FEMALE TALK

H Ariana Grande παραδέχτηκε ότι έχει κάνει ένα σωρό αισθητικές επεμβάσεις

Instagram/arianagrande/

Οι αισθητικές επεμβάσεις δεν θα έπρεπε να θεωρούνται ταμπού για κανέναν, πόσο μάλλον για τις γυναίκες που τις πραγματοποιούν -και ενδεχομένως δεν μιλούν ανοιχτά γι’ αυτές είτε γιατί ντρέπονται είτε γιατί φοβούνται για τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντί τους. Βέβαια, ο κόσμος θα έχει σχεδόν πάντα κάτι να πει, είτε μιλήσεις για τις αισθητικές επεμβάσεις που έκανες είτε όχι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του και με το πρόσωπό του και ο καθένας έχει το δικαίωμα να το μοιραστεί και δημόσια. Η Ariana Grande κάνει join στο club.

Η Ariana Grande ήταν η πρωταγωνίστρια του νέου βίντεο Vogue Beauty Secrets και κατά τη διάρκειά του μίλησε με ειλικρίνεια για τα lip fillers και το botox που έκανε συστηματικά μέχρι το 2018, όταν στα 25 της αποφάσισε να σταματήσει τα πάντα.

Ariana Grande: «Για πολύ καιρό, η ομορφιά για εμένα σήμαινε να κρύβομαι»

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, είχα φτιάξει τα χείλη μου. Είχα βάλει lip fillers αλλά και botox πολλές φορές», αποκάλυψε στο βίντεο η τραγουδίστρια. Όπως επεσήμανε σταμάτησε το 2018 γιατί αισθάνθηκε ότι «το παράκανε».

«Απλώς ένιωσα ότι κρυβόμουν», είπε συγκινημένη και πρόσθεσε: «Για πολύ καιρό, η ομορφιά για εμένα σήμαινε να κρύβομαι. Από τότε που σταμάτησα να βάζω lip fillers και botox, καταλαβαίνω ότι η ομορφιά ίσως δεν ήταν αυτό». Φυσικά, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναρχίσει να βάζει lip fillers στο μέλλον: «Ίσως να ξαναρχίσω μια μέρα. Δεν γνωρίζω. Ό,τι σε κάνει να νιώθεις όμορφα, πρέπει να το υποστηρίζεις».

Η αποδοχή των αλλαγών που φέρνει ο χρόνος πάνω της

Στη συνέχεια, μίλησε για την αποδοχή των αλλαγών που αφήνει ο χρόνος στο πέρασμά του πάνω της όσο η ίδια μεγαλώνει. «Θέλω να δω τις γραμμές από το κλάμα και το χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Ελπίζω αυτές οι γραμμές να γίνονται όλο και πιο βαθιές και να γελάω όλο και περισσότερο. Είναι τόσο όμορφο να μεγαλώνεις».

Ωστόσο, οι αισθητικές επεμβάσεις δεν είναι κάτι που έχει απορρίψει οριστικά στη ζωή της, αποκαλύπτοντας το ενδεχόμενο να κάνει lifting στο μέλλον. «Θα κάνω lifting σε 10 χρόνια; Ναι μπορεί. Αλλά αυτές είναι απλώς σκέψεις που πιστεύω ότι πρέπει να μπορούμε να συζητάμε δημόσια. Ας μιλήσουμε για τα μυστικά ομορφιάς. Ας τα βγάλουμε όλα στη φόρα», ανέφερε η ίδια στη συνέχεια.

Η νέα σχέση της με την εξωτερική της εμφάνιση

«Αισθάνομαι ότι η σχέση που έχω με την εξωτερική μου εμφάνιση, έχει αλλάξει με τα χρόνια και το γεγονός ξεκίνησα την καριέρα μου πολύ νέα, έχει παίξει μεγάλο ρόλο. Όταν εκτίθεσαι σε τόσο πολλές φωνές σε μικρή ηλικία και ειδικά όταν οι άλλοι σχολιάζουν την εμφάνιση και τη δουλειά σου, είναι δύσκολο να καταλάβεις τι αξίζει να ακούσεις και τι όχι. Όταν είσαι ακόμα 17 δεν έχεις αυτήν την ικανότητα.

Με την πάροδο του χρόνου, χρησιμοποιούσα το μακιγιάζ σαν καμουφλάζ, κρυβόμουν με όλο και περισσότερα μαλλιά στο πρόσωπό μου -με τα ανάλογα χτενίσματα- και πιο χοντρά eyeliner στα μάτια μου. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο όμορφο κάποιες φορές. Και παρόλο που εξακολουθεί να μου αρέσει, νομίζω ότι όσο μεγαλώνω, δεν θέλω πια αυτές τις έξτρα προσθήκες. Πλέον, μου αρέσει να αναδεικνύω και να τονίζω αυτά που ήδη υπάρχουν πάνω μου», πρόσθεσε η Ariana Grande.

«Οι σχέσεις μας με την ομορφιά είναι τόσο προσωπικές. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για μυστικά ομορφιάς. Δεν είναι μυστικό ότι όλοι μας απλώς θέλουμε να αισθανόμαστε καλύτερα και να νιώθουμε ότι μας αγαπούν. Σωστά;», ανέφερε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια, εκφράζοντας την πιο εύστοχη απορία.