ΑΘΗΝΑΐΣ ΝΕΓΚΑ

H Αθηναΐς Νέγκα ποζάρει με μπικίνι και τα σημάδια της λεύκης στο κορμί της και στέλνει ηχηρό μήνυμα

NDP

Τον περασμένο Απρίλιο ήταν που αποφάσισε η Αθηναΐς Νέγκα να μιλήσει μέσω Instagram για το γεγονός ότι πάσχει από λεύκη θέλοντας να μοιραστεί τα συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους και να στείλει ένα μήνυμα σε όσους πάσχουν από το ίδιο αυτοάνοσο. Η παρουσιάστρια είχε πει μεταξύ άλλων ότι υπάρχουν στιγμές που και την πειράζει που πάσχει από λεύκη, και τη νοιάζει και ντρέπεται, ενώ αποκάλυψε πως πάσχει από το αυτοάνοσο νόσημα εδώ και 30 χρόνια. Η ίδια επέλεξε τη σημερινή ημέρα (χθες ήταν η παγκόσμια ημέρα λεύκης όπως σημείωσε) για να στείλει ένα νέο μήνυμα αλληλεγγύης και ενότητας στους συμπάσχοντες.

«Χθες ήταν παγκόσμια μέρα λεύκης από την οποία υποφέρω. τα σημάδια ειδικά το καλοκαίρι που οι πάσχοντες μαυρίζουν γίνονται πιο έντονα και η ντροπή χειρότερη. Δείτε φωτογραφίες και δείξτε τις σε ανθρώπους που πάσχουν ώστε να πάρουν κουράγιο και να πάψουν να νιώθουν μόνοι» έγραψε δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες της με μαγιό και παρέα τις δύο κόρες της η Αθηναΐς Νέγκα.

Διάβασε κι αυτό: Αθηναΐς Νέγκα: Η εξομολόγησή της για τη λεύκη από την οποία πάσχει εδώ και 30 χρόνια

View this post on Instagram

Φωτογραφίες σαν αυτες θέτουν ένα υπαρξιακό ερώτημα για όλη την ανθρωπότητα :δεν είναι πραγματικά κριμα που ο Ant1 εγκατέλειψε τον θεσμό των καλλιστειων για γυναίκες άνω των 40 ;Γιατι δεν γίνεται άμεση πικετοφορία για το θέμα ; Το «μοντέλο» της φωτογραφίας μας ,θα μπορούσε να διαπρέψει στην μόδα μικρών ντόπιων και τίμιων βιοτεχνιών και να βασιλέψει σε πασαρέλες κατά μήκος μεγάλων επαρχιακών οδών .το παιδί που έχει βουτήξει σε κρύα θάλασσα και θέλει σαδιστική αγκαλιά βοηθα στο αυθόρμητο ρουφηγμα κοιλιάς, τα παιδιά πάντα βοηθανε στο να τους ρίχνεις το φταίξιμο που χαλάρωσε το μπράτσο -λίγο photoshop θα μπορούσε να βοηθήσει στα προβληματικά σημεία όμως την φωτο αυτή διακρίνει μια σπιτική ωμότητα-την έχουν τραβήξει αληθινοί παπαρατσι ή τελος πάντων ο σύζυγος που έχει μάθει να ανταποκρίνεται στο πρόσταγμα : «Τράβα με μιά φυσική, να την βάλω στο insta !” ΥΣ.. στα σοβαρά θέματα τώρα..χθες ήταν παγκόσμια μέρα λεύκης από την οποία υποφέρω. τα σημάδια ειδικά το καλοκαίρι που οι πάσχοντες μαυρίζουν γίνονται πιο έντονα και η ντροπή χειρότερη δειτε φωτογραφίες #vitiligo #vitiligopride #worldvitiligoday και δείξτε τις σε ανθρώπους που πάσχουν ώστε να πάρουν κουράγιο και να πάψουν να νιώθουν μόνοι

A post shared by @ athinaisnega on

 

Νωρίτερα στην ίδια δημοσίευση είχε αναφερθεί με το γνωστό της χιούμορ στο «βάσανο» των φωτογραφιών με μαγιό και στην προσπάθεια να βγει κανείς τέλειος σε αυτές. «Το «μοντέλο» της φωτογραφίας μας, θα μπορούσε να διαπρέψει στην μόδα μικρών ντόπιων και τίμιων βιοτεχνιών και να βασιλέψει σε πασαρέλες κατά μήκος μεγάλων επαρχιακών οδών. Το παιδί που έχει βουτήξει σε κρύα θάλασσα και θέλει σαδιστική αγκαλιά βοηθά στο αυθόρμητο ρούφηγμα κοιλιάς, τα παιδιά πάντα βοηθάνε στο να τους ρίχνεις το φταίξιμο που χαλάρωσε το μπράτσο -λίγο photoshop θα μπορούσε να βοηθήσει στα προβληματικά σημεία όμως την φωτο αυτή διακρίνει μια σπιτική ωμότητα-την έχουν τραβήξει αληθινοί παπαράτσι ή τέλος πάντων ο σύζυγος που έχει μάθει να ανταποκρίνεται στο πρόσταγμα : “Τράβα με μια φυσική, να την βάλω στο insta!”», έγραψε μεταξύ άλλων και μας έκανε να χαμογελάσουμε και να διαπιστώσουμε ότι αυτές οι δύο φωτογραφίες της έχουν όλα τα συστατικά του τέλειου καλοκαιρινού ενσταντανέ: Θάρρος, χαμόγελο, παιδιά, ανεμελιά, μπλε της θάλασσας και αγάπη. Την ανάρτησή της σχολίασε και η ομάδα του Πρωινού.

 

«Νομίζω πως το να είσαι αναγνωρίσιμος έχει σημασία μόνο όταν μπορείς να μιλήσεις για κάποια πράγματα για αυτό και το σημερινό post», είχε πει όταν αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της. Και κάθε φορά που θα χρησιμοποιεί αυτή την αναγνωρισιμότητα για να μιλά για πράγματα σημαντικά εμείς θα υποκλινόμαστε.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency