ΠΑΙΔΙ

Γίνε κι εσύ η καλύτερη μαμά του κόσμου

Η Nivea Salgado δεν είναι μια απλή μητέρα. Είναι η περίτρανη απόδειξη ότι υπάρχουν Σούπερ - ηρωίδες που κατορθώνουν να πείσουν ένα παιδί να φάει τα φαγητά που μέχρι πρότινος σιχαινόταν. Μη μου πείτε πως αυτό δε χρειάζεται υπερδυνάμεις.

Η Nivea είναι οδοντίατρος και μάλιστα έχει και Master και Doctoral στον κλάδο της. Εγκατέλειψε όμως αυτή την πολλά υποσχόμενη επαγγελματική της πορεία, όταν έγινε μητέρα. Πέρασε πολλές νύχτες άυπνη μέχρι να καταφέρει να κάνει την κόρη της να τρώει όλες τις τροφές που πρέπει. Για να το κατορθώσει λοιπόν αυτό, ξεκίνησε να δημιουργεί πρωτότυπα πιάτα φαγητού, δίνοντας στις τροφές, τα φρούτα και τα λαχανικά, παιχνιδιάρικα σχήματα, ώστε να μοιάζουν με παιδικές ζωγραφιές, ή να θυμίζουν στην κόρη της τους αγαπημένους της ήρωες cartoon.

 

Το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό, και φυσικά η μικρή Catarina δε μπορεί ν’ αντισταθεί στο φαγητό της, ενώ κάθε τόσο ζητά από μόνη της από τη μαμά της να φτιάξει κι άλλα πιάτα με τους νέους ήρωες που της αρέσουν. Πάρε κι εσύ μερικές ιδέες από την πανέξυπνη ιδέα αυτής της ευφάνταστης μαμάς!