FEMALE TALK

Eva Amurri: Η κόρη της Susan Sarandon απαντά επικά στα σχόλια για το στήθος της

Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images/Ideal Image

Είσαι γυναίκα; Κάπως έχεις καταλάβει πως ότι και να φορέσεις θα σχολιαστεί. Πολύ κλειστό; Πολύ ανοιχτό; Πολύ φαρδύ; Πολύ στενό; Πολύ σέξι; Καθόλου σέξι; Η κοινωνία έχει μάθει ότι τα κριτικά της μάτια πρέπει να πέφτουν πάνω στις γυναίκες και να τις σκανάρουν σπιθαμή προς σπιθαμή. Η Eva Amurri δεν ξέφυγε από τον κανόνα. Η κόρη της Susan Sarandon παντρεύτηκε το Σάββατο, 29 Ιουνίου, τον σύντροφό της, Ian Hock. Για την περίσταση φόρεσε ένα νυφικό του οίκου Kim Kassas, που αναδείκνυε με τον κορσέ του το μπούστο της. Για κάποιους η σέξι πλευρά που η Eva Amurri, ήθελε να αποπνέει στον γάμο της ήταν «σκανδαλιστική».

Η κόρη της Susan Sarandon, η οποία είναι επίσης ηθοποιός, αλλά και blogger, δεν άφησε τα αρνητικά σχόλια να της χαλάσουν ούτε την ημέρα του γάμου της ούτε τη διάθεσή της μετά από αυτόν. Σε Instagram Stories που μοιράστηκε από τη μεγάλη μέρα, η Eva Amurri απάντησε επικά σε όσους στάθηκαν να σχολιάσουν το μπούστο της, ενώ έβλεπαν μία ερωτευμένη γυναίκα να παντρεύεται τον σύντροφό της.

«Για όποιον σκανδαλίστηκε από το γεγονός ότι δεν έκρυψα τα στήθη μου», έγραψε αναρτώντας μία φωτογραφία που αγκαλιάζει τον Ian Hock μετά τον γάμο τους. Στο επόμενο story είχε ζουμάρει στο μπούστο της και συνέχισε τον συλλογισμό της, γράφοντας: «Μπορείτε να κάνετε screenshot αυτό για αργότερα». Πρόσθεσε ένα emoji φιλιού κι αυτό ήταν όλο.

Eva Amurri Instagram.com/thehappilyeva
Eva Amurri, κόρη Susan Sarandon Instagram.com/thehappilyeva

Θα σε κρίνουν ό,τι κι αν φοράς. Κι ίσως το να πάψεις εσύ να κρίνεις τον εαυτό σου και να νιώθεις περήφανη για το σώμα σου και τις επιλογές σου να είναι η πιο αφοπλιστική απάντηση τελικά. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Eva Amurri.

«Αγαπώ την αίσθηση vintage που έχει και που είναι πολύ θηλυκό χωρίς να έχει μεγάλους όγκους. Ήθελα να νιώθω σέξι αλλά κομψή και νομίζω ότι αυτό το νυφικό είχε την τέλεια ισορροπία», εξομολογήθηκε η κόρη της Suzan Sarandon και του σκηνοθέτη Frank Amurri, ενόψει του γάμου της με τον chef στο αμερικανικό People.

Η Susan Sarandon μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο του ζευγαριού για να στείλει το δικό της γλυκό μήνυμα στην κόρη της και τον σύζυγό της, μετά τον γάμο τους στη Νέα Υόρκη.

«Έμαθα τόσα πολλά για την αγάπη και τη συντροφικότητα στον γάμο της κόρης μου, Eva, αυτό το σαββατοκύριακο», έγραψε αναρτώντας μία φωτογραφία των νεονύμφων, τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου. «Εκείνη κι ο σύζυγός της σκέφτηκαν πολύ για κάθε λεπτομέρεια και συμπεριέλαβαν τα παιδιά, Marlowe, Major και Mateo στην φούσκα της αγάπης τους. Μάθαμε τι αγαπούν ο ένας στον άλλο και πως εύχονται να μην πάρουν ποτέ αυτές τις ποιότητες ως κάτι δεδομένο. Η ευγένεια, η αυθεντικότητα και το χιούμορ θα είναι θεμέλιες λίθοι για το μέλλον τους», έγραψε στη συνέχεια.

Και περισσότερο από τα νυφικά, περισσότερο από κάθε λεπτομέρεια στην οποία θα σταθούμε για να πούμε την γνώμη μας χωρίς να μας τη ζητήσουν, αυτό που έχει νόημα σε κάθε γάμο είναι ο εορτασμός της αγάπης. Το μάθημα της ένωσης και της δέσμευσης.

Η κόρη της Susan Sarandon έχει αποκτήσει 3 παιδιά από τον πρώην σύντροφό της, Kyle Martino και αυτά ήταν τα παιδιά στα οποία αναφέρθηκε η διάσημη μητέρα της στην ανάρτησή της.

«Σας αγαπώ και τους 2 και όλα όσα θέλετε και σας αφορούν. Eva, έλαμπες κι ήσουν πανέμορφη. Σας ευχαριστώ που με προσκαλέσατε στη ζωή σας. Συνεχίστε να χορεύετε και να γελάτε», ευχήθηκε κλείνοντας η Susan Sarandon.