappy #bestrong #behealthy #life

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laspa Katerina (@cat_laspa) στις

 

Τα μεγάλα διαστήματα που λείπει ο Νεκτάριος δεν επιτρέπουν μια φυσιολογική ροή καθημερινότητας, ούτε οι ωραίες τρυφερές μας στιγμές μπορούν να είναι συστηματικές, έτσι ήταν λίγο ανέκδοτο όταν συνειδητοποίησα πως είμαι έγκυος. Ξαφνιάστηκα, από την άποψη πως έχω κοντά μου πολλά ζευγάρια νεαρής ηλικίας, πανέμορφα πλάσματα, που κάποια έχουν ξοδέψει μια περιουσία για να κάνουν ένα παιδάκι και δεν τους έρχεται αυτό το δώρο στη ζωή. Και σε μας ήρθε έτσι ξαφνικά, μια που συναντηθήκαμε, μια που ήρθε, και δεν ήμαστε και 20 χρονών. Είμαστε 42 και οι πιθανότητες με τα χρόνια μειώνονται“, δηλώνει η Κατερίνα Λάσπα.

Καθώς ο σύζυγός της έχει επιχειρηματικές δραστηριότητες και στο εξωτερικό και λείπει αρκετά από την Ελλάδα, του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τηλεφωνικά. “Γελούσα πολύ όταν πήρα τον Νεκτάριο με βιντεοκλήση και του έδειξα το τεστ εγκυμοσύνης. Για πολύ καιρό έβγαζε μόνο ήχους ενθουσιασμού, δεν έκανε ολόκληρη πρόταση. Βλέπεις περίμενε κι αυτός το δεύτερο αδελφάκι του! Τα παιδιά που κάνουμε, όπως καταλαβαίνεις, είναι τα… αδελφάκια του Νεκτάριου, με το καλό λοιπόν φέτος το καλοκαίρι θα έχω τρία παιδιά“, αναφέρει σχετικά η παρουσιάστρια.

Με το καλό!