ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η ιστορία των δίδυμων κοριτσιών που χωρίστηκαν στη γέννα και βρέθηκαν μετά από 10 χρόνια

Η Audrey Doering από το Wisconsin και η Gracie Rainsberry από τη Washington δεν μπορούσαν να σταματήσουν να κλαίνε, όταν βρέθηκαν ξανά μαζί στην επέτειο των 10ων γενεθλίων τους, αφού πρώτα είχαν χωριστεί, όντας μονοζυγωτικά δίδυμα, όταν γεννήθηκαν στην Κίνα και τεκνοθετήθηκαν από διαφορετικές οικογένειες στην Αμερική.

Για καιρό ένιωθα ότι κάτι μου έλειπε και τώρα είναι λες και συμπληρώθηκε“, ανέφερε η Audrey μετά την επανένωση με την αδερφή της στο σόου “Good Morning America”, την περασμένη Τετάρτη. Τα δίδυμα κορίτσια φορούσαν το ίδιο ροζ μπλουζάκι και τα ίδια μαύρα γυαλιά μυωπίας, ενώ βρέθηκαν στο στούντιο μαζί με τους θετούς τους γονείς.

Αυτή η συνάντηση δεν θα γινόταν ποτέ, αν η μητέρα της Audrey, Jennifer Doering, δεν ανακάλυπτε μια φωτογραφία της Audrey ως νεογέννητης μαζί με τη βιολογική της μητέρα στο μαιευτήριο, στην οποία βρισκόταν ένα ακόμα νεογέννητο κοριτσάκι που ήταν πανομοιότυπο με την Audrey. Έτσι, άρχισε να ψάχνει το ενδεχόμενο η Audrey να έχει δίδυμο αδερφάκι.

Πράγματι, χάρη στην αμεσότητα των social media, η Jennifer Doering βρήκε τη μητέρα της Gracie, Nicole Rainsberry, και έπειτα από πολλές συζητήσεις και ανταλλαγή φωτογραφιών και άλλων στοιχείων κατέληξαν πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα παιδιά τους να σχετίζονται με κάποιο τρόπο.

 

Πριν βρεθούν από κοντά, οι δύο αδερφές είχαν επικοινωνήσει με βιντεοκλήση και είχαν ήδη ανακαλύψει ομοιότητες μεταξύ τους, εκτός από τις προφανείς της εμφάνισης. “Αρέσει και στις δυο μας το chicken Alfredo, είναι το αγαπημένο μας φαγητό. Επίσης, αγαπάμε πολύ το mac ‘n’ cheese“, δήλωσε η Gracie. Εκτός αυτού, τόσο η Audrey όσο και η Gracie έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με την καρδιά τους, με την Audrey να έχει κάνει μία εγχείρηση καρδιάς ενώ η Gracie δύο.

Όπως αποκάλυψε η οικοδέσποινα της εκπομπής στο twitter της που φιλοξένησε την ιστορία των διδύμων “Όλοι έκλαιγαν στο στούντιο” και πώς να είναι διαφορετικά με μία τόσο συγκινητική ιστορία;