ΚΑΡΙΕΡΑ

FEMALE FOUNDERS HUB: Μια κοινότητα ανάπτυξης και αλληλοϋποστήριξης για γυναίκες επιχειρηματίες

Το Women On Top ανακοινώνει τη δημιουργία του Female Founders Hub, μιας κοινότητας γυναικών επιχειρηματιών από όλη την Ελλάδα, η οποία θα προσφέρει στα μέλη της ευκαιρίες επιμόρφωσης, ενδυνάμωσης και δικτύωσης, καθώς και δυνατότητες πρόσβασης σε χρηματοδότηση, mentoring και coaching.

Πρόκειται για μια συνδρομητική κοινότητα για γυναίκες επιχειρηματίες με 5+ χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας, οι οποίες επιθυμούν να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά, να ωφεληθούν και να συνεισφέρουν σε μια κοινότητα με όραμα, και να επιτύχουν τους επόμενους στόχους που θα θέσουν για την επιχείρησή τους.

Μπορείς να γίνεις μέλος στο Female Founders Hub του Women On Top με δύο τρόπους:

  • Μέσω του πακέτου GROW, το οποίο περιλαμβάνει 11 (8 διαδικτυακές και 3 διά ζώσης) συναντήσεις επιμόρφωσης, ενδυνάμωσης και δικτύωσης το χρόνο, με εξειδικευμένες μέντορες και business coaches που θα σε βοηθήσουν να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς που έχεις για την επιχείρησή σου.
  • Μέσω του πακέτου POWER UP, το οποίο σου δίνει πρόσβαση, εκτός από τις 11 προαναφερθείσες συναντήσεις, και στο FFH Mastermind Group, μια κλειστή ομάδα γυναικών επιχειρηματιών που ενώνουν διαδικτυακά τις δυνάμεις τους μια φορά το μήνα, με στόχο να δουλέψουν σε βάθος τις επιχειρηματικές τους προκλήσεις, και να δημιουργήσουν έναν στενό, ενεργό κύκλο αλληλοϋποστήριξης και ανταλλαγής συμβουλών, εργαλείων, απόψεων και γνώσης.

Και τα δύο πακέτα συνδρομής περιλαμβάνουν πρόσβαση σε ένα κλειστό Facebook group και ένα μηνιαίο newsletter αφιερωμένο στην επιχειρηματική σου ανάπτυξη.

Κόστος συμμετοχής
GROW:
400 ευρώ/χρόνο (12 μήνες). Η συνδρομή σου ισχύει για 12 μήνες, ενώ οι εγγραφές παραμένουν ανοιχτές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

POWER UP: 1500 ευρώ/χρόνο (12 μήνες). Για την εγγραφή σου στο πακέτο POWER UP, θα πρέπει να υποβάλεις την αίτησή σου μέχρι την 1 Δεκέμβρη. Αν δεν είσαι έτοιμη αυτή τη φορά, θα έχεις τη δυνατότητα να το ξανασκεφτείς του χρόνου.

Τι θα περιλαμβάνουν οι 11 συναντήσεις:

  • Τρεις διά ζώσης συναντήσεις δικτύωσης το χρόνο
  • Μία “Ask the coaches” συνάντηση, όπου οι business coaches του WoT θα προτείνουν εργαλεία, πρακτικούς τρόπους, αλλά και τις κατάλληλες ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις σε σένα και την ομάδα σου, για να φτάσεις ακόμη πιο κοντά στους επιχειρηματικούς σου στόχους
  • Μία “Ask the mentors” συνάντηση, όπου οι μέντορες του WoT θα απαντούν σε ερωτήματα που έχουν θέσει τα μέλη της κοινότητας
  • Μία εκδήλωση δικτύωσης με εκπροσώπους από διαφορετικούς χρηματοδοτικούς φορείς, για να μάθεις περισσότερα και να αξιολογήσεις διαφορετικές μορφές χρηματοδότησης για την επιχείρησή σου
  • 5 webinars επιμόρφωσης, με θεματικές που θα καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής σου, από τους στόχους του επιχειρηματικού σου πλάνου και τη διαχείριση των οικονομικών σου, έως τη δημιουργία & διαχείριση της ομάδας σου και τα τεχνολογικά εργαλεία που θα χρειαστείς για αναπτύξεις την επιχείρησή σου!

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Με το πέρας της περιόδου υποβολής, θα σε ενημερώσουμε για την πορεία της αίτησής σου, καθώς και για τα επόμενα βήματα, σε περίπτωση που έχεις επιλεχθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το site του Women On Top.