ΠΑΙΔΙ

Φτιάξε για το παιδί σου το δωμάτιο του Κάπτεν Χουκ

Το παιδικό ραδιόφωνο ifeelkid.gr σε συνεργασία με το ladylike.gr σας δίνουν ιδέες διακόσμησης του παιδικού δωματίου που θα κάνουν το παιδί σας να παίζει ασταμάτητα.

Ο Στηβ Καλ, designer και CEO της Kuhl Design+Build έφτιαξε αυτό το απίθανο παιδικό δωμάτιο για το παιδί ενός πελάτη του. Δεν έχει σημασία όμως αν είσαι μεγάλος ή μικρός, όταν το βλέπεις θέλεις σίγουρα να παίξεις σε αυτό!

Το πειρατικό δωμάτιο μοιάζει με κάτι που περιμένεις να δεις στη Ντίσνεϊλαντ, ήταν όμως ειδική παραγγελία ενός πελάτη του Στηβ. Ο πατέρας το παρήγγειλε για το γιο του, Ζακ. Ήθελε να του προσφέρει τα όμορφα παιδικά χρόνια που δεν έζησε ποτέ ο ίδιος. Το πειρατικό καράβι αιωρείται στο ταβάνι του μικρού Ζακ. Για να ανέβεις εκεί πρέπει να περάσεις αυτή τη γέφυρα.

 

Κάτω από τη γέφυρα βρίσκεται ένα μικρό κελί φυλακής (ό,τι πρέπει για να κλείνεις τα μικρότερα αδερφάκια). Πάνω στο κατάστρωμα υπάρχει κανονικά τιμόνι, παρατηρητήριο, αλλά και χώρος για έξτρα κρεβάτι.

 

Εκτός από το καράβι όμως ο Στηβ έφτιαξε κι άλλα cool παιχνίδια στο σπίτι!

Για τους τολμηρούς, έφτιαξε αυτή την κρυφή τσουλήθρα σε μία από τις ντουλάπες. Στην οποία δεν μπορούν να αντισταθούν μικροί και μεγάλοι. Ή αλλιώς υπάρχει και μια σκάλα από σχοινί από την οποία μπορείς να σκαρφαλώσεις στο καράβι από τη ντουλάπα από κάτω του. Φανταστικό!

Ο Στηβ Καλ είναι ιδιοφυΐα… και θέλουμε να μας φτιάξει κι εμάς ένα τέτοιο απίστευτο δωμάτιο κι ας είμαστε λίγο μεγαλύτερα παιδιά. Όταν ο μπαμπάς του Ζακ του αποκάλυψε το καινούριο του δωμάτιο, το αγοράκι φυσικά ξετρελάθηκε.

Τόσο, που μέχρι και ο Στηβ συγκινήθηκε και σχολίασε ότι ήταν από τις σπάνιες στιγμές στην καριέρα του, που είδε έναν πελάτη του να χαίρεται τόσο αληθινά!

 

Διάβασε ακόμα  στο iFeelkid.gr:

Τι ακούω η μάνα…;

Στη Νάξο για διακοπές, ξανά και ξανά…